Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 15/1

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε που λίγο πριν τις εκλογές της 17 Ιουνίου έχει στείλει μήνυμα στους Έλληνες να μην ψηφίσουν τον Τσίπρα κατηγορώντας τον για λαϊκιστή, ψεύτη και δημαγωγό τώρα τον συναντά για να του μεταφέρει λέγεται ο ίδιος το μήνυμα αυτοπροσώπως (!) ότι αν υπάρξει κυβερνητική αλλαγή (κάτι ξέρει ή κάτι έχει ψυλλιαστεί;) θα πρέπει να συμπορευθεί με την ήδη υπάρχουσα γραμμή δηλαδή να συνεχίζει να σκύβει το κεφάλι στη Γερμανία και όχι σε κάποια άλλη έξω-ευρωπαική δύναμη. Στις προβλέψεις για το 2013 είχαμε γράψει «Επιπλέον, ο Άρης εγείρει οργή, θυμό και απερισκεψία. Κάποιες δραστηριότητες θα έχουν αρνητική εξέλιξη με επώδυνες συνέπειες. Συγχρόνως μιλά για ματ, ελεύθερους σκοπευτές και προοιωνίζει μια νέα τρομοκρατική οργάνωση ή την επανεμφάνιση κάποιας παλαιότερης όπως και για ένα ατύχημα, ένα χτύπημα». Ένα πρώτο δείγμα είναι οι πυροβολισμοί από καλάζνικοφ στο κτίριο της Ν.Δ, ένα χτύπημα προειδοποιητικό που η θέση των Σελήνη και Άρη δείχνει ότι στόχευε να ελεγχτούν τα μέτρα προφύλαξης και τα αντανακλαστικά των αρχών, δεν θα είναι όμως το μοναδικό. Οι «βολές κατά ριπάς» θα συνεχιστούν.

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη=Ερμής/Κιούπιντο=ΜηδενικήΚριού/Ζευς=Σελήνη/Μεσουράνημα=Πλούτωνας/ΚρόνοςΥποθετικός

Γνωριμίες μέσω ομιλιών σχετικά με τη γλώσσα, τη μουσική ή της κοινωνικής συνομιλίας και της οικογένειας. Κατασκευαστής ή έμπορος κοσμημάτων. Για να κάνουν τις διακοσμήσεις. Φτιάχνοντας κάτι όμορφο. Η φυσική έλξη. Θηλυπρέπεια. Έχοντας καλή επαφή με το γυναικείο φύλο. Αρμονικό μυαλό. Οι αρχές, η κυβέρνηση, ο προϊστάμενος προτιμούν εμένα σχετικά με τις μεγάλες αλλαγές.

Σήμερα, είναι καλή μέρα για αγορές όμορφων πραγμάτων, ενασχολήσεις που σχετίζονται με την τέχνη, την διακόσμηση και γενικότερα δραστηριότητες των οποίων ο στόχος είναι για καλό σκοπό. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους ενώ πολύ πιθανόν, αν δεχτείτε κάποια πρόταση για τη διευθέτηση ή συζήτηση κάποιων προβλημάτων, έχετε σοβαρές πιθανότητες οι θέσεις σας να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Τέλος, σε πολλές περιπτώσεις θα διαπιστώσετε ότι το παράδειγμα είναι πιο αποτελεσματικό από την όποια διδαχή.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου» Αβραάμ Λίνκολ

Το τραγούδι της ημέρας: Dire Straits - Sultans Of Swing

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved