Lunar Dance: Μήπως είστε μέντιουμ;

Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν είστε μέντιουμ, ίσως να θέλετε να αναζητήσετε τις ακόλουθες αστρολογικές διαμορφώσεις στο χάρτη σας

Lunar Dance: Μήπως είστε μέντιουμ;

Ήλιος στον Αιγόκερω / Σελήνη στους Ιχθύες

Μέρες Αιγόκερω με τον κυβερνήτη Κρόνο, να μας φέρνει σε επαφή με την υλική μας πλευρά. Αν σκεφτεί κανείς το σύμβολο του Κρόνου, που είναι το μισοφέγγαρο της προσωπικότητας υποταγμένο κάτω από το σταυρό της ύλης, θα αναλογιστεί πως μόνο όταν έχουμε υποταχθεί στο νόμο του πως είναι τα πράγματα και περάσουμε τις εξετάσεις της υλικής ύπαρξης μπορούμε πραγματικά να είμαστε ελεύθεροι να εισέλθουμε στο βασίλειο του πνεύματος. Από την άλλη η Σελήνη στους Ιχθύες, μας βυθίζει στον δικό της κόσμο που είναι πιο πνευματικός και ονειρικός και μας καλεί να βιώσουμε τα δικά της ταξίδια. Ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης Ιχθύων, συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με τις ψυχικές δυνάμεις. Έτσι, μέσα σε αυτές τις μέρες με το έντονο πνευματικό στοιχείο, θα ήταν ενδιαφέρον να ψάξουμε τις δομές και τα στοιχεία σε έναν αστρολογικό χάρτη, που ορίζουν ενδεχομένως αυξημένη διαίσθηση, μαντεία και άλλα ψυχικά ταλέντα.

1_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Εάν έχετε αναρωτηθεί λοιπόν ποτέ αν είστε μέντιουμ, ίσως να θέλετε να αναζητήσετε τις ακόλουθες αστρολογικές διαμορφώσεις στο χάρτη σας:

Μια ένδειξη του ταλέντου του ψυχικού, είναι πολλοί συγκεντρωμένοι πλανήτες στον ένατο οίκο. Ο ένατος οίκος, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι ο οίκος της Πνευματικότητας. Εάν έχετε πολλούς πλανήτες στον δωδέκατο οίκο, μπορεί να έχετε και ψυχικές ικανότητες, όμως αυτό μπορεί να δείξει ενδιαφέρον ή ικανότητες που έχουν να κάνουν με τον αποκρυφισμό.

6_copy_copy_copy

Ο πλανήτης Ποσειδώνας, όπως προείπα, συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με τις ψυχικές δυνάμεις. Σχετίζεται ιδιαίτερα με ισχυρά όνειρα, με διαφορετικές καταστάσεις της συνείδησης και με μεταθανάτιες εμπειρίες. Το νερό, σαν στοιχείο στα ζώδια, ούτως η άλλως έχει ιδιαίτερη κλίση για ψυχικές ικανότητες. Αν έχετε τον Ποσειδώνα στον ένατο ή τον δωδέκατο οίκο, οι πιθανότητες είναι ότι είστε πολύ ψυχικοί. Αν ο Ποσειδώνας είναι στο δικό του ζώδιο, των Ιχθύων, τότε αυτό επίσης, υποτίθεται ότι είναι μια άλλη ένδειξη ότι μπορεί να έχετε το χάρισμα της προφητείας.

Η Σελήνη είναι επίσης ένας πλανήτης που κυβερνά τις ψυχικές ικανότητες, τα όνειρα και τα κρυμμένα του ασυνείδητου. Για άλλη μια φορά, θα μπορούσατε να είστε ταλαντούχος στον ψυχισμό, αν έχετε την Σελήνη στους Ιχθύες ή στον ένατο ή στον δωδέκατο οίκο στο χάρτη σας. Μια άλλη ένδειξη ότι θα μπορούσε να είστε πολύ ευαίσθητοι, είναι αν έχετε την Σελήνη στον Καρκίνο. Ο Καρκίνος κυβερνάται από το νερό, όπως οι Ιχθύες, αλλά η διαφορά είναι ότι τα οράματα των Καρκίνων τείνουν να είναι πιο υποκειμενικά από την αντικειμενική οπτική των Ιχθύων.

2_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Πολλοί αστρολόγοι υποστηρίζουν επίσης, ότι οι ψυχικές ικανότητες ενδείκνυται όταν η Σελήνη ή ο Ποσειδώνας βρίσκονται στο έβδομο ή τρίτο οίκο του χάρτη για το λόγο ότι είναι και οι δύο οίκοι που αφορούν με το πώς σχετιζόμαστε με τους άλλους. Αν ο Ποσειδώνας στο τρίτο οίκο είναι σε σύνοδο με οποιοδήποτε άλλο πλανήτη στους Ιχθύες, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι μια άλλη ένδειξη του ταλέντου στον ψυχισμό.

Πολλά μέντιουμ που έχουν κληρονομήσει τις ικανότητές τους ή έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους νεκρούς έχουν τον Ήλιο, την Σελήνη ή τον Ποσειδώνα στον όγδοο οίκο, που είναι σπίτι του περάσματος σε άλλους κόσμους. Αυτό το είδος της ικανότητας μπορεί να ενισχυθεί ιδιαίτερα, αν ο πλανήτης στον όγδοο οίκο είναι σε αντίθεση με τους πλανήτες στο δωδέκατο οίκο, όπως η Αφροδίτη ή ο Δίας. Αν ο Πλούτωνας ή ο Χείρων είναι στο δωδέκατο οίκο, θα μπορούσε να σημαίνει ότι το άτομο έχει εμμονή με τον αποκρυφισμό ή είναι πολύ νοσηρός στη φύση του.

Για να γίνει κάποιος γνωστός ως ψυχικός ή μέντιουμ, ο Ποσειδώνας πρέπει να είναι στο δέκατο οίκο και κατά προτίμηση σε τρίγωνο με τη Σελήνη στον έβδομο ή τρίτο οίκο.

5_copy_copy_copy_copy

Το άλλο μεγάλο μυστικιστικό ζώδιο στο ωροσκόπιο είναι Υδροχόος, που είναι το ζώδιο του οραματιστή. Ο Ποσειδώνας στον Υδροχόο θα μπορούσε να ορίσει κάποιον ως μέντιουμ, όπως θα μπορούσε, αν έχει τον ένατο οίκο σε αυτό το ζώδιο. Έχοντας Υδροχόο στον δωδέκατο οίκο θα μπορούσε να σημαίνει επίσης κάποιο ψυχικό ταλέντο, αφού ο δωδέκατος οίκος είναι ο οίκος που αφορά "ό, τι είναι κρυμμένο".

manto_dimitra

Εάν ο χάρτη σας αποτελείται κατά κύριο λόγο από ζώδια του νερού (πράγμα που σημαίνει ότι έχετε πολλές πλανήτες στον Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύες), τότε μπορεί να έχετε ψυχική ικανότητα. Ωστόσο, αν δεν υπάρχει μια πληθώρα επιρροών γης ή πλανήτες σε ζώδια γης, θα μπορούσε να εκληφθείτε ως κάποιος εκκεντρικός. Το ίδιο θα μπορούσε να ειπωθεί για το άτομο που έχει απόκρυφους σχετικούς πλανήτες στον πέμπτο οίκο και στα ζώδια του νερού. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει κάποιο άτομο που είναι πολύ δύσκολο κανείς να πάρει στα σοβαρά, χωρίς να έχει σημασία πόσο ταλαντούχος ψυχικός φαίνεται να είναι.

Ωστόσο, αν ο Ποσειδώνας και η Σελήνη, είναι στα ζώδια του νερού και ισορροπημένα όμορφα με τα ζώδια της γης και του αέρα τότε οι πιθανότητες είναι να είστε ένα πραγματικό μέντιουμ. Η Σελήνη ή ο Ποσειδώνας σε συνδυασμό με τον Δία ή τον Κρόνο στον δέκατο οίκο, μπορεί να σημαίνει ότι θα γίνετε διάσημοι για τα ψυχικά ταλέντα σας, κάτι που μπορεί να το δείξει και ένα stellium (πολλοί πλάνητες σε έναν οίκο ) του Ποσειδώνα, του Ήλιου, της Σελήνης στο τρίτο, στον έβδομο, τον όγδοο, τον ένατο και δωδέκατο οίκο.

Μπορεί λοιπόν και εσείς να είστε μέντιουμ. Αλλά για ένα πράγμα είμαι σίγουρη. Όλοι μας έχουμε ένα πνευματικό σώμα... και μια ψυχή ή ουσία ή κάτι που είναι πολύ περισσότερο από το φυσικό καβούκι μας. Η διερεύνηση αυτή της ιδέας, δεν είναι μόνο συναρπαστική, είναι και διασκεδαστική και μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας με περισσότερους τρόπους απ' ό, τι μπορείτε ενδεχομένως να γνωρίζετε.

56

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved