Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/1

Σελήνη στους Ιχθύες – Μια ανάπαυλα λίγο πριν τη δράση

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/1

Η ανάγκη που νιώθουμε να απαλλαγούμε από το βαρύ φορτίο των σκέψεων, που μας εγκλωβίζουν ακόμα πιο βαθιά σε μια πιεστική και αρπάχτρα καθημερινότητα, βρίσκει το λιμάνι της στο πέρασμα της Σελήνης στους Ιχθύες, σήμερα 14/1 στις 12.50 το μεσημέρι.

Στις 15.21 η κορύφωση της συνόδου με τον Ποσειδώνα είναι η όψη που θα συντροφεύσει τα όνειρά μας, θα εξάψει την έμπνευση και θα μας οδηγήσει σε ασχολίες που θα αποτρέψουν τις μηχανικές κινήσεις που αποχρωματίζουν τη ζωή και τις σκέψεις.

Ως το βράδυ θα ήταν ιδανικό να αφήσουμε στην άκρη ότι μας απασχολεί απελευθερώνοντας τη φαντασία μας να ανατρέξει σε παρήγορες εικόνες, σαν να συμμετέχουμε σε μια εξαγνιστική συνεδρία ρέϊκι που θα μας γεμίσει ενέργεια. Η συμμετοχή σε τέτοιου είδους σεμινάρια ή εκδηλώσεις θα ήταν πράγματι ευεργετική, ενώ μπορούμε να ανακουφιστούμε και με μια διαλογιστική μουσική στο σπίτι μας.

Στις 15/1 στις 00.27 λίγο μετά τα μεσάνυχτα το τετράγωνο με τον Δία και λίγο αργότερα το εξάγωνο με την Αφροδίτη, επηρεάζουν από το προηγούμενο βράδυ, δίνοντας την ευκαιρία ναν παρατείνουμε την ώρα του συνηθισμένου μας ύπνου, απολαμβάνοντας την ευεργετική τους επιρροή. Η νοσταλγική, ρομαντική και ερωτική ατμόσφαιρα, καθιστά τυχερούς όσους μπορούν να την απολαύσουν.

Στις 5.49 το πρωί το εξάγωνο με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 7.01 το τρίγωνο με τον Κρόνο, ανοίγουν την ημέρα με συναισθηματική επιφύλαξη, που είναι έτοιμη να εκφραστεί με την πρώτη ευκαιρία.

Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει με μια διάθεση που θέλει να κάνει πολλά, αλλά δεν κάνει τελικά τίποτα.

Στις 16/1 πλέον στις 8.5 το πρωί το εξάγωνο με τον Ερμή και λίγο αργότερα το εξάγωνο με τον Ήλιο μας επαναφέρουν στην πραγματικότητα, εφόσον μας δίνουν ώθηση ως το μεσημέρι να πάρουμε κάποιες πληροφορίες, να ανιχνεύσουμε διαθέσεις των άλλων.

Οι ευδιαθεσία και οι καλά συντονισμένες ενέργειες μας ανοίγουν το δρόμο για κινητοποίηση σε κάποια θέματα που μας απασχολούν.

Στις 18.07 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον δυναμικό Κριό ενεργοποιώντας μας προς πάσα κατεύθυνση.

Ιχθύες, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ταύροι βρίσκουν ευκαιρία να νανουρίσουν καθησυχαστικά τις επιθυμίες τους.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, υπερβάλλουν στα λόγια και στις κινήσεις με αποτέλεσμα να ανοίξουν ανεπιθύμητα μέτωπα, ενώ Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, προσπαθούν να προφυλαχθούν από την παγίδα της απαισιόδοξης σκέψης, λειτουργώντας ενάντια στα δυσάρεστα συμβάντα.



Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved