Γενέθλια στις 14/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 14/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι μάλλον επεισοδιακή και ανατρεπτική, με ανταγωνισμούς, διεκδικήσεις, απρόοπτα αλλά και δραστικές πρωτοβουλίες που μπορούν να σας βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο. Εκείνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι σας συμφέρει να προλάβετε τις εξελίξεις υιοθετώντας έγκαιρα μια αγωνιστική στάση, αφού όσο κι αν θέλετε να αποφύγετε τους «μπελάδες», αυτοί θα έρθουν να σας βρουν.

Αισθηματικά

Προκλήσεις και πειρασμοί απειλούν να ανατρέψουν ισορροπίες ετών κι αν δεν κάνετε κάτι στην κατεύθυνση μιας ριζικής ανανέωσης της σχέσης σας, τότε αυτή θα συμβεί... βιαίως! Ψάξτε λοιπόν να εντοπίσετε τα αυθεντικά της στοιχεία, που ενδεχομένως να έχουν αδρανήσει με το πέρασμα του χρόνου και ξεκινήστε από την αρχή τον έρωτα σας.

Αδέσμευτοι:

Οι εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή θα είναι μάλλον ραγδαίες και πολλοί θα ζήσετε έναν (τουλάχιστον) μεγάλο έρωτα. Οι ουρανοί «απαιτούν» να αλλάξετε τη ζωή σας με όχημα μια σχέση και δεν υπάρχει κανείς λόγος να το αποφύγετε. Παράλληλα όμως να θυμάστε ότι όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος κι από αυτήν την άποψη μην «δέσετε κόμπο» υποσχέσεις και προοπτικές που θα ενσκήψουν.

Ουσιαστικά διανύετε μια μεταβατική περίοδο και οι καταστάσεις που θα βιώσετε θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες όσο και καταλυτικές αλλά ουδεμία σχέση έχουν με την... μονιμότητα!

Οικονομικά

Ανασκουμπωθείτε και διεκδικείστε! Αυτό είναι το μήνυμα των ουρανών κι αν το «χωνέψετε» εγκαίρως είναι πιθανόν να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας και μάλιστα τους πιο δύσκολους. Από εκεί κι ύστερα βέβαια ισχύει το γνωστό «της Κυριακής χαρά, της Δευτέρας λύπη» και αντιστρόφως. Γιατί αν η κατάκτηση είναι δύσκολη, η διατήρηση των κεκτημένων είναι δέκα φορές πιο δύσκολη.



Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved