Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 14/1

Μεγαλύτερος προφήτης της ανθρωπότητας ακόμα και από τον Νοστράδαμο και τον Κοσμά τον Αιτωλό αποδεικνύεται ο Άδωνις ,ο οποίος επί εποχή ΛΑΟΣ, τότε που υποστήριζε φανατικά Καρατζαφέρη είχε πει: "αν βγει συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ, τότε πάρτε μακαρόνια και κονσέρβες και κρυφτείτε στα καταφύγια". Ο Καρατζαφέρης πάντως το έριξε το καρφί του για τον Άδωνι και το Βορίδη λέγοντας ότι «εγκαταλείπουν ιδεολογία για άλλου είδους ωφελήματα» αλλά ως γνωστόν το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι ή μήπως όχι; Και βέβαια ως... παλαίμαχος κωλοτούμπας κάνει την επανεμφάνιση του και δηλώνει ότι η Μέρκελ ως εκβιάστρια δεν έδινε τη δόση του Σεπτεμβρίου και δεν επέτρεπε να γίνουν εκλογές. Μα κύριε Καρατζαφέρη, εσείς που βάζετε πρώτη την πατρίδα δεν έπρεπε εκείνη την εποχή να βγείτε να πείτε τι συνέβαινε και να κάνετε κάτι; Τώρα που τα έχει πάρει πρέφα ο μέσος Έλληνας βγήκατε να πείτε ότι ο κύριος Ράιχενμπαχ κυβερνάει την Ελλάδα και θα πολεμήσετε το μνημόνιο;

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Άρης/Άδης= Ερμής/Βουλκάνους= Σελήνη/Κιούπιντο= Αφροδίτη/Άρης:

Καθημερινή βρώμικη εργασία. Το άτομο που κουράζει το σώμα του. Το άτομο, που κάνει κάποια βρώμικη ή ανεπιθύμητη εργασία. Σοβαρή ασθένεια. Ζημία μέσω ξαφνικής επίθεσης. Για να είναι φυσικά και συνήθως στην κίνηση. Μια ζωή ή ένας τρόπος διαβίωσης που απαιτεί συνεχώς κίνηση. Μεγάλη ταχύτητα ενός σώματος. Η νύφη. Το σπίτι όπου στεγάζεται η σχέση –ο γάμος. Όμορφες δραστηριότητες και ελεύθερος χρόνος. Σεξουαλική αγάπη. Τα αρσενικά μέλη που είναι συγγενείς.

Σήμερα είναι μια μέρα που ίσως θελήσετε να βάλετε σε κίνηση κάποιες σκέψεις, ιδέες ή να κυνηγήσετε πιο δυνατά τους στόχους σας, θέλοντας να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα της ζωής σας. Προσέξτε όμως γιατί με τις αναταράξεις το πιθανότερο είναι να αναδυθεί και υλικό από τον... πάτο του βούρκου! Να ενσκήψουν δηλαδή και σκοτεινά απωθημένα ή αθεράπευτα σύνδρομα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η κίνηση μπορεί να αποδειχθεί καλύτερη από την απραξία, καθώς η αίσθηση της τελευταίας είναι ανυπόφορη και οι συνέπειές της, προϊόντος του χρόνου, αποβαίνουν συνήθως αποπνικτικές.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του» Ελληνική παροιμία

Το τραγούδι της ημέρας: ( Ανεβαίνουμε με) We Will Rock You - Queen

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved