Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/1

Έφτασε και η Κυριακή και σιγά – σιγά συνηθίζουμε την ιδέα πως μπήκε το 2013. Σήμερα ως είθισται είναι η μέρα των do και don't της εβδομάδος. Ξεκινάμε με τη Δευτέρα που δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις εκτός αν αυτές δεν απαιτούν ψύχραιμους χειρισμούς. Ωστόσο, ευνοούνται αγορές που θα δώσουν χαρά τόσο σε εσάς όσο και τους οικείους σας. Η Τρίτη είναι μια μέρα που μπορεί να ακούσετε ειδήσεις που θα σοκάρουν. Διπλοφιλτράρετε όμως ό,τι ακούτε διότι ως γνωστόν δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλων. Η Τετάρτη είναι θετική για ερωτικά και αισθηματικά θέματα, ίσως νιώσετε μια έντονα ερωτικά ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, με το φλερτ να δίνει και να παίρνει. Πολύ πιθανές είναι μοιραίες συναντήσεις και γνωριμίες. Η Πέμπτη είναι μια μέρα που καλό θα ήταν να φροντίσετε το σώμα σας γιατί ίσως νιώσετε μια κούραση. Η μέρα κρύβει μέσα της πολλές εντάσεις που ίσως σας δυσκολέψουν. Φτάσαμε και στην Παρασκευή που θα χρειαστεί να τρέξετε για κάποια δικά σας άτομα. Προσπαθήσετε να κάνετε σωστή διαχείριση του χρόνου σας ενώ μια ανέλπιστη απάντηση ίσως δώσει μια πρόσκαιρη λύση- ανάσα.

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη=Σελήνη/Άδμητος=Άρης/Άδμητος=Πλούτωνας/Άδης=Κρόνος/Ποσειδώνας:

Για να είναι ικανοποιημένος με τα λίγα. Ολιγαρκής. Μοναξιά. Ένας οικείος μικρός κύκλος των φίλων ή των γνωστών. Αναξιόπιστος στην αγάπη. Επινοημένες αγάπες. Θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου (γυναικείου). Πτώση των ηθών. Διαβήτης. Αφροδίσιες ασθένειες.

Κάποιοι αρκούνται μονάχα σε αυτά που τους δίνονται ή σε αυτά που τους έχουν πείσει πως είναι αρκετά, άλλοι όσα και να έχουν δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Συνήθως η λύση κρύβεται κάπου στη μέση, η εγκράτεια είναι θεμέλιο της αρετής και είναι καλό να είναι κάποιος προσγειωμένος . Εξάλλου, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι έλληνες «Μηδέν άγαν» (όλα με μέτρο). Όμως έλεγαν και κάτι άλλο: «Στέργε μέν τά παρόντα, ζήτει δέ τά βελτίω», δηλαδή να αρκείσαι με αυτά που έχεις αλλά να ζητάς και τα καλύτερα. Σε μια πιο ελεύθερη μετάφραση θα έλεγα να ευχαριστιέστε όσα καλά έχετε και συγχρόνως να επιδιώκετε να ζήσετε την καλύτερη δυνατή ζωή σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν έχω αποτύχει ποτέ.....Απλά έχω βρει μόλις 10.000 τρόπους που δεν λειτουργούν» Thomas A. Edison

Η απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι : Β) Ουρανός/Ζευς

Το τραγούδι της ημέρας: (αφιερωμένο στους 300 της βουλής) Fleetwood Mac – Little lies

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved