Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 14/1

Σελήνη στον Υδροχόο – Η απόδραση από το συνηθισμένο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12 έως 14/1

Μετά από την πρώτη Νέα Σελήνη του χρόνου που εξέπληξε αρκετούς και βοήθησε άλλους στο να δρομολογήσουν καταστάσεις και να πάρουν αποφάσεις, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 12/1 στις 11.02 το πρωί.

Από τη νέα της θέση έχει σκοπό να μας συντονίσει σε πιο συλλογικές ενέργειες με ομαδικό πνεύμα και επικαλούμενοι τη βοήθεια φίλων και οικείων προσώπων.

Το εξάγωνο με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 19.09 το απόγευμα και επηρεάζει από το μεσημέρι, θα είναι ο απόηχος μιας έντονης και δημιουργικής ημέρας, αποζητώντας να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και τη μονοτονία.

Η Σαββατιάτικη διάθεσή μας θα είναι ενθουσιώδης και αισιόδοξη, γεγονός που ισχυροποιείται με το τρίγωνο με τον Δία που κορυφώνεται στις 22.11 το βράδυ.

Η ευδιαθεσία και η κοινωνικότητα θα μας κάνουν να επιζητήσουμε φιλικές παρέες και θεωρητικές συζητήσεις, τσουγκρίζοντας τα ποτήρια με χαμόγελο, στοχασμό και περίσκεψη.

Στις 13/1 στις 3.57 το πρωί το τετράγωνο με τον Κρόνο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, βγάζει στην επιφάνεια επιφυλάξεις, συστολές και δισταγμούς, που για όσους ξενυχτάνε, θα δημιουργήσουν ένα μεγάλο δίλλημα.

Το πρωί της Κυριακής ξεκινάει με τη σύνοδο με τον Άρη στις 10.36, δημιουργώντας εκνευρισμό και ένα στροβίλισμα των σκέψεων στο κεφάλι, που δημιουργούν δυσάρεστη διάθεση. Η επιμονή μας να σκεφτόμαστε και να θεωρητικολογούμε γίνεται ενοχλητική όσο δεν αποφασίζουμε να πράξουμε.

Η υπόλοιπη ημέρα συνεχίζεται με τη Σελήνη να περιπλανιέται μόνη της, αφήνοντάς μας με τη συντροφιά της Υδροχοϊκής επιρροής και τα όσα αυτή προτρέπει. Συναντήσεις με φίλους, ομαδικές συμμετοχές, πρωτότυπες εκδηλώσεις, κοινωνικές συναναστροφές και ενασχόληση με κάθε τι που μπορεί να εξιτάρει τη σκέψη και το νου.

Στις 14/1 στις 12.50 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες για ένα μυστηριακό, καλλιτεχνικό και ονειροπόλο διήμερο.

Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες, προορίζονται για ένα όμορφο Σ/Κ με μόνη έγνοια το πώς θα καταφέρουν να βιώσουν κάτι διαφορετικό.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί χρειάζονται διαβεβαιώσεις για να πειστούν πως αξίζει τον κόπο να αφεθούν στις προκλήσεις, ενώ Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι, αξιολογούν τις εμπειρίες τους από τον απόηχο της Νέας Σελήνης.



Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved