Γενέθλια στις 12/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 12/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Η ζωή σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή σε... όλα! Αυτό βέβαια μπορεί να ηχεί δυσάρεστα στους πιο «τακτοποιημένους» από εσάς -ιδιαίτερα ως προς τις οικογενειακές ισορροπίες- από την άλλη πλευρά όμως σας δίνεται η ευκαιρία να χαράξετε μια νέα χειραφετημένη πορεία κάτω από πιο αντιπροσωπευτικές προϋποθέσεις. Ιδού λοιπόν... πεδίον δόξης λαμπρόν!

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Οι πιέσεις είναι ικανές να ανατρέψουν ισορροπίες ετών, οπότε δεν θα πρέπει να θεωρείτε τίποτε σαν δεδομένο. Και πίκρες θα υπάρξουν και στενοχώριες αλλά ακόμη κι αν διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια συνέχειας, καλό είναι να σεβαστείτε τη σχέση και τον εαυτό σας, χωρίς να καταφύγετε σε ακρότητες. Αντίθετα αν μπείτε στον κόπο να αποπειραθείτε να ανανεώσετε τη σχέση σας, επαναφέροντας στο προσκήνιο κάθε ζωτικό της στοιχείο, είστε σε θέση να την αναγεννήσετε. Πραγματικά, αξίζει μια τέτοια προσπάθεια!

Αδέσμευτοι: Θα έλεγε κανείς ότι η χρονιά σας είναι... εξασφαλισμένη, όσον αφορά τουλάχιστον έναν μεγάλο έρωτα, συνδυασμένο με δυνατές και πρωτόγνωρες εμπειρίες. Το θέμα βέβαια είναι αν θα αντέξετε όλο αυτό το «χαρμάνι», που εκτός των άλλων θα σας φέρει σε καταστάσεις -θετικές κι αρνητικές- που δεν είχατε βιώσει μέχρι σήμερα. Το σωστό πάντως είναι να αντιμετωπίσετε την κατάσταση ως κάτι που θα λειτουργήσει καταλυτικά στη ζωή σας και να πιείτε το νέκταρ αλλά και το... δηλητήριο μέχρι την τελευταία σταγόνα τους. Προσδοκίες για κάτι πιο συνεχές καλό είναι να περιοριστούν...

Οικονομικά

Τόσο στον οικονομικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα καλείστε να παλέψετε με θηρία, ασκώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Η χρονιά αναμένεται να έχει πολλά πάνω-κάτω, με τις νίκες να διαδέχονται τις ήττες και αντίστροφα. Μεγάλη έμφαση πέφτει σε περιουσιακά και κληρονομικά θέματα, όπου πέρα από τις ένθεν κακείθεν διεκδικήσεις θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και την γραφειοκρατία! Στον απόηχο όλων αυτών πάντως θα έχετε τη δυνατότητα να οργανωθείτε και να προετοιμαστείτε επαρκώς για τη συνέχεια.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved