Lunar Dance: Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Συμβουλές διακόσμησης και ντυσίματος

Lunar Dance: Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Ήλιος στον Αιγόκερω / Σελήνη στον Υδροχόο

Η στήλη ασχολείται σαφώς με την καθημερινή διέλευσης της Σελήνης σε κάθε ζώδιο, αλλά είναι σημαντικό να αναφερθεί και στο πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, γιατί μας ενδιαφέρει το στυλ διακόσμησης και ντυσίματος που χρειάζεται να υιοθετήσουμε από εδώ και πέρα.

Καθώς έχει τελειώσει η περίοδος των εορτών, κατεβάζουμε την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και διαλέγουμε μια πιο προσγειωμένη και παραδοσιακή οπτική, όσον αφoρά στην αισθητική μας. Η αξιοπιστία, η δομή και η ποιότητα είναι όλα στοιχεία που θα είναι ορατά κάτω από την επιρροή της Αφροδίτης που πέρασε στις 9 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω και θα παραμείνει μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2013.

Οπότε πάμε να δούμε πως μπορούμε να ενσωματώσουμε την αισθητική της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στην ζωή μας:

collage_3

Στο σπίτι:

Διακοσμούμε με ριχτάρια και μαξιλάρια τον καναπέ σε συντηρητικά χρώματα του Αιγόκερω: σκούρο καφέ, πράσινο του δάσους και ναυτικό μπλε. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε το βαθύ κόκκινο του γρανάτη, το χρώμα της γενέθλιας πέτρας του. Αν μας αρέσουν επίσης τα σχέδια, το μοτίβο του paisley είναι τέλειο για την περίσταση. Ρίξτε ένα σάλι ή ύφασμα με design paisley πάνω από ένα τραπέζι ή πιάνο.

Αρωματίζουμε τον χώρο μας με κεριά ή με σταγόνες από αρωματικά ελαία πατσουλί (Αιγόκερως) που μας ηρεμούν και μας χαλαρώνουν.

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που σχετίζεται με το χρόνο, οπότε ένα παλιό ρολόι ή μια συλλογή από ρολόγια τσέπης σε ένα εμφανές σημείο θα κάνουν την διαφορά.

Προσθέτουμε κομμάτια από κισσό σε συνθέσεις με λουλούδια ή χρησιμοποιούμε ένα μικρό δοχείο με κισσό, ως κομβικό σημείο στο τραπεζάκι ή στον διάδρομό μας.

Αν έχουμε γλάστρες κοντά στην μπροστινή πόρτα μας, τις γεμίζουμε με πανσέδες. Αν είναι βιολογικής καλλιέργειας, μπορούμε επίσης να προσθέσουμε αυτά τα βρώσιμα λουλούδια σε σαλάτες. Οι πανσέδες είναι λουλούδι που ανήκει στην κυριαρχία του Αιγόκερω.

Βάζουμε κόκκους καφέ ή πέτρες από ποτάμι που κάνουν μια εξαιρετική βάση για αποξηραμένα λουλούδια σε ένα βάζο.

Όσοι πάλι διαθέτουμε μια συλλογή από πορσελάνες, είτε φαγητού, είτε τσαγιού, τα χρησιμοποιούμε για να τα απολαμβάνουμε καθημερινά, αντί να τα κρατάμε φυλαγμένα. Η αισθητική του Αιγόκερω τα λατρεύει.

Στο ντύσιμο μας:

collage_2

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μας ωθεί να ντυθούμε με ένα αρκετά πιο συντηρητικό τρόπο. Μπορεί να επιλέξουμε αυτό που είναι γνωστό και ποιοτικό εδώ και πολύ καιρό, παρά να υιοθετήσουμε τις καινούργιες και ακραίες προτάσεις μόδας. Η δομή και η ποιότητα είναι σημαντική σε όλα -σε ένα κοστούμι, σε ένα ύφασμα. Λάμψεις και εκκεντρικότητα είναι ένα σημάδι χυδαιότητας και κιτς για την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και ως εκ τούτου δεν θα θέλουμε να υπάρχει τίποτα περιττό στα ρούχα μας. Θα μπορούσαμε να ονομάσουμε το ύφος μας περισσότερο σαν γήινο και προσγειωμένο, αυτήν την περίοδο.

Η αγαπημένη σιλουέτα αυτής της Αφροδίτης, βρίσκει εφαρμογή σε μια φούστα pencil ή μια ευθεία γραμμή ντυσίματος με μικρό όγκο. Επιλέγουμε ρούχα που δεν κόβουν και ταιριάζουν τέλεια πάνω μας, όπως ένα φόρεμα, ένα κοστούμι ή μια κλειστή σταυρωτή ζακέτα.

Το μήκος που αρμόζει είναι περίπου στο γόνατο (τα γόνατα είναι το σημείο που αντιστοιχεί στον Αιγόκερω.)

Γενικότερα, οι γυναίκες θα μπορούσαν να προτιμήσουν ένα επαγγελματικό κοστούμι με μια φούστα και οι άνδρες ένα κλασικό παντελόνι, ένα σακάκι και ένα γιλέκο ή καζάκα.

Αγαπημένα υφάσματα είναι αυτά που είναι σκληρά στην αφή, τα οποία όμως εφαρμόζουν πάνω μας καλά.

Όσον αφόρα στο χρωματολόγιο θα ήταν προτιμότερο να διαλέξουμε σκούρα χρώματα, όπως το σκούρο γκρι, το μαύρο ή σκούρες μπλε αποχρώσεις.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved