Lunar Dance: Γάμος με Σελήνη στον Αιγόκερω

Μαζί στον δρόμο για την καταξίωση

Lunar Dance: Γάμος με Σελήνη στον Αιγόκερω

Ήλιος στον Αιγόκερω/Σελήνη στον Αιγόκερω

Ένας άντρας και μια γυναίκα αποφασίζουν να παντρευτούν και στην πρώτη έξαψη του ενθουσιασμού κάνουν μια σειρά από πράγματα: το ανακοινώνουν σε όλους, ψάχνουν σε τόνους από νυφικά περιοδικά και ξεκινούν τα όνειρα για το είδος του γάμου που θα έχουν. Αλλά ξεχνούν ένα ενδιαφέρον κομμάτι που θα μπορούσε να τους βοηθήσει αρκετά. Τον αστρολογικό χάρτη της ημέρας του γάμου τους.

Μέσα από αυτήν την στήλη εμείς τηρούμε εδώ και 4 μήνες την σημασία που έχει η Σελήνη την ημέρα της ένωσης του ζευγαριού και πώς χρωματίζει τον γάμο. Έχουμε ήδη αναφερθεί στον γάμο με Σελήνη στον Ζυγό, με Σελήνη στον Σκορπιό, με Σελήνη στον Τοξότη και σήμερα θα δούμε την Σελήνη στον Αιγόκερω. Οι κανόνες είναι απλοί και σαφείς. Καθένας που έχει την ικανότητα να διαβάζει ένα αστρολογικό περιοδικό ή site μπορεί να ενημερωθεί για το που βρίσκεται ή βρισκόταν η Σελήνη την ημέρα του γάμου του.

Αν σκέπτεστε γιατί να ασχοληθείτε με την επιλογή της ημέρας του γάμου σας μέσα από την αστρολογική ματιά, θα σας υποσημειώσω ότι οι σπόροι από μια συγκεκριμένη στιγμή που ο γάμος ξεκινά, δείχνει την συναισθηματική χροιά των γεγονότων που θα ακολουθήσουν και πώς θα εξελιχτούν. Είναι η ίδια ιδέα που περιγράφεται από έναν αστρολογικό χάρτη για τη στιγμή της γέννησης ενός ατόμου και με την παραδοχή ότι θα μας πει κάτι σχετικά με τον τρόπο ζωής και τον χαρακτήρα του ατόμου το πώς μπορεί να εξελιχθεί.

money_love

Όταν η Σελήνη την ημέρα του γάμου σας είναι στον Αιγόκερω λοιπόν:

Αστρολογικά, η Σελήνη στον Αιγόκερω ενστερνίζεται περισσότερο τις πρακτικές προεκτάσεις και δεν θα συμβαδίσει ακριβώς με τις σύγχρονες αντιλήψεις περί ρομαντικής αγάπης. Ο πραγματισμός και η σκληρή φιλοδοξία είναι κύρια συστατικά, ενώ τα πόδια σας πατούν σταθερά στην γη και μπορεί αυτό να μην είναι τόσο ρομαντικό, αλλά αυτό που θα σας κρατήσει μαζί είναι αυτό που θα οικοδομήσετε μαζί.

old_

Στην καλύτερη περίπτωση σας, όταν φτάσετε στην σύνταξη, θα έχετε εκπληρώσει τους μεγαλεπήβολους στόχους σας και θα έχετε κτίσει τις δομές που παρέχουν τροφή και έμπνευση για το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό ανθρώπων. Δεν είστε ικανοποιημένοι με την βελτίωση μόνο σε ένα μικρό οικογενειακό πλαίσιο, καθώς είστε αποφασισμένοι να συμβάλλετε στην βελτίωση όλων των πολιτών. Μαζί, μάλιστα, θα έχετε την ευκαιρία να συμβάλετε σε μεγαλύτερο βαθμό απ' ό, τι θα μπορούσατε να το κάνετε ξεχωριστά.

Ο στόχος είναι η λέξη που χτίζεται πάνω της, αυτός ο γάμος. Αν δεν έχετε ένα μεγάλης εμβέλειας πρόγραμμα για να σας κρατήσει σε κίνηση, είναι δύσκολο για σας να αισθανθείτε πραγματικά ζωντανοί. Θα μετρήσετε την ευτυχία σας και την πρόοδό σας σαν ζευγάρι, από τα χειροπιαστά αποτελέσματα. Αυτό βέβαια, δεν υπονοεί ότι τα κοινωνικά επιτεύγματα είναι πιο σημαντικά για εσάς απ' ό, τι τα θέματα που σχετίζονται με την καρδιά, μόνο επισημαίνει ότι θέλετε να ενταθείτε στον κοινωνικό ιστό και μάλιστα ηχηρά και αποτελεσματικά.

together

Έτσι, θα πρέπει να έχετε στόχους, προγράμματα και ημερολόγια. Θέλετε να έχετε την αίσθηση ότι δουλεύετε πάνω σε κάτι μαζί και αυτό το κάτι θα πρέπει να έχει αναγνώριση, είτε αυτό είναι με τη μορφή βραβείων ή απλά μια πεντηκοστή επέτειο γάμου, όπου οι φίλοι και οικογένεια θα γιορτάσουν θερμά μαζί σας. Πάνω απ 'όλα, θα θέλετε να αφήσετε μια κληρονομιά, μια επιχείρηση, ένα όνομα πίσω σας.

Είναι ένας γάμος όπου και οι δύο θα προσπαθήσετε να διαχειριστείτε τα πράγματα και να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι πολύ οργανωμένα, όμως θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μην προσπαθήσετε να το τρέξετε σαν μια επιχείρηση. Η αγάπη μπορεί να υπάρξει, αλλά είναι γεγονός ότι θα είστε πιο κλειστοί απ' ότι αλλά ζευγάρια και θα πρέπει να μάθετε να εκφράζετε τον εαυτό σας καλύτερα για να αισθάνεστε ότι αγαπιόσαστε και εκτιμάτε ο ένας τον άλλο.

do_it_together

Είστε πολύ υπεύθυνοι και είναι σίγουρο ότι θα μοιράζεστε τις δουλειές του σπιτιού. Συχνά μάλιστα θα βοηθάτε τα μέλη της οικογένειάς σας, να λύσουν τα προβλήματά τους μέσα από ένα λογικό πρίσμα.

Κάνετε ένα άπαικτο δίδυμο που εργάζεται σκληρά και ξέρει πώς να αποθηκεύει και να ξοδεύει τα χρήματα προσεκτικά. Γι' αυτό ευνοείται να δημιουργήσετε μια επιχείρηση, καθώς θα μπορούσε να λειτουργήσει καλά για τους δυο σας.

Πρωταρχική σημασία έχει να προσπαθήσετε να δίνετε περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλον, γιατί τα χρόνια περνούν γρήγορα και να μην παραμελείτε το γάμο σας!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved