Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/1

Τα χιόνια, το κύμα ψύχους και η πλούσια σεισμική δραστηριότητα δεν είναι τίποτα μπροστά στα 2,3 δις ευρώ που σχεδιάζει το κράτος να «βουτήξει» από τους πολίτες του με το νέο φορολογικό διότι μην ξεχνάτε ότι είμαστε σε εποχή ανάπτυξης, οι Γερμανοί επιχειρηματίες φέρνουν (;) δουλειά στην Ελλάδα για να γεμίσουν οι τσέπες τους με το χρήμα που κάτω από άλλες συνθήκες θα μας ανήκε, ενώ ο τουρισμός θα αυξηθεί με την κ Κεφαλογιάννη να μην μπορεί να πείσει ούτε τον εαυτό της. Εν τω μεταξύ ο Λοβέρδος συνενώνεται με την Άννα της Παιδείας και τον Ραγκούση για να κάνουν σοσιαλιστικό κόμμα, οπότε υπολογίστε το ΠΑΣΟΚ πάνω – κάτω 3%. Σείεται ο Βαγγέλης από τις ισχυρές δονήσεις του Πλούτωνα σε σύνοδο με τον Ήλιο και τη Σελήνη του και μετά σου λένε ότι ο Πλούτωνας είναι πλανήτης νάνος. Μωρέ μικρός αλλά θαυματουργός.

Η εξίσωση της ημέρας

Ουρανός= Άρης/Άδμητος= Ωροσκόπος/Ζευς= Σελήνη/Πλούτωνας= Πλούτωνας/Άδμητος= Αφροδίτη/Πλούτωνας= Κρόνος/Ποσειδώνας:

Ξαφνικός περιορισμός στον τομέα της εργασίας. Εχθροί που γίνονται ξαφνικά. Για να σχίσει κάτι ξαφνικά. Τεμάχια και κουρέλια. Ενθουσιασμός. Κίνδυνος από εκρήξεις, αστραπή ή μηχανές. Ξαφνικές αλλαγές. Αλλαγές στον ρυθμό ανάπτυξης. Αλλαγές στους υπάρχοντες όρους που επέρχονται μέσω των ξαφνικών σπασιμάτων ή των χωρισμών. Ξαφνική έναρξη μιας αρμονικής ανάπτυξης. Ξαφνικός λοιμός.

Σήμερα, ίσως κάποια πράγματα γίνουν κόντρα στις προσδοκίες σσς. Το σύμπαν ανοίγει το δρόμο σε απρόβλεπτα γεγονότα και όσο πιο σύντομα απελευθερωθείτε από την ανάγκη για βεβαιότητα τόσο πιο γρήγορα θα βοηθήσετε τον εαυτό σας να ζήσει λογικά σε έναν... αβέβαιο κόσμο. Εξάλλου συνεχώς ζείτε, αναπνέετε και λειτουργείτε στο άγνωστο, προσποιούμενοι ότι αυτά συμβαίνουν στο... γνωστό!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όποιος κυβερνήτης πλοίου παρατεντώσει τα πανιά, και δεν λασκάρει καθόλου, ανατρέπει το καράβι» Σοφοκλής

Το τραγούδι της ημέρας: Metallica - Seek and destroy (Το αγαπημένο του κ Στουρνάρα...)

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved