Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/1

Είμαστε στα μέσα της εβδομάδος και η χώρα βρίσκεται στη στενωπό παραπολιτικών παιχνιδιών, φορολογικών μεταρρυθμίσεων και τον κ Παπακωνσταντίνου να δηλώνει «Δεν πάω φυλακή για να μην πέσουν»! Φανταστείτε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν η σύνθεση της Βουλής δεν ήταν γιαλαντζί αλλά κανονική. Τι θα εξαπέλυαν από βήματος οι της Ν.Δ για ΓΑΠ, Beni, και Παπακωνσταντίνου... Μέχρι και το θυρωρό της Ιπποκράτους θα έστελναν σε ειδικό δικαστήριο.

Κατά τα άλλα, επειδή ακόμα και εν καιρώ κρίσης υπάρχουν ευκαιρίες συνήθως για τους μεγαλοκαρχαρίες για να βγάλουν άφθονο χρήμα, η ΔΕΗ έδωσε 3.000.000 ευρώ για τη διαφημιστική της καμπάνια, ποσό... αμελητέο όπως δήλωσε ο κύριος Ζερβός, όταν 700.000 πολίτες δυσκολεύονται να πληρώσουν και έχουν ζητήσει διακανονισμό, χώρια όλοι εκείνοι που τους έχει κοπεί το ρεύμα και έχουν γυρίσει στην εποχή μπουκάλας υγραερίου.

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Σελήνη/Άρης= Αφροδίτη/Βουλκάνους= Ποσειδώνας/Άδμητος= Ήλιος/Πλούτωνας= Άδης/Βουλκάνους:

Ένας πολύ ενεργός νους. Καυτά επιχειρήματα και φιλονικίες σε ζητήματα σχετικά με την εργασία. Το πρόγραμμα εργασίας. Για να πραγματοποιήσει τις δραστηριότητές κάποιου (ενέργειες ή εργασία) από τον εσωτερικό εξαναγκασμό. Η γυναίκα. Η νέα σύζυγος. Κάνοντας το δικό μου σπιτικό. Για να φθάσουν στην οικεία σχέση μέσω των δραστηριοτήτων κάποιου. Κακοποίηση. Ομιλίες, γραφές, απόψεις ή σκέψεις για τις νέες μορφές ύπαρξης. Η άσκηση του σώματος. Για να είναι σε κίνηση. Η φυσική ανάπτυξη που επιταχύνεται μέσω της άσκησης. Αυξανόμενη ευκινησία του σώματος μέσω της άσκησης. Στα όρια νευρικής κατάστασης. Δυσάρεστες ειδήσεις. Ειδήσεις για αγριότητες στο άκουσμα και μόνο του κινδύνου.

Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Σήμερα μπορεί να εκφραστείτε ορθά-κοφτά και καυστικά, ξεχνώντας για λίγο τους καλούς σας τρόπους. Ίσως όμως να είστε κι εσείς που θα πέσετε θύμα κάποιας «πύρινης» γλώσσας. Κι αν συμβεί αυτό, η καλύτερη λύση για την «σβήσετε» είναι να γίνετε νοητικά και συναισθηματικά ρευστοί και ευέλικτοι όπως το νερό, υλοποιώντας κατά γράμμα τους στίχους του Σαββόπουλου «δεν ήμουν εκεί, κτύπαε τον αέρα...». Ή αλλιώς έκανε μια τρύπα στο νερό!

Ψυχολογικά, το τρεχούμενο νερό έχει να κάνει με την καθαρότητα της ψυχής και μια ζωή που δεν «κολλάει» πουθενά αλλά ούτε επιδέχεται ετικέτες. Και για όσο διάστημα κάποιοι κυνηγάνε την εικόνα στον καθρέφτη τους, εσείς μπορείτε να ασχοληθείτε με δημιουργικές και «ζώσες» δραστηριότητες, ανοίγοντας κι άλλο τα φτερά σας. Το να πληγώνετε ή να πληγώνεστε και να κριτικάρετε, χωρίς να δίνετε το παράδειγμα, δεν βοηθά κανέναν.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μερικές φορές αναρωτιέμαι, αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.» Mark Twain

Το τραγούδι της ημέρας: «Να με προσέχεις» Πορτοκάλογλου - Τσαλιγοπούλου ή αλλιώς, Παπακωνσταντίνου... προς Βeni

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved