Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8 έως 10/1

Σελήνη στον Τοξότη – Η προετοιμασία λίγο πριν τις πτυχιακές εξετάσεις

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8 έως 10/1

Η συναισθηματική φόρτιση του διημέρου που προηγήθηκε, είχε σαν αποτέλεσμα τη λήψη πρωτοβουλιών και μια αμετάκλητη στάση απέναντι σε ανθρώπους σε καταστάσεις.

Η Σελήνη περνώντας στον Τοξότη σήμερα 8/1 στις 10.29 το πρωί, έχει σκοπό να σπάσει τον πάγο χωρίς να τον λιώσει, αποφορτίζοντας το εσωτερικό μας βάρος.

Τα λιγοστά πλανητικά της συναπαντήματα, δημιουργούν ευχάριστα κενά στη διάθεση, η οποία στροβιλίζεται σαν διασκεδαστική πολύχρωμη σβούρα.

Στις 12.33 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από το πρωί έως νωρίς το απόγευμα μας αποσυντονίζει εντελώς, κάνοντάς μας αφηρημένους και δημιουργώντας ευτράπελα. Αν έχουμε να τακτοποιήσουμε σημαντικά θέματα, χρειάζεται να εστιαστούμε προσεκτικά, να ακούμε καλά ότι μας λένε και να μην ονειροβατούμε σε σχέση με το ποθητό αποτέλεσμα.

Στις 18.29 το απόγευμα η κορύφωση του τριγώνου με τον Ουρανό μας δημιουργεί την ανάγκη να καταπιαστούμε με ασυνήθιστες ασχολίες, να ξεσηκώσουμε τους γύρω μας για μια οποιαδήποτε εξόρμηση και γενικά να τονώσουμε το ηθικό μας κυνηγώντας μικρές καθημερινές απολαύσεις.

Η εξωστρεφής και ριζοσπαστική μας διάθεση φουντώνει συνεχώς, καθώς στις 22.05 το βράδυ η αντίθεση με τον Δία δημιουργεί την ανάγκη να ξεσκάσουμε και παρόλο το τσουχτερό κρύο, μια κινηματογραφική αίθουσα, ή ένα μπαράκι, μπορεί να ζεστάνει σώμα και νου.

Η υπερβολή σε ότι και αν κάνουμε θα αποτελεί το απαραίτητο συνοδευτικό μας.

Στις 9/1 στις 4.29 το πρωί το εξάγωνο με τον Άρη θα ανοίξει την ημέρα κόντρα σε κάθε δυσκολία, ενώ η συναισθηματική μας ορμή θα μας κάνει να ξεπεράσουμε τυχόν ενοχές, τύψεις, δισταγμούς και αμφιβολίες. Γενικά όλη η υπόλοιπη ημέρα αποτελεί μια ευχάριστη πρόκληση, προτρέποντάς μας να τολμήσουμε να διεκδικήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε όσα μας απασχολούν.

Σκεφτείτε αυτή την ημέρα σαν ένα προδόρπιο πριν το κυρίως πιάτο, που δεν είναι άλλο από την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω στις 10/1 στις 10.55 το πρωί, σηματοδοτώντας την πρώτη Νέα φάση της για τον καινούργιο χρόνο, που μας ωθεί σε νέα ξεκινήματα.

Τοξότες, Λέοντες, Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι προετοιμάζονται για έναν ρυθμικό χορό πρωτοβουλιών μεγάλων αξιώσεων, ενώ Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί ανασυντάσσονται και αναθεωρούν λίγο πριν το μεγάλο βήμα.

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι είναι Παρθένοι και Ιχθύες που κρατάνε απόσταση ασφαλείας από οποιονδήποτε και οτιδήποτε, μπορεί να τους παραπλανήσει.



Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved