Γενέθλια στις 8/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 8/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα σας «ακολουθεί» σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, οπότε κι εσείς θα πρέπει να συμβιβαστείτε με την ιδέα πως πολλά πράγματα δεν θα σας «βγουν» εύκολα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα δοκιμαστούν πιθανότατα από ρήξεις και συγκρούσεις, με ένα από τα θέματα αιχμής το οικονομικό. Πρώτο σας μέλημα λοιπόν είναι να μην εμπλέξετε τις προσωπικές με τις οικονομικές υποθέσεις σας αλλά αν προκύψει η ρήξη προσπαθήστε ώστε να επέλθει κάποιου είδους συμβιβασμός. Ακόμη, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο δρόμο και τις μετακινήσεις σας γενικότερα.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Αν βρεθείτε στη δίνη της αντιπαράθεσης με το ταίρι σας, δείτε το σαν μια καλή ευκαιρία για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και όχι σαν «άσκηση εξουσίας». Σίγουρα υπάρχουν αμοιβαία συμφέροντα, οπότε εξίσου αμοιβαίες οφείλουν να είναι και οι υποχωρήσεις. Σε διαφορετική περίπτωση η σχέση σας ενδέχεται «να πάρει την άγουσα προς τα αποδυτήρια» και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο.

Αδέσμευτοι: Η προσωπική σας ζωή αναμένεται να έχει σημαντικές και απότομες μεταβολές, με τον ρόλο σας σε μια σχέση να μεταπηδά από ενεργητικός σε παθητικός και το αντίστροφο. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι κάθε φορά που θα αναλαμβάνετε πρωτοβουλία, θα πέφτετε σε «τοίχο», δηλαδή σε άκαμπτες θέσεις ή τετελεσμένα και αντίστροφα αν είστε εσείς οι διστακτικοί της υπόθεσης απέναντι σας θα βρίσκονται εξαιρετικά... φουριόζοι τύποι. Όλο αυτό μπορεί να σημαίνει και εναλλαγή ερωτικών συντρόφων, ενώ στον καθαρά σεξουαλικό τομέα τα βιώματα σας μπορεί να είναι είτε στα όρια του... μαζοχισμού, είτε του σαδισμού!

Οικονομικά

Οι ρήξεις και οι διαφωνίες θα σας ακολουθήσουν και σε αυτόν τον τομέα, εδώ όμως με δεδομένη την απουσία συναισθημάτων (γι' αυτό μην μπλέξετε με φίλους), έχετε το πλεονέκτημα μιας καθαρά «επαγγελματικής» αντιμετώπισης των όποιων προβλημάτων. Ξεκινώντας από τις συνεργασίες σας, αν τηρήσετε τους βασικούς κανόνες, με τις ευθύνες και τα δικαιώματα του καθενός να μην επιδέχονται αμφισβήτηση, τότε εφόσον προκύψει η κρίση, θα είναι εφικτή και η λύση. Διαφορετικά κινδυνεύετε να αναλωθείτε σε αλλεπάλληλες αντιπαραθέσεις, όπου κανείς δεν θα κάνει πίσω. Όσον αφορά τις καθαρά δικές σας προσπάθειες, οφείλετε να είστε συγκρατημένοι, αφού ναι μεν τα σχέδια σας έχουν το κάτι παραπάνω αλλά δεν μπορούν να υλοποιηθούν «εδώ και τώρα». Υπομονή και στρατηγική χρειάζεται και όχι βιασύνες ή αυθαίρετες-παράτυπες ενέργειες.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved