Lunar Dance: Spa day για αναζωογόνηση μετά τις γιορτές!

Βρείτε λίγο χρόνο σήμερα με Σελήνη στον Τοξότη για να επαναφέρετε στο σώμα σας τις ισορροπίες που είναι απαραίτητες.

Lunar Dance: Spa day για αναζωογόνηση μετά τις γιορτές!

Ήλιος στον Αιγόκερω/Σελήνη στον Τοξότη

Μετά από μια μεγάλη περίοδο εορτών και κραιπάλης, αισθάνεστε ότι έχετε κουραστεί από τις πολλές δραστηριότητες και ότι το σώμα σας ζητά επειγόντως μια ανάσα; Τα πόδια σας είναι κουρασμένα από τους ατελείωτους γύρους που ψάχνατε το τέλειο δώρο για όλες αυτές τις γιορτές; Το μυαλό σας έχει εξαντληθεί από την επικοινωνία με τον τόσο κόσμο και χρειάζεται λίγη τόνωση;

Ε, τότε σας έχω την λύση. Βρείτε λίγο χρόνο σήμερα με Σελήνη στον Τοξότη για να επαναφέρετε στο σώμα σας τις ισορροπίες που είναι απαραίτητες.

Κάθε ζώδιο έχει μερικές συμβουλές ομορφιάς και κόλπα στο μανίκι για την αποκατάσταση της σωματικής και ψυχικής υγείας και ο Τοξότης δεν αποτελεί εξαίρεση. Τι θα λέγατε λοιπόν να επιδοθείτε σε λίγες καλές στιγμές εμπνευσμένες από τον Δία, πριν η Σελήνη στον Υδροχόο από το Σαββάτο, σας βγάλει πάλι στους δρόμους; Άλλωστε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ξαναπάρετε τα καταστήματα γύρα, καθώς ξεκινούν οι εκπτώσεις από εβδομάδα.

spa_pediciour

Αν τα πόδια σας πονούν, δώστε στον εαυτό σας ένα ενυδατικό ποδόλουτρο, προσθέτοντας μερικές σταγόνες από αιθέρια έλαια που σχετίζονται με τον Τοξότη, μέσα το ζεστό νερό. Περγαμόντο, γαρύφαλλο, ύσσωπος, φασκόμηλο, δεντρολίβανο και μέντα είναι συμβατά, σύμφωνα με την Μαγική Αρωματοθεραπεία του Scott Cunningham.

Αν πάλι θέλετε ένα ποδόλουτρο με χρώμα για τα πόδια σας, προσθέστε μερικές σταγόνες μωβ (χρώμα που φέρνει την υπογραφή του Τοξότη) ή συνδυασμό από μπλε και κόκκινο. Προσεκτικά όμως για να μην το παρακάνετε, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλετε να κυκλοφορείτε με μωβ πόδια!

crystal_bath

Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε μερικούς κρυστάλλους στην μπανιέρα για να επαναφέρετε την ενέργεια πίσω στο σώμα σας ή τα πέλματα σας. Δοκιμάστε ένα αμέθυστο, λάπις λάζουλι ή αζουρίτη –όλοι κρύσταλλοι που συνδέονται με τον Τοξότη.

Διαλογισμός

horse

Δεν έχει σημασία ποια θεραπεία χρησιμοποιείτε, αρκεί να ανάψετε ένα μωβ κερί και να βάλετε κάποια απαλή μουσική. Αναπνέεστε βαθιά και επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει εντελώς. Ενώ χαλαρώνετε, φανταστείτε μια βόλτα με άλογα μέσα στο αγαπημένο σας φυσικό περιβάλλον (παραλία, μονοπάτι στο βουνό ή ακόμα και σε διαφορετικό αιώνα). Μπορείτε ακόμη και να φανταστείτε ότι είστε το άλογο. Τι βλέπετε; Τι σημαίνει αυτό το είδος της εξουσίας και της ελευθερίας που νιώθετε;

Ώρα για Τσάι

apricot_tea

Μετά το διαλογισμό, είναι ωραίο να έχετε κάτι να φάτε ή να πιείτε που θα σας επαναφέρει στην πραγματικότητα απαλά. Για να απολαύσετε τσάι με γεύση Τοξότη, δοκιμάστε ένα τσάι με γεύση βερίκοκο ή αχλάδι. Μπορείτε να προσθέσετε ακόμη μερικά ολόκληρα γαρίφαλα, καθώς οι Τοξοτίσιες γεύσεις έχουν την τάση να είναι πικάντικες, έντονες και αρωματικές. Είναι ένα ζώδιο της φωτιάς, αλλά με ευμετάβλητη ισορροπία, έτσι χρειάζονται κάτι πικάντικο με μια μικρή γλυκύτητα.

scones

Αν θέλετε ένα ακόμη μικρό διατροφικό tip για να χαλαρώσετε, δοκιμάστε scones (αγγλικά γλυκά ψωμάκια) με σταφίδες ή ζάχαρη σφενδάμου ή αν προτιμάτε, απλώστε λίγη μαρμελάδα βερίκοκο. Οποιαδήποτε από αυτές τις γεύσεις θα σας δώσουν μια πραγματική εμπειρία Τοξοτίσιας ενέργειας.

Έμφαση στους μηρούς

Ο Τοξότης κυβερνά τους μηρούς, καθώς και τους γοφούς και εδώ είναι ένα βίντεο για μασάζ.

Είναι μια σύντομη επίδειξη βίντεο γιόγκα μασάζ για τους μηρούς, που μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας. Αν δεν έχετε ένα από τα ρολά αφρού που χρησιμοποιείται σε αυτό το βίντεο, δοκιμάστε το χαλάκι γιόγκα σας για να επιτευχθεί η άσκηση.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved