Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/1

Ο χειμώνας μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, το κρύο είναι απίστευτο και η κυβέρνηση βλέποντας τους καπνούς από τα τζάκια και τις ξυλόσομπες ως αιθέρια ευρώ, προσανατολίζεται στη φορολόγηση των καυσόξυλων με ειδικό φόρο. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως σε λίγο πιο οικονομικά θα σας έρχεται να κάψετε το σαλόνι από το Βαράγγη που έχετε πάρει, παρά να αγοράσετε ξύλα.

Αν συγκρίνει κανείς αυτά που πράττουν οι Έλληνες πολιτικοί σε σχέση με αυτά που κάνει ο Β. Πούτιν στη Ρωσία θα καταλάβετε τη διαφορά IQ που τους χωρίζει. Έδωσε στο Ντερπατιέ διαβατήριο και του είπε «welcome». Τα πράγματα είναι πιο βαθιά από ότι πιθανώς φαίνονται, διότι ο Βλαδίμηρος με αυτή την κίνηση έστειλε μήνυμα πως ο νέος φορολογικός παράδεισος είναι στη Ρωσία αφού η Ελβετία έχει γίνει επίσημος καταδότης των καταθέσεων και τα cd με τα αρχεία κίνησης των λογαριασμών πωλούνται από τους μαύρους με δώρο το cd της Πάολα! Ο Πούτιν λέει «είμαι εδώ με φόρο 13% ανεξαρτήτου ύψους και δεν με ενδιαφέρει και πως τα αποκτήσατε». Και βέβαια, τελικά ο Ολάντ επιβεβαιώνει την άποψη μου ότι είναι ένα κλικ πιο «χαζός» από το ΓΑΠ αφού 75% φορολογία ισούται με ληστεία. Τώρα στα δικά μας και στα της λίστας Λαγκάρντ. Ο πιο μάγκας είναι ο κ Στουρνάρας ο οποίος δήλωσε «Εγώ δεν ασχολούμαι με τη λίστα, αν θέλετε καλέστε με στην προανακριτική να καταθέσω». Εμ βέβαια, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται... Ο Μπένι πάλι... μπαίνει δεν μπαίνει στον κάδρο των ευθυνών, αν όμως μπει, θα δείτε πως θα καταρρεύσει το πολιτικό «σαράι του Καραγκιόζη».

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Δίας/Απόλων= Κρόνος/Βουλκάνους= Βόρειος Δεσμός/Ωροσκόπος= Ωροσκόπος/Άδμητος= Πλούτωνας/Βουλκάνους= Αφροδίτη/Άρης:

Οι πολλές τυχερές ημέρες. Επιτυχία στην επιστήμη ή το εμπόριο. Ο κεφαλαιοκράτης. Ο επιστάτης, ο παρατηρητής. Ημέρες τις οποίες κάποιος πρέπει να σκεφτεί την υλική ευημερία. Το άτομο που δίνει μεγάλη προσοχή στο σώμα του. Στενοί προσωπικοί δεσμοί. Για να αλληλεπιδράσουν φυσικά με άλλους ανθρώπους. Ένα άτομο με σταθερή θέση ή δραστηριότητα. «Κολλημένος» με την γη και τα ακίνητα γενικότερα. Ημέρες που φέρνουν τις δυνατές αλλαγές. Ασυνήθιστα ισχυρή αναπαραγωγική ικανότητα. Ο μεταρρυθμιστής της ζωής. Σεξουαλική αγάπη, σωματική έλξη. Τα αρσενικά μέλη που είναι συγγενείς.

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται με οικονομική ανάπτυξη ή σταθερότητα. Θα δώσετε επίσης έμφαση στους δεσμούς σας και πως συσχετίζεστε με τους άλλους, ιδιαίτερα σε οικονομικό επίπεδο ή σε σχέση με την αμοιβαία κάλυψη των όποιων αναγκών. Πολλοί θα αναρωτηθείτε τι σας ικανοποιεί και τι σας δυσαρεστεί και θα δοκιμάσετε να επιφέρετε αλλαγές, από τις οποίες άλλες θα είναι αρεστές και άλλες όχι. Όσοι όμως φέρετε τον ήλιο στη ζωή των άλλων θα φωτίσετε και τη δική σας ύπαρξη.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μια ερώτηση, μια απάντηση: Η δειλία ρωτά, είναι ασφαλές; Η σκοπιμότητα ρωτά, είναι συμφέρον; Η ματαιοδοξία ρωτά, είναι δημοφιλές; Έρχεται όμως κάποια στιγμή, που πρέπει να αποφασίσεις να ...κάνεις κάτι που δεν είναι ούτε ασφαλές ούτε συμφέρον ούτε δημοφιλές, είναι όμως το σωστό.» Martin Luther King

Το τραγούδι της ημέρας: Βασίλης Παπακωνσταντίου - Καταρρέω

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved