Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/1

Κατ' αρχήν χρόνια πολλά στους Γιάννηδες, τους Γιαννούληδες, τις Ιωάννες και τις Γιάννες. Χρόνια πολλά και στην αστρολογική κολώνα δωρικού ρυθμού, στον Γιάννη το Ριζόπουλο διότι ως γνωστόν... site δίχως Γιάννη προκοπή δεν κάνει!

Σήμερα πάντως έρχομαι κάπως φορτωμένος γιατί με αυτά που βλέπω στον πολιτικό χώρο τρελαίνομαι. Αποφάσισαν να κάνουν άρον- άρον εξεταστική και μάλιστα προτείνουν κατηγορητήριο και εμμέσως πλην σαφώς ετυμηγορία. Όλα για τον Βαγγέλη, με το χοντρό πρόβλημα. Ο Πλούτωνας όμως από εκεί που είναι δείχνει ότι τα χειρότερα (ή τα καλύτερα, ανάλογα πως το προτιμάτε) έρχονται. Ο Τσίπρας ετοιμάζει αντεπίθεση επί των «Λιστοσυμμοριτών» και η «Καταιγίδα της Ερήμου» θα μοιάζει με... νανούρισμα!

Σημείωση (τώρα κοινωνική, μετά κουίζ): ποιό μέρος είναι το πιο σωστό για να κάνετε την σήμερον ημέρα γνωριμίες το Da Capo στο Κολωνάκι, το Island ή το νέο στέκι στην πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, με πολιτικούς, μόδιστρους και επιχειρηματίες;

Η εξίσωση της ημέρας

Ουρανός= Άρης/Ζευς= Μηδενική Κριού/Βόρειος Δεσμός= Ωροσκόπος/Βουλκάνους= Ήλιος/Άρης= Άρης/Ποσειδώνας:

Ξαφνική ενεργητική δράση, την οποία δεν μπορούν να σταματήσουν. Δαπάνη (στρατιωτική). Ανάφλεξη. Βολές κατά ριπές. Η ψυχική φλόγα κάποιου μέρους του λαού ή ενός κράτους. Ξαφνικές επαφές και συναντήσεις. Ένα Blietzgriek ( δηλαδή το χτύπημα του κεραυνού). Λαμβάνοντας μέρος σε μάχες σώμα με σώμα. Επιτυγχάνω χτυπήματα ζωτικής σημασίας στον αντίπαλο. Το βίαιο άτομο. Το άτομο που γίνεται ξαφνικά επιθετικό. Η απειλή της χειροδικίας. Ξαφνική καταστροφή. Ατυχήματα. Αποπειραθείσα δολοφονία. Μια σκόπιμη σφαγή.

Σήμερα, το αίτημα είναι η υπερνίκηση του φόβου και η ανάληψη δράσης. Συνήθως οι άνθρωποι που ονειρεύονται μια ζωή χωρίς δυσκολίες, χωρίς προκλήσεις και χωρίς προβλήματα είναι εκείνοι που νιώθουν ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν σε αυτές. Είναι, συχνά, εκείνοι που δεν έμαθαν να μάχονται ή διδάχθηκαν ότι πάντα κάποιος άλλος θα τους προστατεύει και θα τους προφυλάσσει και έτσι εκείνοι δεν χρειάζεται να αγωνιστούν. Να λοιπόν πως οι άνθρωποι δεν αποκτούν ψυχική δύναμη, αφού, αντί να χρησιμοποιούν τις δυσκολίες και τις αντιστάσεις για την καλλιεργήσουν, τις βιώνουν ως φόβο και γίνονται «ανθρωπάκια», σε έναν φαύλο κύκλο που πάντα εξυπηρετεί του απανταχού «καλοθελητές προστάτες».

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Υποστήριξε τον λόγο σου με τη ζωή σου και το αντίστροφο» Αctive Μember

Το τραγούδι της ημέρας: The Andrews Sisters - Oh Johnny, Oh Johnny

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved