Γενέθλια στις 7/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 7/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Για αυτή τη χρονιά που αναμένεται να είναι κρίσιμη για κάθε είδους συνεργασία, το ζητούμενο είναι το μέτρο και η τήρηση των ισορροπιών σε κάθε επίπεδο-τομέα. Το «στοίχημα» σας δεν είναι από τα εύκολα αλλά ούτε κι από τα αδύνατα. Προσέξτε πάντως τις κινήσεις σας αφού ο κίνδυνος ενός ατυχήματος είναι υπαρκτός.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Αρκετοί θα βιώσετε μια καίρια σύγκρουση που απειλεί να διαλύσει τη σχέση σας στα εξ ων συνετέθη. Είναι λοιπόν αναγκαίο να κινηθείτε με σύνεση και ψυχραιμία, αφού πίσω από τις αρχικά χαώδεις διαφορές, μπορεί τελικά να κρύβεται μια καλύτερη σχέση με αμοιβαία αναγνώριση των εκατέρωθεν δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.

Αδέσμευτοι: «Ου μπλέξεις». Αν τηρήσετε αυτήν την... Ενδεκάτη εντολή, όλα θα κυλήσουν πιο ήρεμα. Σε διαφορετική περίπτωση ετοιμαστείτε για ποικίλες εμπλοκές ανάμεσα σε σας, το ταίρι σας και τρίτα πρόσωπα. Εκείνο που πρέπει να θυμάστε είναι το ότι αν κάποιος έχει σοβαρά προβλήματα, δεν είστε εσείς εκείνοι που θα τα λύσετε. Υπάρχουν γιατροί, δικηγόροι κλπ, που με τέτοια κρίση δεν κάνει να μείνουν χωρίς δουλειά...

Οικονομικά

Εδώ είναι το βασικό πεδίο ζυμώσεων αλλά και συγκρούσεων, οπότε θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στους χειρισμούς σας και φυσικά να αποφύγετε τα ανοίγματα τόσο τα οικονομικά, όσο και τα επαγγελματικά. Αν μάλιστα έχετε κάποια συνεργασία, το πιθανότερο είναι να τα «τσουγκρίσετε» άσχημα. Το πιο σοφό θα ήταν να κινηθείτε συμβιβαστικά -ιδιαίτερα σε σχέση με έξωθεν αιτήματα- αλλά αν σας προκύψει το πρόβλημα μιας παρεξήγησης χωρίς τέλος, που μάλιστα απειλεί με... αφανισμό μια προσωπική σχέση σας, φροντίστε ώστε να μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Τόσο η υπερβολική υποχωρητικότητα, όσο και οι εγωισμοί δεν θα συμβάλλουν παρά μόνον σε μια υπόθεση που θα έχει μόνον ηττημένους και κανέναν νικητή.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved