Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6 έως 8/1

Σελήνη στον Σκορπιό – Τρισδιάστατες ψυχολογικές προκλήσεις

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6 έως 8/1

Με τον εορτασμό των Θεοφανείων κλείνει άλλος ένας εορταστικός κύκλος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, από εκείνους που σηματοδοτούν τις εμπειρικές στιγμές της ζωής μας.

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σήμερα 6/1 στις 8.09 το πρωί, δημιουργώντας μας την ανάγκη να εμβαθύνουμε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας αλλά και να απαντήσουμε σε θέματα που μας καίνε, οργανώνοντας παράλληλα επιχειρηματικά και φιλόδοξα σχέδια.

Όλα αυτά συνθέτουν τη γενική εικόνα της ημέρας που ανοίγει με το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 10.15 το πρωί.

Μια ευλαβική στάση και συμπεριφορά μας ακολουθεί ως νωρίς το απόγευμα και αυτές γινόμαστε επιφυλακτικοί, ενώ προτιμάμε τη συστολή από την εξωστρέφεια.

Στο μυαλό μας στριφογυρίζουν καταστάσεις που μας έχουν σημαδέψει και πολλοί θα είναι αυτοί που θα νιώσουν την ανάγκη να εξαγνιστούν με το αγιασμένο νερό της ημέρας.

Ένα θυμίαμα στο σπίτι γίνεται ακόμα πιο επιτακτικό, κάτω από την επιρροή της συγκεκριμένης Σελήνης, σε συνάρτηση με τις γενικότερες όψεις.

Το βράδυ μας βρίσκει αναστατωμένους και η ξαφνική αλλαγή διάθεσης, πυροδοτεί εντάσεις. Αυτό συμβαίνει διότι λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και σε διάρκεια μιας ώρας περίπου, κορυφώνονται τέσσερις όψεις που επιδρούν παράλληλα.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί απρόσμενες ψυχολογικές διακυμάνσεις, εφόσον τα συναισθήματά μας ενεργοποιούνται στο έπακρον.

Οι μεταμεσονύχτιες πλανητικές προβολές ξεκινούν με το τετράγωνο με τον Άρη 5' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, το εξάγωνο με τον Πλούτωνα 23' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, το εξάγωνο με τον Ερμή στις 1.06 και η σύνοδος με τον Κρόνο στις 1.09 το πρωί.

Από το βράδυ της Κυριακής λοιπόν 6/1 αισθανόμαστε κάτι σαν ανατριχίλα, που προσπαθεί να μας ειδοποιήσει για κάτι.

Το μυαλό μας αρχίζει να λειτουργεί ρυθμικά, ενώ η τάση μας να ανταποδώσουμε στην παραμικρή κίνηση που θα μας ενοχλήσει, είναι ακατανίκητη. Τα συναισθήματα φουσκώνουν σαν ακραία θαλασσοταραχή, ενώ πλανάται και μια αυστηρή φωνή, που μας καλεί να δείξουμε σύνεση και υπομονή.

Όποια και αν είναι η κατάληξη, το βράδυ αυτό επιφυλάσσει γεγονότα, αντιδράσεις και προκλήσεις σε πολλούς από εμάς, τεστάροντας περισσότερο τις αντοχές και τις ικανότητές μας, να διαχειριστούμε κάτι που μας αιφνιδιάζει.

Στις 13.32 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει από το πρωί, επαναφέρει κάπως στα ίσια, τα ζαλισμένα βήματα μας, ενεργοποιώντας την δραστηριότητα προς πρακτικές ασχολίες.

Ιχθύες, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Παρθένοι, βρίσκουν ευκαιρία για μια πολύτιμη ενδοσκόπηση, ιεραρχώντας τις επιθυμίες τους.

Σκορπιοί, Ταύροι, Υδροχόοι και Λέοντες αισθάνονται πως δεν χρωστάνε σε κανέναν και επαναστατούν σε οποιαδήποτε πίεση, απαίτηση, ή υπόδειξη.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες ανακαλύπτουν την πολυτέλεια να αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις χαλαρά και αποστασιοποιημένα.

Η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της ως τις 8/1 στις 10.29 το πρωί που περνάει στον ξένοιαστο Τοξότη, αφήνοντάς μας να περιπλανηθούμε στις σκέψεις μας.



Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved