Γενέθλια στις 5/1: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 5/1: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Το σύμπαν σας καλεί να κινηθείτε σε συμβιβαστικό πνεύμα, αποφεύγοντας τις «μαγκιές» και τις έντονες αντιπαραθέσεις, που μόνον προβλήματα θα δημιουργήσουν. Στις διαδοχικές μάχες προθέσεων και στόχων, το σπουδαιότερο όπλο σας είναι η στρατηγική και οι αμοιβαίες υποχωρήσεις. Ακόμη ο κίνδυνος ατυχημάτων είναι αυξημένος, γι' αυτό προσέξτε τις κινήσεις σας αλλά και τις κινήσεις των άλλων.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Τα καλά νέα είναι ότι η σχέση σας μπορεί να βελτιωθεί, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Νέες γνωριμίες και δραστηριότητες θα δημιουργήσουν ένα γόνιμο πλαίσιο, σπάζοντας μια ενδεχόμενη απομόνωση, ενώ και οι εντάσεις μεταξύ υμών και του/της συντρόφου σας θα τείνουν μειούμενες. Από εκεί και ύστερα, καλό είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες απέναντι σε θαυμαστές ή θαυμάστριες, που ζητούν από εσάς ή το ταίρι σας, το... κάτι παραπάνω!

Αδέσμευτοι: Θα έχετε κάθε δυνατότητα να προχωρήσετε στη σύναψη μιας σχέσης με θετικά χαρακτηριστικά, ιδίως όσον αφορά την καθημερινότητα της. Όμορφες στιγμές και μια πλούσια κοινωνική ζωή με το νέο σας ταίρι θα σας φέρουν πιο κοντά στην ευτυχία αλλά αν έχετε περισσότερες και πιο ποιοτικές απαιτήσεις, μπορεί να απογοητευτείτε, αφού πίσω από την όμορφη βιτρίνα της σχέσης σας δεν θα υπάρχει απαραίτητα και το ανάλογο εσωτερικό περιεχόμενο. Από αυτήν την άποψη η χρονιά σας είναι πολύ καλή ως προς την τόνωση του ηθικού σας, χωρίς όμως να προδιαθέτει απαραίτητα σε κάτι πιο «δεμένο».

Οικονομικά

Εδώ η κατάσταση είναι λίγο... ζόρικη, αφού προέχουν τα περιοριστικά μέτρα και η κάλυψη πρότερων υποχρεώσεων. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα δυστυχήσετε αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε κάποια σχέδια ή επιθυμίες, λόγω έλλειψης πόρων. Εξ άλλου όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα ξεφυτρώσει, οπότε μαζεύετε για να έχετε. Το μεγαλύτερο λάθος βέβαια θα ήταν να ξανοιχτείτε οικονομικά, αφού στην πλειοψηφία τους οι επιλογές σας θα αποδειχθούν άτυχες.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved