Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/1

Τι έσβησε στα γενέθλια του ο κ Παπακωνσταντίνου; Ονόματα! Με ένα φου τρία ονόματα έσβησε από τη λίστα Λαγκάρντ και το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι ο κ Βενιζέλος ο οποίος έκρυβε ολόκληρη τη λίστα, είναι και ελεγκτής! Του... Ποσειδώνα γίνεται κι αναρωτιέμαι σε ποιόν αιώνα βρισκόμαστε τελικά, στον 21ο ή πιο πίσω από τον Μεσαίωνα;

Γιατί η εικονική πραγματικότητα έχει και συνέχεια με κρίσιμο σημείο της την αποσύνδεση μας από αυτήν, το ξύπνημα δηλαδή που θα γίνει ζων εφιάλτης. «Είμαστε στο 2013, χρονιά ανάπτυξης , στο οποίο ξεχνάμε το παρελθόν και προχωράμε στο μέλλον», διατείνεται ο κ Σαμαράς. Τι ωραία λόγια, ηρεμίας και χαλάρωσης, ότι πρέπει για να αποκοιμηθούμε και να αφεθούμε στα χέρια των ειδικών αναισθησιολόγων. Μόλις όμως ξυπνήσουμε θα είμαστε αγκαζέ με την σκληρή πραγματικότητα, συνειδητοποιώντας ότι στο χειρουργείο χάσαμε πολλά περισσότερα από την... σκωληκοειδή απόφυση μας. Νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, νέοι φόροι, νέες απολύσεις και ανεργία που θα ξεπεράσει το 30% θα μας κάνει να φαινόμαστε κουτσοί, στραβοί, ακρωτηριασμένα θύματα μιας ανάλγητης πολιτικής στο βωμό των συμφερόντων.

Όμως όλα εδώ πληρώνονται. Αλλοίμονο σε αυτούς που τάζανε τα αντίθετα και λέγανε στο πλήθος πως το παραμύθι δεν έχει τέρας. Θα έρθουν αντιμέτωποι με το τέρας που οι ίδιοι δημιούργησαν και πλέον με τίποτα δεν θα μπορούν να το κρατούν υπό έλεγχο.

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Σελήνη/Μεσουράνημα= Ερμής/Δίας= Κιούπιντο= Άρης/Κιούπιντο= Άδης/Βουλκάνους= Ουρανός/Μεσουράνημα:

Η επίδραση της σκέψης στο σώμα. Ζωηρό και ευκίνητο σώμα. Ευτυχής διάθεση. Το παντρεμένο άτομο. Ζητήματα που σχετίζονται με τον πατέρα. Ο πεθερός. Οι μικρές ενώσεις. Οι λέσχες και τα club. Η ήμερα τελέσεως του γάμου. Το να είναι κάποιος μέλος της οικογένειας. Η κοινωνικότητα του ατόμου. Η καθημερινή συνεργασία που έχω στην εργασία. Ένας ενεργός πολίτης. Παρευρισκόμενος σε έναν γάμο. Για να είναι βρώμικος, για να έχει ψείρες. Το σώμα που είναι μολυσμένο και αποδυναμωμένο από μέσα . Για να εξαναγκαστεί σε μια ζωή εξάρτησης. Μια περίοδος γεμάτη αναποδιές και εμπόδια. Ένα άτομο που κάνει έκρηξη. Μια νευρική διέγερση που είναι αδύνατον να κατασταλεί.

Στην αρχαία Ελλάδα αυτός που δεν ενδιαφερόταν για τα κοινά, δεν ήταν φιλήσυχος αλλά άχρηστος (ιδιώτης, idiot, ηλίθιος). Σήμερα λοιπόν ίσως αντί να αυτοεξοριστείτε στο περιθώριο της κοινωνικής και πολιτικής ζωής να δοκιμάσετε να συμμετάσχετε στα κοινά, να ενδιαφερθείτε για όσα απασχολούν την κοινωνία και με το δικό σας τρόπο να γίνετε ενεργοί πολίτες.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η καλύτερη χρήση της ζωής είναι να την αφιερώσεις σε κάτι που θα διαρκέσει περισσότερο απ' αυτήν» William James

Το video της ημέρας: Εν μεγάλη ελληνική αποικία 200Πχ Κ. Καβάφης

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved