Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 2 έως 4 Ιανουαρίου

Τα «τρομερά παιδιά», Άρης και Ουρανός έρχονται εσπευσμένα να σπάσουν το ρόδι της νέας χρονιάς στο... κεφάλι μας!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια: από 2 έως 4 Ιανουαρίου

Με... τρέλα και κορδέλα!

Τι ημέρες κι αυτές... Ό, τι κτίζουν οι μισοί πλανήτες, το γκρεμίζουν οι υπόλοιποι! Κι εμείς θα πρέπει να σταθούμε ανάμεσά τους, δίκην Άτλαντος, κρατώντας στους ώμους μας και ψηλά τις θετικές επιρροές, μήπως και γλιτώσουν από τα σκάγια της ανωμαλίας.

Τα «τρομερά παιδιά» της υπόθεσης είναι βέβαια ο Άρης και ο Ουρανός, που έρχονται εσπευσμένα να σπάσουν το ρόδι της νέας χρονιάς στο... κεφάλι μας! Πρόθυμοι να υποκαταστήσουν τον Αττίλα, τον Ντενίς τον τρομερό και κάθε είδος καλικάντζαρου, πριονίζουν με σπουδή τις ισορροπίες μας, στο όνομα πάντα της αλήθειας (τους).

Φουριόζος ο ένας, ιδιότροπος ο άλλος αλλά και οι δύο πνεύματα αντιλογίας, βγάζουν στον αφρό κάθε τι που θα μπορούσε να ταράξει την ηρεμία -τη δική μας ή των άλλων- χωρίς να υπολογίζουν αργίες και σχόλες.

Ο Mr Opposition "κουτουπώνει" τον Ερμή από το σβέρκο και τον αρχίζει στις τετραγωνικές ανάστροφες, στέλνοντας σε πρώτη φάση pc, κινητά και GPS στον καναπέ του Γιάλομ για ψυχανάλυση, μήπως και λύσουν τα υπαρξιακά τους. Enter πατάς, escape σου βγαίνει και μέχρι να συνέλθουν οι φίλα προσκείμενα δυνάμεις, ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι. Που πήγε η σύνδεση; Που πήγε το αγαπησιάρικο μήνυμα, οέο; Στον Κώστα που ποθείς ή τον Γιώργο που δεν θες να ματαδείς; Στη Μαρία που σε θέλει ή τη φίλη της που μοιάζει με βαρέλι;

Χώρια που ο αναποδιασμένος δημιουργεί τις πιο σπάνιες και απίθανες συμπτώσεις, στέλνοντας κάθε τι το αναμενόμενο στα Τάρταρα. Σκερτσόζικο το σύμπαν, υπό την καθοδήγηση του, θέτει ερωτήματα-παγίδες με υποτίθεται προφανή απάντηση, που όμως αντικαθίσταται από μια άλλη «εναλλακτική» και απρόβλεπτη.

Όμως ο τρελοπλανήτης δεν αρκείται σε αυτό κι αρχίζει τις νουθεσίες, δηλαδή τις φιτιλιές. «Ερμή my genius, αγόρι μου τρελό, σήμερα η αντιπολίτευση είναι όλα τα λεφτά. Όταν σου λένε καλή χρονιά, εσύ θα απαντάς: Στον αγύριστο! Κι αν σε μπάσουν με το ζόρι σε μια από αυτές τις ποταπές υποκριτικές μαζώξεις, οικογενειακές γιορτές κλπ, να τους κάνεις άνω-κάτω, μήπως και θυμηθούν τα νιάτα τους στα Μάταλα. Άσπρο θα λένε αυτοί, μαύρο εσύ... Μαύρο εκείνοι, άσπρο εσύ. Δεν έφαγαν τα νιάτα τους και την ομορφιά τους οι τρελογιατροί για να αγνοήσουμε τις λαμπρές τεχνικές τους. Σκοτσέζικο ντους και διαρκή ηλεκτροσόκ λοιπόν, μέχρι τα πλάθη να υπογράψουν ανακωχή και πλήρη παράδοση στη λογική του παραλόγου...»

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ο Ουρανός επιφυλάσσει μια λαμπρή μοίρα για τους «κολλητούς» του, όσες και όσους δηλαδή έχουν μέσα τους το ερευνητικό δαιμόνιο, ψάχνουν το διαφορετικό ή απλά αρέσκονται να τρελαίνουν κόσμο. Ανακαλύψεις, αποκαλύψεις και επιτυχίες εκεί που όλοι δυσκολεύονται ή αδυνατούν να τα καταφέρουν είναι τα πιο συνηθισμένα μπόνους του πλανήτη, που επιπλέον έχει την τάση να μετατρέπει τις εξαιρέσεις σε κανόνα και τα φαβορί σε «κουτσά άλογα».

Να ποντάρουμε στην έκπληξη και το αδιανόητο, αυτό μας ζητά ο Ουρανός και... όσοι πιστοί προσέλθετε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι καλούνται πρώτοι να διαχειριστούν τις παραξενιές, τα απρόοπτα και τις εκπλήξεις των ημερών, ευελπιστώντας να τους βγουν σε καλό. Μαζί τους οι Ιχθύες, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Δίδυμοι που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 10η μοίρα του ζωδίου τους.

Ο δε Αρούκος, φροντίζει κι αυτός με τον τρόπο του να μας «ζεστάνει», κυριολεκτικά και μεταφορικά . Όπου μυριστεί διαφωνίες ή μαζεμένα άπλυτα, τσουπ... Τα βγάζει στη φόρα κι όποιον πάρει ο Χάρος!

Και μην σας ξεγελάει το δήθεν «αρμονικό» τρίγωνο με το Δία, αφού οι δυό τους παρέα είναι ικανοί να στήσουν BBQ ακόμη και στο Βόρειο Πόλο. Ας προσέξουμε λοιπόν μήπως στα πλαίσια κάποιας ηρωικής ή φουριόζικης εξόρμησης, φορέσουμε άθελά μας το κοστούμι του μπουρλοτιέρη, παραδίδοντας στο πυρ το εξώτερον αθώες οικοσκευές, υπέροχα χαλιά, μοναδικά ενδύματα, ανυποψίαστα δέντρα, χρυσές ευκαιρίες ή την καλή μας φήμη. Γιατί το ρίσκο έχει και τα στραβά του...

Εδώ, τον πρώτο λόγο έχουν οι Υδροχόοι, οι Δίδυμοι, οι Τοξότες και οι Λέοντες, οι οποίοι έχουν μεν τη δυνατότητα να πετύχουν σε ελάχιστο χρόνο κάτι που στοχεύουν αλλά θα πρέπει να προσέξουν μήπως μαζί με τα ξερά κάψουν και τα χλωρά. Μαζί τους ως υποψήφιοι τροπαιούχοι, παρελαύνουν και τινές εκ των Αιγόκερων, Ταύρων, Σκορπιών και Καρκίνων, συγκεκριμένα όσες ή όσοι έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 13η μοίρα του ζωδίου τους.

Τρίτο συναπάντημα των ημερών είναι η «κρυφή σύνοδος του Άρη με τον αστρικό Ποσειδώνα. Εδώ πέρα από την χρυσή ευκαιρία μιας δραστικής απόκρυψης των σκουπιδιών μας κάτω από το χαλί και τους τρελούς θεραπευτικούς χορούς υπό τους ήχους των ταμ-ταμ, τις ονειρώξεις, φαντασιώσεις και πνευματικές οσμώσεις, στον αντίποδα έχουμε να κάνουμε με πνιγηρές καταστάσεις όνομα και πράμα, με αρχή την αιθαλομίχλη plus αεριόμαζες σε κρίση πανικού και τέλος τα αγριεμένα κύματα, το τσουνάμι της γειτονιάς αλλά και τους κοφτερούς όσο και γλιστερούς πάγους του πεζοδρομίου, των Άλπεων κλπ.

Στο μεσοδιάστημα προλαβαίνουν να... χωθούν και μερικές δηλητηριάσεις, ιώσεις κλπ. Γιάννη μου το μαντήλι σου λοιπόν και γρήγορα πριν αρπάξεις κάποιο χοντρό κρύωμα... Όπου «Γιάννης» εστί Υδροχόος, Ιχθύς, Λέων ή Παρθένος των πρώτων ημερών-μοιρών, εκεί δηλαδή που εξαντλούν τη δικαιοδοσία τους οι δύο πλανήτες.

Όσο για τις «πονηρές» καταστάσεις, τις απιστίες, τις μηχανορραφίες, τις αστοχίες, τους λάθος συναγερμούς αλλά και τα... ξόρκια ή τις μαγγανείες των οχτρών, εκτός από το σκόρδο και την αγιαστούρα, απαιτείται οπωσδήποτε και η δική μας προσοχή αφού όπως λέει ο λαός «αν σε κοροϊδέψουν τρεις φορές, τότε η ντροπή είναι όλη δική σου»

Τα καλά νέα –επιτέλους- έρχονται από το μέτωπο των σχέσεων, όπου τραμπαλίζονται η Αφροδίτη με τη Δήμητρα. Η αντίθεση της Ωραίας με την «συνοδοιπόρο» φιλενάδα της, αναμένεται να συμβάλλει στην εξομάλυνση πολλών καταστάσεων και τη βελτίωση των σχέσεων μας, τόσο των προσωπικών, όσο και των κοινωνικών.

Επιπλέον, οι δύο κυρίες, θα φροντίσουν να ομορφήνουν την καθημερινότητα μας με δώρα, αγορές, γκαλά και γαργαλιστικά κουτσομπολιά που θα μας κάνουν να νιώσουμε για λίγο κοινωνοί της ζωής των άλλων.

Εδώ, οι πρωτόκλητοι τυχεροί είναι οι Τοξότες, οι Ζυγοί και οι Δίδυμοι, ενώ μαζί τους πορεύονται και οι τελευταίοι-τελευταίοι Ταύροι και Σκορπιοί. Βέβαια, χρονιάρες ημέρες που είναι, όλοι οι καλοί χωράνε.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved