Lunar Dance: H ασφάλεια στην αναπόσπαστη αλλαγή

Ανάλογα με το ζώδιο μας, η Σελήνη στην Παρθένο θα θέσει στο προσκήνιο ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής μας

Lunar Dance: H ασφάλεια στην αναπόσπαστη αλλαγή

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ήλιος στον Αιγόκερω/Σελήνη στην Παρθένο

Έχουμε μπει πια στην αλλαγή του χρόνου και πολλοί από εμάς περνούν μέσα από βαθιές συνειδητοποιήσεις, καθώς αντιμετωπίζουμε τις μεγαλύτερες δυνατότητες μας και τους χειρότερους φόβους μας. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω, όμως, μας βοηθά στο να κατευθύνουμε τη ροή της ζωής με τις προθέσεις μας, αντί να μας καταπίνει το κύμα της ανασφάλειας, του φόβου και του πανικού.

Όπως ο Bill Hicks τόσο εύγλωττα το θέτει: "Η ζωή είναι απλά μια βόλτα και μπορούμε να αλλάξουμε οποιαδήποτε στιγμή θέλουμε. Είναι μόνο μια επιλογή. Χωρίς κόπο, χωρίς δουλειά, χωρίς αποταμίευση και χρήματα, μια επιλογή, αυτή τη στιγμή, μεταξύ του φόβου και της αγάπης. Τα μάτια του φόβου, σας θέλουν να βάλετε τις μεγαλύτερες κλειδαριές στην πόρτα σας και να κλείσετε τον εαυτό σας μακριά απ' όλα. Τα μάτια της αγάπης όμως, θέλουν να το δουν πως όλοι μας είμαστε ένα. "

CHANGE

Η Σελήνη στην Παρθένο προσφέρει τη δική της δύναμη, για να μας τροφοδοτήσει να θέσουμε εύφορο το έδαφος, για να γίνουν τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή- τον πλανήτης της επικοινωνίας - και μας φέρνει μια πρακτική, γήινη ενέργεια. Στο πλαίσιο αυτής της Σελήνης, λοιπόν, μπορούμε να βρούμε την έμπνευση που χρειαζόμαστε για θέσουμε τους στόχους μας σε κίνηση.

Η ενέργεια αυτού του φεγγαριού μας κάνει λιγότερο συναισθηματικούς, ενώ η λογική και ο ρεαλισμός αναλαμβάνουν τα ηνία. Σύμφωνα, με την Σελήνη στην Παρθένο υπάρχει μια τάση να ανησυχούμε για το πώς θα πάνε όλα. Το κλειδί είναι να μην ανησυχούμε τόσο για τις μικρολεπτομέρειες. Επίσης, ας προσέξουμε να μην είμαστε πολύ σκληροί με τον εαυτό μας ή να γινόμαστε πάρα πολύ αναλυτικοί.

BAD_HABITS

Με όλη αυτήν την γήινη ενέργεια (Αιγόκερως, Παρθένος), μπορούμε σήμερα που ακόμη θέτουμε τους στόχους μας για την νέα χρόνια, να αφήσουμε πίσω μας μια συνήθεια ή έναν εθισμό που πλέον δεν μας εξυπηρετούν. Ας χρησιμοποιήσουμε λοιπόν, την Παρθενίσια πειθαρχία και επιμονή για να ακολουθήσουμε τις δεσμεύσεις μας για την υγεία μας και την ευημερία, ακόμα κι αν είναι μόνο μέχρι τα μέσα του έτους.

Ανάλογα με το ζώδιο μας, η Σελήνη στην Παρθένο θα θέσει στο προσκήνιο ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής μας. Εδώ είναι μια ιδέα για το τι μας καλεί να οργανώσουμε:

Κριός - Την καθημερινή ρουτίνα σας. Πράγματα που προάγουν την υγεία σας. Διατροφή. Άσκηση.

Ταύρος - Πώς μπορείτε να διασκεδάσετε. Την αισθηματική ζωή σας. Τις ανάγκες των παιδιών σας.

Δίδυμοι - Το σπίτι σας.

Καρκίνος - Τον υπολογιστή σας, ανακοινώσεις ή αρχεία.

Λέων - Τα οικονομικά σας. Τα λογιστικά σας θέματα.

Παρθένος – Την φυσική εμφάνιση σας. Τη ντουλάπα σας. Το χτένισμά σας.

Ζυγός - Την πνευματική πρακτική σας.

Σκορπιός – Την agenda σας. Τις κοινωνικές υποχρεώσεις σας.

Τοξότης – Το χώρο εργασίας σας. Τα σχέδια για την καριέρα σας.

Αιγόκερως - Σχέδια για διακοπές-ταξίδια σε μακρινά μέρη. Τη βιβλιοθήκη σας.

Υδροχόος – Θέματα που αφορούν την περιουσία σας. Την ασφάλισή σας. Τους φόρους σας.

Ιχθύες – Τον σύντροφό σας. Τις συνεργασίες σας.

Ε, και μην ξεχνιόμαστε, ήδη «τρώμε» και τη δεύτερη ημέρα του Χρόνου! Συντονιστείτε!


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved