Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/1

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/1

Αν ο κ Παπακωνσταντίνου ήταν... παπάς μάλλον θα τον ξυρίζανε. Ο κόσμος υποφέρει με τις «ευεργεσίες» του και από τα πολλά καλά που έκανε ήρθε η ώρα να χαρεί και αυτός. Ο Κρόνος που περνάει από το ζώδιο του έρχεται να κρίνει ζώντες και νεκρούς, λίστες και ληστές. Η όλη κατάσταση κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα την όποια αξιοπιστία έχει απομείνει στο πολιτικό σύστημα και οπουδήποτε προσπάθεια συγκάλυψης θα επιφέρει μια κατάσταση που θα θυμίζει το ποίημα « επί ασπαλάθων» του Γεώργιου Σεφέρη. Εν τω μεταξύ στο ΠΑΣΟΚ κανείς δεν ήξερε τίποτα, όμως κύριε Βενιζέλε αν το CD το θεωρούσατε μη αξιοποιήσιμο γιατί το κρατάγατε χρόνια στο συρτάρι σας; Δεν έχετε κάβα ανακύκλωσης κάτω από το γραφείο σας. Όχι, ε; Σας είχε πιάσει η κρίση. Οικονομική, νευρική ή αναξιοπιστίας;

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Δίας/Βουλκάνους= Βόρειος Δεσμός/Ποσάιντον= Ουρανός/Άδης= Κρόνος/Άδμητος= Άρης/Ζευς= Άρης/Μεσουράνημα= Ήλιος/Κρόνος= Άρης/Ποσειδώνας:

Αισιόδοξες συνομιλίες. Μεγάλες επιθυμίες. Ελπίδες Διανοητικές συνδέσεις μέσω των ιδεών, της ομιλία, της αλληλογραφίας, των εφημερίδων, των βιβλίων. Σύνδεση με αυτά τα πράγματα. Προμήνυμα θανάτου. Ένας ασυνήθιστος θάνατος. Ξαφνικές σκέψεις δολοφονίας. Λυπημένη και άθλια σκέψη. Βραδύτητα και νωθρότητα της κατανόησης. Για να σκεφτεί αργά βαθειά και λογικά. Ο αργόστροφος. Ενεργητική και δημιουργική σκέψη. Ένα άτομο βιαστικό. Ο προπέτης. Επιπολαιότητα. Δίνοντας διαταγές στους άλλους. Χωρισμός. Ένα μακρινό ταξίδι. Σκέψεις να δώσω ένα τέλος, να χωρίσω. Ένα μυαλό που «κόλλησε». Εμποδισμένη δράση του εγκεφάλου. Το όριο μεταξύ της μεγαλοφυΐας και της παραφροσύνης. Ένα μυαλό που αρχίζει να σαλτάρει.

Η δεύτερη μέρα του χρόνου ξεκινά με αισιοδοξία και μεγάλες προσδοκίες. Κρατάτε όμως μικρό καλάθι γιατί ο Κρόνος είναι στο Σκορπιό και δεν είναι ο καιρός της αφθονίας αλλά της ληστείας. Ωστόσο, εάν έχετε ένα καθαρό όραμα που υποστηρίζεται από ένα ξεκάθαρο σχέδιο, όλα είναι πιθανά και το σημαντικότερο θα μπορείτε να προχωρήσετε με τέτοιο τρόπο, ώστε και οι άλλοι να θέλουν να έρθουν μαζί σας.

Οι στίχοι της ημέρας

«Τον έδεσαν χειροπόδαρα» μας λέει

τον έριξαν χάμω και τον έγδαραν

τον έσυραν παράμερα τον καταξέσκισαν

απάνω στους αγκαθερούς ασπάλαθους

και πήγαν και τον πέταξαν στον Τάρταρο, κουρέλι».

Γεώργιος Σεφέρης

Το τραγούδι της ημέρας: Νότης Σφακιανάκης – Δικαστής

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved