H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/1 έως 3/1

Σελήνη στην Παρθένο – Τακτοποιώντας και ιεραρχώντας τις λίστες των επιθυμιών

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1/1 έως 3/1

Ο καινούργιος χρόνος έχει εισέλθει πλέον στις ζωές μας με την γενναιόδωρη Σελήνη στον Λέοντα να μας φτιάχνει τη διάθεση, όσο μπορεί και επιβάλλεται.

Στις 19.35 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στην Παρθένο, σαν Αι Βασίλης που μοιράζει τεφτέρια και πένες, για να κάνουμε τον απολογισμό του χρόνου που έφυγε, οργανώνοντας τον καινούργιο.

Στις 21.38 το βράδυ η αντίθεση με τον Ποσειδώνα μας γεμίζει νοσταλγία, πλημμυρίζοντάς μας με αναμνήσεις, που καλούμαστε άλλες να κρατήσουμε και άλλες να πετάξουμε.

Το βράδυ θα είναι ήρεμο και η δραστηριότητά μας περιορίζεται στην ονειροπόληση και σε μια τάση προσφοράς και κατανόησης.

Στις 23.23 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ερμή έρχεται για να οργανώσει τη σκέψη μας, αρχίζοντας να κινούμαστε διαδικαστικά, καταγράφοντας τις ανάγκες μας, με πρόθεση να τις βάλουμε σε τάξη εν όψει της νέας χρονιάς. Οι συζητήσεις και η ανταλλαγή απόψεων δίνουν και παίρνουν αυτό το βράδυ και μάλιστα θα αποδειχτούν ιδιαίτερα διαφωτιστικές.

Στις 2/1 στις 9.58 το πρωί, το τετράγωνο με τον Δία ανοίγει την ημέρα με διάθεση να τακτοποιήσουμε το χώρο μας, να βάλουμε σε τάξη το πρόγραμμά μας και να κάνουμε την κριτική μας, που θα είναι έντονη και κάπως υπερβολική και για τους εαυτούς μας, αλλά και για τους άλλους.

Στις 13.13 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα και λίγο αργότερα στις 13.44 το εξάγωνο με τον Κρόνο, συνθέτουν ένα πολύ εποικοδομητικό μεσημέρι, στο οποίο τα συναισθήματα προσπαθούν από τη μία να εξουσιάσουν τις επιθυμίες μας, αλλά τελικά ισορροπούν μέσα από μια μετριοπαθή στάση. Αισθανόμαστε πως όλα κρέμονται σε μια πολύ λεπτή κλωστή και συντονιζόμαστε με το κλίμα που πλανάται γύρω μας, ώστε να αφουγκραστούμε καλύτερα τις κινήσεις μας.

Στις 19.00 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Ήλιο μας γεμίζει ζωντάνια και ενέργεια και το βράδυ μας θα ήταν ιδανικό να κλείσει παρακολουθώντας μια θεατρική παράσταση, μια ταινία, ή μια εκδήλωση που θα ικανοποιήσει το πνεύμα μας.

Στις 3/1 στις 14.15 το μεσημέρι το τετράγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει από το πρωί, μας κάνει να μην μπορούμε να συγκεντρωθούμε στη δουλειά, επιθυμώντας να παρατείνουμε το εορταστικό κλίμα, διασκεδάζοντας και κλέβοντας χρόνο από τις υποχρεώσεις μας. Αυτή η διάθεση θα μας συνοδεύσει ως το βράδυ, ώσπου η Σελήνη να περάσει στον Ζυγό στις 4/1 στις 3.12 το πρωί.

Παρθένοι, Ταύροι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι μπαίνουν αμέσως στην διαδικασία ανασύνταξης δυνάμεων, βάζοντας στόχους προς εκπλήρωση σκοπών.

Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι, στριμώχνονται μέσα στον συνωστισμό των μελλοντικών τους οραμάτων, ενώ Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι και Κριοί, αρνούνται να αναλάβουν ευθύνες, διατηρώντας μια εφηβική αισιοδοξία, που εκφράζουν διαρκώς.



Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved