Γενέθλια την Πρωτοχρονιά: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια την Πρωτοχρονιά: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Η ζωή σας πάει προς τα πίσω, όχι με την έννοια της οπισθοδρόμησης αλλά της ανάπλασης. Πρόσωπα και πράγματα του παρελθόντος θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναζωογονηθείτε κι έτσι ανανεωμένοι θα είστε πλέον έτοιμοι για ένα μεγάλο άλμα, που μπορεί να είναι και μια μεγάλη επιστροφή.


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Απρόοπτες παρεμβάσεις από πρόσωπα του παρελθόντος, ενδέχεται να δημιουργήσουν μια κάποια αναστάτωση αλλά η συνέχεια ανήκει αποκλειστικά σε σας. Αν η τωρινή σας σχέση δεν «τραβάει» θα βρείτε την ευκαιρία για ένα «διάλειμμα», που ίσως να της κάνει και καλό. Γενικά, οι «αναταράξεις» μπορεί να δημιουργήσουν κρίση στη σχέση σας αλλά όχι μόνιμη.

Αδέσμευτοι: Οι προδιαγραφές σας είναι θετικές και είναι μάλλον... δύσκολο να μείνετε μόνοι! Από εκεί και ύστερα το πιθανότερο είναι να συνάψετε περισσότερες από μια σχέσεις, η μια με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε και η άλλη με κάποιον ή κάποια φορέα... καινών δαιμονίων, που μπορεί να αλλάξει πολλά από τα δεδομένα και τις συνήθειες της ζωής σας.

Οικονομικά

Η μηχανή της επιχειρηματικότητας είναι αναμμένη κι εσείς είστε έτοιμοι για «μεγάλα πράγματα». Η τύχη δεν είναι εναντίον σας -κάθε άλλο- κι από αυτήν την άποψη πολλά καλά μπορεί να συμβούν, αρκεί βέβαια να μην το «παρατραβήξετε», απλώνοντας επανειλημμένα εκεί που δεν φτάνετε. Δεν είναι κάθε μέρα τ' Αγιαννιού...

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved