Lunar Dance: Μακιγιάζ για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν: Oh my gold!

Μακιγιάζ για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με Σελήνη στον Λέοντα

Lunar Dance: Μακιγιάζ για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν: Oh my gold!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012


Και επιτέλους έφτασε η τελευταία μέρα του χρόνου και η πολυπόθητη στιγμή που θα ολοκληρώσουμε αυτό το στυλιστικό ταξίδι που ξεκινήσαμε από την στήλη αυτή, για να μας βρει ο καινούργιος χρόνος έτοιμες και όμορφες. Η Σελήνη στον Λέοντα είναι πια γεγονός και έτοιμη να μας βοηθήσει απόψε να λάμψουμε και να κερδίσουμε βλέμματα θαυμασμού!

kentriki_20

Το glam ντύσιμο μας για κάθε ζώδιο είναι έτοιμο να φορεθεί και τα ψηλά τακούνια καλούν το όνομά μας. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα καθαρό αψεγάδιαστο πρόσωπο για να ολοκληρώσουμε το μακιγιάζ της Πρωτοχρονιάς μας!

kentriki_35

Η Σελήνη στον Λέοντα κλείνει προς το εντυπωσιακό μακιγιάζ, ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μολυβιά πέρλα (συχνά σε αποχρώσεις του πράσινου και τιρκουάζ εάν έχετε ανοιχτόχρωμα ματιά) και γυαλιστερά κραγιόν, που θα τονίζουν τα χαρούμενο χαμόγελο σας απόψε.

xeili

Το χρυσό σαν χρώμα θα λάμψει μια φόρα ακόμη με την παρουσία του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα από δυο μακιγιάζ:

1. Rose Gold

Δημιουργήστε ένα δραματικό glam στυλ μακιγιάζ σε ύφος '40 του Χόλυγουντ. Χοντρές βλεφαρίδες και eyeliner είναι το κεντρικό χαρακτηριστικό. Για να δημιουργήσετε μια ζεστή αίσθηση, επιλέξτε αποχρώσεις του χρυσού που περιέχουν στοιχεία από καφέ και ροζ- χρυσό.

rose_gold

2. Champagne Gold

Χρησιμοποιήστε το χρυσό χρώμα για να κάνετε οποιοδήποτε μακιγιάζ, ιδιαίτερο. Τραβήξτε την γραμμή με το eyeliner και μετά βάλτε χρυσό χρώμα στο κινητό βλέφαρο και λίγο κάτω από τη γραμμή των ματιών.

champagne_gold

Ελπίζω να περάσετε ωραία και να σας βρει ο χρόνος όμορφες και ευτυχισμένες!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved