Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 31/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 31/12

Τα πρόσωπα της χρονιάς

Στο χώρο του αθλητισμού ξεχώρισε ο Φώτης Κουβέλης, διότι οι τούμπες που έχει κάνει είναι απίστευτες, ενώ όταν έρχονται επώδυνα μέτρα με κόκκινες γραμμές θυμίζει τον Καραγκούνη όταν τρώει τάκλιν.

Από το χώρο της πολιτικής, αδιαμφισβήτητα ο Αντώνης Σαμαράς. Οι λόγοι του είναι εμπλουτισμένοι με Πηνελόπη Δέλτα, Ελύτη, Καβάφη και σύνθημα του είναι «όχι νέα μέτρα και κομμένες συντάξεις». Συγχρόνως ψηφίστηκε ηγέτης του 2012 από γερμανική εφημερίδα όπως και ο ΓΑΠ. Και οι δύο, Σαμαράς και Παπανδρέου, είναι Δίδυμοι στο ζώδιο, έχουν διατελέσει πρωθυπουργοί με διθυραμβικούς αγώνες, τραγωδίες και αναρωτιέμαι τι άλλο κοινό μπορεί να τους ενώσει. Μήπως η διδασκαλία στο Harvard μετά από μια σύντομη πρωθυπουργική θητεία; Ο καιρός γαρ εγγύς.

Τέλος, στο χώρο της μουσικής, το φαινόμενο λέγεται Παντελής Παντελίδης που οι στίχοι του θα μπορούσαν να είναι γραμμένοι από ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα κάπως έτσι . . .

Μου έταξες διορισμό,

με έβαλες στην κλαδική

υπέγραψα με ρύθμιση ειδική,

και πάνω που πίστεψα

στην ψηφοθηρική μας σχέση

με γέλασες, με πόνεσες

μα ξέρω από αντίδραση

το έκανες κι αυτό

δεν ταιριάζετε σου λέω

τόσο αντικειμενικά

η Τρόικα μπορεί να δώσει

και τη ζωή της;

δεν ταιριάζετε σου λέω

και άσε την Μέρκελ

να σου λέει το αντίθετο.

Χρόνια Πολλά και καλά! Και θυμηθείτε να ψάλετε τα «αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά» εκεί που θέλετε.

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Ποσειδώνας/Κρόνος Υποθετικός= Βουλκάνους/Ποσάιντον= Άδμητος= Μεσουράνημα/Άδμητος= Μεσουράνημα= Κρόνος/Απόλλων:

Μεγάλες πράξεις χωρίς επιτυχία. Άκαρπες επιθέσεις. Ατυχήματα στην αεροναυτική. Θραύση. Άρθρα που χαρακτηρίζουν κάποιους αντί με μαύρους χαρακτήρες ως αξιότιμους και αξιοπρεπείς. Εξειδίκευση στον τρόμο και την καταστολή. Κατοχή. Ο τεμαχισμός και τα συντρίμμια. Τρόμος. Έμμονη σε θέματα εργασίας – δραστηριότητας. Επιμονή και θέληση, ενέργεια, η ώθηση να είναι ενεργός. Η δράση κάποιου, που κινεί τα νήματα ή που δίνει τις διαταγές σε άλλους. Ένα ταραγμένο μυαλό. Τα αποθέματα φυσικής ενέργειας. Συστηματικά πρακτικά. Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται μετά από μια ορισμένη μέθοδο. Τεράστια διανοητική δραστηριότητα.

Η αλήθεια σήμερα ίσως δεν είναι αυτή που φαίνεται ή είναι άλλη από αυτή που παρουσιάζεται. Ωστόσο θα ξεχωρίσετε την αλήθεια από τα ψέματα χρησιμοποιώντας το μυαλό σας. Είναι το καλύτερο όπλο που έχετε, για να έχει όμως αποτελεσματικότητα χρειάζεται πυρομαχικά και αυτά δεν είναι άλλα από τις γνώσεις και την παιδεία, που επιτρέπουν την αμφισβήτηση και την κριτική σκέψη και αποτρέπουν τον εφησυχασμό και την μοιρολατρική στάση.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η μόνη αντιβίωση για την καταπολέμηση του κτήνους που περιέχουμε είναι η Παιδεία» Μάνος Χατζηδάκις

Το τραγούδι της ημέρας: Αρχιμηνιά –Αρχιχρονιά

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved