Γενέθλια στις 31/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 31/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Βρίσκεστε σε μια φάση ουσιαστικών αλλαγών, οι οποίες είτε συνδυάζονται με εξωτερικά γεγονότα, είτε είναι καρπός εσωτερικών διεργασιών, αναμένεται να οδηγήσουν σε μια σταδιακή αλλά πλήρη αναθεώρηση στόχων και κατευθύνσεων. Η απεξάρτηση σας από νοητικά και ψυχικά δεσμά θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε και να χαράξετε μια νέα πορεία πολύ πιο κοντά στην αλήθεια σας. Εκείνο λοιπόν που καλείστε να κάνετε είναι να αφεθείτε στους κοσμικούς ρυθμούς χωρίς... πείσματα και παλινδρομήσεις.


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Όλα αυτά που σας κάλυπταν μέχρι τώρα, ενδέχεται να μην αρκούν πια ώστε να ζείτε τη σχέση σας ευτυχείς, χωρίς προβληματισμούς. Οι εποχές αλλάζουν, το ίδιο και οι ανάγκες σας, που εξελίσσονται ανάλογα με την πρόοδο σας. Είναι λοιπόν πιθανόν να χρειαστεί να μηδενίσετε πολλά πράγματα στην προσωπική σας ζωή ξαναγράφοντας το «αλφάβητο» της από την αρχή. Αυτό δεν σημαίνει κατ' ανάγκη έναν χωρισμό, αρκεί τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφος σας να μπείτε στη διαδικασία μιας βαθιάς και ουσιαστικής επανεξέτασης όλων αυτών που εμποδίζουν τη σχέση σας να γίνει πεδίο δημιουργίας και όχι απλά μια μάλλον συμβατική «διεκπεραίωση».

Αδέσμευτοι: Τα καλά νέα είναι ότι μπορεί πραγματικά να βρείτε «τον άνθρωπο σας», για χάρη του οποίου είστε πρόθυμοι να διαγράψετε αρνήσεις, φόβους και επιφυλάξεις, που ενδεχομένως σφράγιζαν μέχρι τώρα την προσωπική σας ζωή. Προσέξτε όμως μήπως λαθέψετε και εν ονόματι μιας «αιώνιας ένωσης» απεμπολήσετε κάθε ζωτικό δικαίωμα σας, αφού οι καλές σχέσεις βασίζονται στην ισοτιμία και όχι στην υποταγή.

Οικονομικά

Κι εδώ μάλλον θα πρέπει να ξεχάσετε ότι ξέρατε μέχρι σήμερα και να προετοιμαστείτε για μια επανεκκίνηση. Αυτό φυσικά είναι πιο ανησυχητικό για τους «έχοντες και κατέχοντες», αφού σε πρώτη φάση μια πορεία προς το μηδέν είναι η πιθανότερη. Αντίθετα, οι υπόλοιποι, θα δείτε τη μοίρα σας να αλλάζει προς το καλύτερο, πηγαίνοντας από το «τίποτα» στο «όλα».


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved