H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/12 έως 1/1

Σελήνη στον Λέοντα – Μια Πρωτοχρονιά που μοιάζει με αφήγηση παραμυθιού

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/12 έως 1/1

Η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου, έκανε πολλούς να συνειδητοποιήσουν τη λαϊκή ρήση, «αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς, μην περιμένεις να σε ξύσουν».

Αυτό σημαίνει πως η μελαγχολία που επέφερε, έβαλε τα θεμέλια για οριστικές αποφάσεις και χάραξη νέας πορείας. Για όσους διατήρησαν την ψυχραιμία τους, η Σελήνη περνάει στον Λέοντα σήμερα 30/12 στις 9.46 το πρωί, με σκοπό να φέρει αισιοδοξία και ανάταση, σε συνδυασμό με τις όψεις των άλλων συνοδοιπόρων της.

Η αντίθεσή της με τον Άρη στις 16.46 το μεσημέρι, δημιουργεί αναστάτωση από το μεσημέρι ως το απόγευμα, που συγκεκριμενοποιείται σε βιαστικές κινήσεις της τελευταίας στιγμής που προκαλούν εκνευρισμό. Η ένταση θα γίνει αισθητή, καθώς και μια ανησυχία για τον χρόνο που βρίσκεται στα τελευταία του και τον καινούργιο που πρόκειται να έρθει.

Το τρίγωνο όμως με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 19.01 το απόγευμα, μας οδηγεί ως το βράδυ σε μια εξτρεμιστική διάθεση, η οποία αποζητά να διοχετευτεί σε δραστηριότητες, που θα μας φέρουν σε επαφή με κόσμο και πάσης φύσεως εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις.

Στις 31/12 στις 1.07 το πρωί, το εξάγωνο με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, δημιουργεί ευδιαθεσία και τάση να εντυπωσιάσουμε.

Είναι ιδανικό διάστημα για τυχερά παιχνίδια, από τα οποία κάποιοι ευνοούνται απροσδόκητα πολύ και προσφέρεται για υπερβολές πάσης φύσεως, ιδιαίτερα εκείνες που εντείνουν την ερωτική διάθεση. Το βράδυ αυτό για όσους ξενυχτούν, χρειάζεται προσοχή, διότι η υπερβολή και η τάση για διασκέδαση χωρίς όρια, μπορεί να κάνει πολλούς να επιστρέψουν σπίτι με κατεβασμένα κεφάλια, εφόσον στις 4.14 το πρωί το τετράγωνο με τον Κρόνο, ξεκαθαρίζει τα κερδισμένα από τα χαμένα, ζητώντας αξιολόγηση.

Η μέρα ως το απόγευμα θα κυλήσει με σκέψεις και προσδοκίες, ενώ η θεατρική συμπεριφορά μας δίνει την τέλεια παράσταση λίγο πριν τον καινούργιο χρόνο. Όσοι ετοιμάζονται για το ρεβεγιόν, θα προσπαθήσουν να λάμπουν, καθώς όσο περνάει η ώρα, η διάθεση ανεβαίνει και κάθε απαισιόδοξη σκέψη, καλύπτεται από το μακιγιάζ της γλυκιάς προσμονής.

Στις 23.51 το βράδυ η κορύφωση του τριγώνου με την Αφροδίτη, υπόσχεται μια εντυπωσιακή είσοδο του χρόνου, με καλή διάθεση και υποστηρικτικές πλανητικές ευχές.

Αν είμαστε οικοδεσπότες, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ευχαριστήσουμε τους καλεσμένους μας, ενώ η απομόνωση δεν ενδείκνυται, γιατί θα μας στερήσει την ευκαιρία να χρωματίσουμε τις μαύρες σκέψεις και τους γκριζαρισμένους φόβους μας.

Στις 1/1 πλέον του νέου χρόνου και αφού έχουμε ανταλλάξει ευχές, έχουμε ξυπνήσει αργά από το ξενύχτι, ή ετοιμαζόμαστε για άλλο ένα οικογενειακό τραπέζι, το τρίγωνο με τον Ερμή στις 19.36 το απόγευμα, μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε σκέψεις και επιθυμίες, να μιλήσουμε με αγαπημένα μας πρόσωπα και να ευχηθούμε από καρδιάς να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί, στις θύελλες που όλοι ξέρουμε πως θα έρθουν.

Ο νέος χρόνος μας παρακινεί και μας ζητάει να τον ανεχτούμε, με κάθε κόστος.

Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες μπαίνουν με το δεξί στη νέα χρονιά και είναι αυτοί που προσπαθούν να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν χαρούμενη ατμόσφαιρα για τους εαυτούς τους αλλά και για τους άλλους.

Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί προβληματίζονται περισσότερο από όλους, νιώθοντας την ευθύνη και την υποχρέωση να αναδιοργανώσουν τη ζωή τους με διάφορους τρόπους που πρέπει να θέσουν σε εφαρμογή άμεσα.

Ιχθύες, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι αναπολούν το παρελθόν, νοσταλγούν και ονειροπολούν, προκειμένου να κερδίσουν όσο χρόνο μπορούν, για να μην ενταχθούν στις απαιτήσεις του καινούργιου.



Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved