Γενέθλια στις 30/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 30/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Μεγάλες και σημαντικές αποφάσεις θα κληθείτε να πάρετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αφού το «αίτημα» των ουρανών είναι να ξεκαθαρίσετε με ότι σας βαραίνει και να προχωρήσετε σε μια νέα πορεία, έστω κι αν κάτι τέτοιο συνοδευτεί από δυσκολίες και «τετελεσμένα». Αν παρ' ελπίδα εμμείνετε σε πάγιες και αδιέξοδες πολιτικές, κινδυνεύετε να «παγώσετε» όχι μόνον το παρόν αλλά και το μέλλον σας.


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Σε μια χρονιά που όλα αλλάζουν θα ήταν περίεργο αν δεν «ταρακουνιόταν» και ο τομέας των σχέσεων σας. Βέβαια, δεν είναι αναγκαίο να υπάρξουν άμεσα θεαματικές εξελίξεις, αφού ο Πλούτωνας που δεσπόζει στην πραγματικότητα σας, συνηθίζει να δρα αργά και σταθερά, μέχρι να προκύψει το... ποθούμενο, που δεν είναι άλλο από την απόλυτη πιστοποίηση και συνάμα αναβάθμισης της μέχρι τώρα επιλογής σας, ύστερα από μια ουσιαστική ως προς τις δομές της δοκιμασία. Σε περίπτωση βέβαια που το «τεστ» έχει αρνητικά αποτελέσματα, καλείστε να εγκαταλείψετε μια σχέση η οποία έχει πλέον κλείσει τον κύκλο της.

Αδέσμευτοι: Για σας το μήνυμα είναι απλό και σαφές: Είτε θα διαιωνίσετε τη μοναξιά σας, παίρνοντας πια ένα τεράστιο ρίσκο για τη συνέχεια, είτε θα μπείτε στη διαδικασία μιας... πολύ μόνιμης σχέσης αλλάζοντας τα πάντα στη ζωή σας.

Το ποιά επιλογή είναι η ορθότερη εξαρτάται άμεσα από τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη σας, σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να θυμάστε ότι ο δρόμος που θα διαλέξετε δεν έχει επιστροφή.

Οικονομικά

Κι εδώ, αναμένονται σημαντικές αλλαγές, αφού ουσιαστικά καλείστε να αναδιατάξετε τις δυνάμεις σας, αφήνοντας πίσω σας πολιτικές και επιλογές που έφτασαν ή θα φτάσουν σύντομα σε αδιέξοδο. Ακόμη κι αν ένα νέο ξεκίνημα συνοδευτεί από σημαντικές απώλειες, δεν θα πρέπει να διστάσετε να κάνετε το μεγάλο άλμα, αφού σε διαφορετική περίπτωση η ίδια η ζωή θα σας αποδείξει ότι ματαιοπονείτε.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved