Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/12

Εκτός από την βεβαιότητα για το «φύγε εσύ» κι «έλα εσύ» του έτους, καλό είναι να ξέρουμε τα do και don't της εβδομάδας.

Η Δευτέρα είναι μια μέρα που αν και ξεκινά πιεστικά όλα πηγαίνουν καλά, με εξαίρεση τα έσοδα της εφορίας από τα σήματα. Την Τρίτη «Happy New Year» με τρέλα για ξεφάντωμα! Η Τετάρτη έχει σασπένς και φέρνει εναλλαγές στη διάθεση. Συγχρόνως, αφήνει μια ευχάριστη γεύση αφού αντιλαμβάνεστε ότι κόσμος αλλάζει και μαζί του και εσείς που επίσης επιθυμείτε να αλλάξετε. Η Πέμπτη είναι κατάλληλη για να εξετάσετε κάποιες καταστάσεις από μηδενική βάση. Κάποια τηλεφωνήματα ίσως σας δώσουν την αίσθηση πως είναι προσχηματικά. Τέλος, η Παρασκευή είναι μια μέρα που ευνοεί ανακατατάξεις ενώ κάποιες ειδήσεις ίσως σας δώσουν μια ανέλπιστη χαρά.

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας= Ωροσκόπος/Βόρειος Δεσμός= Πλούτωνας/Κιούπιντο= Σελήνη/Ποσειδώνας= Σελήνη/Ζευς= Άρης/Άδμητος= Αφροδίτη/Αδμητος= Ουρανός/Ποσάιντον:

Τυχερές επαφές, χρήσιμες γνωριμίες και η ορθή χρήση αυτών φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ευτυχής και τυχερή οικογένεια, ευτυχής και τυχερή ανάπτυξη των οικείων και κοινωνικών σχέσεων. Ανενόχλητο υπόλοιπο νύχτας. Ύπνος καλός. Ευχάριστα όνειρα. Γυναίκες που ενεργούν με έναν στόχο στο μυαλό τους. Πραγματοποίηση μιας δημιουργική σκέψης. Για να είναι προσιτός γρήγορα. Μια πυρκαγιά ξεσπά. Τυχερή εργασία ή ευτυχία που ολοκληρώνεται σε έναν μικρό κύκλο. Η στήριξη που αφομοιώνεται, συνειδητοποιείται και έχει βαθειά επίδραση στις σκέψεις. Για να είναι ευσυνείδητος. Τύχη και επιτυχία μέσω της ευσυνειδησίας, μέσω της προσοχής ή της παρατήρησης.

«Ο άνθρωπος είναι οι σχέσεις του». Σήμερα θα κατανοήσετε τη σπουδαιότητα του να μπορείτε να έχετε καλή σχέση τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους. Εξ άλλου, το ένα είναι προαπαιτούμενο του άλλου, αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για μια σχέση που έχει ουσία, βάθος συναισθημάτων και δεν ορίζεται από στεγανά, χρονοδιαγράμματα ή τεχνητές προσδοκίες.

Το απόφθεγμα της ημέρας «Ὦ Ελλάς, ἡρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;» Γιώργος Σουρής

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι η Β: Μεσουράνημα/Ωροσκόπος

Το τραγούδι της ημέρας: Rosemary Clooney – Susy Snowflake

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved