Lunar Dance: Πρωτοχρονιά-Φορέστε κάτι κόκκινο για καλή τύχη!

Σύμφωνα με το ζώδιό σας μπορείτε να βρείτε μια ιδέα για να βάλετε τύχη και ενθουσιασμό στην όμορφη χρονιά που έχετε μπροστά σας!

Lunar Dance: Πρωτοχρονιά-Φορέστε κάτι κόκκινο για καλή τύχη!

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ήλιος στον Αιγόκερω/Σελήνη στον Καρκίνο

H παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι στη γωνία και οι περισσότεροι από εμάς σκεπτόμαστε τι να φορέσουμε για εκείνο το βράδυ. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πως θα διαμορφωθεί το στυλ μας αναλόγως ζωδίου, αλλά επειδή στον μήνα του Αιγόκερω ακολουθούμε πιστά τις παραδόσεις, σήμερα θα υιοθετήσουμε μια παλιά πρόληψη που μας υποσημειώνει ότι πρέπει να φοράμε κάτι κόκκινο και κάτι νέο για εκείνο το βράδυ για να μας πάει καλά η χρονιά. Έτσι, εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να προσθέσετε κόκκινο στο σύνολό σας, στο σημείο του σώματος που ενδείκνυται για κάθε ζώδιο. Έτσι, σύμφωνα με την ζωδιακή προσωπικότητά σας μπορείτε να βρείτε μια ιδέα για να βάλετε τύχη και ενθουσιασμό στην όμορφη χρονιά που έχετε μπροστά σας!

ΚΡΙΟΣ

krios_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Το μέρος του σώματος που συνδέεται με τον Κριό είναι το κεφάλι, γι'αυτό βάλτε το πιο όμορφο κραγιόν στο χρώμα της ώριμης φράουλας και αφήστε το αποτύπωμά σας πάνω στα μαγουλάκια των άλλων για καλή τύχη!

ΤΑΥΡΟΣ

tayros_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Το ζώδιο του Ταύρου συνδέεται με την περιοχή του λαιμού και θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα ένα κόκκινο έντονο φουλάρι, κασκόλ ή ένα όμορφο περιδέραιο που θα ταιριάζει και στο ανάλογο ντύσιμό σας!

ΔΙΔΥΜΟΣ

didymos_copy_copy_copy_copy_copy

Τα μέρη του σώματος που αντιστοιχούν στο ζώδιο των Διδύμων είναι οι ώμοι και τα χέρια, κι αν δεν ακολουθήσετε την συμβουλή μου που σας έδωσα στο χθεσινό lunar dance για μανικιούρ με χρυσές λάμψεις, το βαθύ κερασί κάνει επίσης την δουλειά του ή ακόμη κι ένα βραχιόλι στις αποχρώσεις του ρουμπινί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

karkinos_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Στο ζώδιο του Καρκίνου αντιστοιχεί το στήθος και μπορείτε να φανείτε αρκετά τολμηροί στην επιλογή σας, καθώς ένα έντονο κόκκινο σουτιέν θα σας βάλει όχι μόνο στο mood της καλής τύχης αλλά και της σέξι διάθεσης.

ΛΕΩΝ

leon_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Στον Λέοντα αντιστοιχούν η καρδιά και το επάνω μέρος της πλάτης οπότε επενδύστε σε μια καρφίτσα στο ύψος της καρδιάς στο τολμηρό κόκκινο χρώμα ή ένα ψεύτικο τατουάζ σε μια ακάλυπτη πλάτη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

parthenos_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Η Παρθένος συνδέεται με την κοιλιά και τι πιο ιδανικό από μια βυσσινί ζώνη. Επειδή όμως ενδέχεται να μην ταιριάζει με το στυλ ντυσίματός σας που θα προτιμήσετε εκείνη την ημέρα, μπορείτε να κάνετε ένα μικρό tattoo που θα απεικονίζει κάποιο σύμβολο καλοτυχίας

ΖΥΓΟΣ

zygos_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Το ζώδιο του Ζυγού συνδέεται με το χαμηλότερο μέρος της πλάτης και σε ένα τόσο δύσκολο σημείο μπορείτε να φορέσετε ένα κόσμημα μέσης που θα έχει περασμένο μια μικρή κόκκινη χάντρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

skorpios_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Στο ζώδιο του Σκορπιού αντιστοιχεί η γεννητική περιοχή και νομίζω πως ένα βαθύ μπορντό εσώρουχο θα κάνει την διάφορα! Η παθιάρικη πλευρά του Σκορπιού θα είναι περιχαρής και σύμφωνη με την ιδέα του τολμηρού αυτού χρώματος σε αυτήν την περιοχή!

ΤΟΞΟΤΗΣ

1toxotis

Στο ζώδιο του Τοξότη αντιστοιχεί η περιοχή του ισχίου, οι γοφοί και οι μηροί και ψηλές κάλτσες ή καλσόν που καταλήγουν σε κόκκινες λεπτομέρειες θα ευχαριστήσουν την παιχνιδιάρικη πειρακτική φύση τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

3aigokeros

Το ζώδιο του Αιγόκερω συνδέεται με τα γόνατα και τα δόντια και τολμώ να πω, ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρούμε κάτι σε κόκκινο να στολίσουμε αυτήν την περιοχή. Πιθανόν ένα μικρό κόκκινο στρασάκι στα δόντια ή κάλτσες μέχρι το γόνατο ή πάλι ένα μικρό tattoo κρυμμένο στην εσωτερική γωνία του γόνατου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ydroxoos_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Το ζώδιο του Υδροχόου συνδέεται με το τμήμα του ποδιού από το γόνατο μέχρι τον αστράγαλο και μια μικρή λεπτομέρεια στο ιδιαίτερο καλσόν πιθανόν να δώσει την καλή τύχη που θέλουμε να βάλουμε στην ζωή μας μέσω του κόκκινου σχεδίου!

ΙΧΘΥΕΣ

ixtheis_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Το ζώδιο των Ιχθύων συνδέεται με τα πέλματα, τη βάση του σώματός μας. Αν σας πω κόκκινα παπούτσια προφανώς δεν μπορούν όλοι οι Ιχθύες να φορέσουν κόκκινο χρώμα, αλλά ανεξαρτήτως χρώματος μπορούν να έχουν μια κόκκινη σόλα! Από την άλλη ένα μανικιούρ σε μπορντό αποχρώσεις θα είναι to the point!

Άντε και έφτασαν οι ημέρες!



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved