Γενέθλια στις 28/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 28/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Διανύοντας μια περίοδο αλλαγών και σημαντικών αποφάσεων, το πρώτο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι αν επιμείνετε «στα ίδια και τα όμοια» δεν έχετε να κερδίσετε κάτι, αντίθετα θα δείτε τους άλλους να προχωρούν κι εσείς να μένετε πίσω. Τολμήστε να διαφοροποιηθείτε, ξεπερνώντας παρωχημένες πεποιθήσεις ή προκαταλήψεις και η ζωή θα σας ανταμείψει.


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι:

Η ανανέωση της σχέσης σας είναι μεν ζητούμενη, ωστόσο θα πρέπει να στοχεύσετε το ίδιο στην απελευθέρωση της (προσπερνώντας τις άχρηστες ή ανούσιες συμβάσεις) αλλά και στο «δέσιμο» της με την αναγνώριση της συναισθηματικής και υπαρξιακής ουσίας της. «Είμαστε ελεύθεροι αλλά θέλουμε πολύ ο ένας τον άλλον», αυτό είναι το σωστό «μότο».

Αδέσμευτοι:

Ένας μεγάλος έρωτας σας κτυπά την πόρτα και δεν υπάρχει κανείς λόγος να μην του ανοίξετε! Μοναδικές και πρωτόγνωρες εμπειρίες θα σας κάνουν να νιώσετε όπως ποτέ άλλοτε και θα σας δώσουν το δικαίωμα να αναφωνήσετε «ω γλυκό μυστήριο της ζωής, επιτέλους σε βρίσκω»! Όλα αυτά βέβαια, υπό την προϋπόθεση πως δεν θα «κιοτέψετε», προτιμώντας τη βολή σας, από μια μυστηριακή και εξωτική ένωση, με... άγνωστες πτυχές.

Οικονομικά

Κι εδώ αναμένονται αλλαγές, που καλό είναι να εντάξετε έγκαιρα στη ζωή σας ή -ακόμη καλύτερα- να τις προκαλέσετε. Όσον αφορά πάντως τις πιο «αναπόφευκτες» εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με συνέπειες από γεγονότα ή καταστάσεις στη ζωή των άλλων, πολλές και πολλοί έχετε να λαμβάνετε από το σύμπαν, έστω κι αν το συναισθηματικό αντίτιμο σας πέσει κάπως βαρύ. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε πίσω σας την πόρτα, κτίζοντας ένα νέο μέλλον.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved