Lunar Dance: Εντυπωσιακό μανικιούρ για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

Το άγγιγμα του Μίδα!

Lunar Dance: Εντυπωσιακό μανικιούρ για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Ήλιος στον Αιγόκερω/Σελήνη στους Διδύμους μέχρι τις 22:07

Σε ένα μήνα Αιγόκερω πάνω απ' όλα προέχει το πρόγραμμα και επειδή έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά πρέπει οι απανταχού κοκέτες και μη να προετοιμαστούμε για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν για να κλέψουμε τις εντυπώσεις. Σε στιγμές οικονομικής κρίσης είναι σημαντικό να αισθανόμαστε καλά και η Σελήνη στο Λέοντα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θέλει από εμάς να λάμψουμε. Έτσι μεχρι και την ημέρα αυτη, το Lunar dance θα ακολουθήσει την πορεία αλλαγής χρόνου με πρακτικές συμβουλές ομορφιάς και styling που θα δώσουν την απαραίτητη αίγλη και θα αποσπάσουν την προσοχή των άλλων.

Πως; Συντονιζόμαστε με την ενέργεια της Σελήνης! Πρώτος σταθμός τα χέρια μας! Η Σελήνη στους Δίδυμους μας υποδεικνύει τι θα πρέπει να περιποιηθούμε πρώτο, μιας και ο Δίδυμος κυβερνά αυτό το μέρος του σώματος μας.

HJHJH

Να θυμάστε η επιλογή χρωμάτων και σχεδίου γίνεται με βάση την παραμονή Πρωτοχρονιάς και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, όπου έχουμε τον συνδυασμό Ήλιο στον Αιγόκερω/Σελήνη στο Λέοντα!

H τάση της μόδας φέτος είναι τα νύχια με στρογγυλές άκρες, οπότε αν είστε fan τολμήστε τα. Η βάση σας θα πρέπει να είναι καθαρή και απαλή και να κινείται σε ένα απαλό μπεζ, σωμόν ή χρώμα της άμμου.

Επενδύστε στην λάμψη είτε του χρυσού, είτε του ασημί - η ουσία μας είναι να δώσουμε λάμψη- και βάλτε την είτε σε όλα τα νυχιά, είτε τονίστε κάποια από αυτά.

Επειδή αναμένεται να επακολουθήσουν συμβουλές για extra glamorous style τις επόμενες ημέρες κινηθείτε απλά, λιτά και με γούστο.

Οι προτάσεις είναι πάμπολλες και μερικές ιδέες θα μπορούσαν να είναι οι εξής:

DEVB
RTRYU

BJNKM


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved