Lunar Dance: Σε κουράζει η ερώτηση: «Γιατί είσαι μόνος τα Χριστούγεννα;»

Συμβουλές επιβίωσης για κάθε ζώδιο!

Lunar Dance: Σε κουράζει η ερώτηση: «Γιατί είσαι μόνος τα Χριστούγεννα;»

Ήλιος στον Αιγόκερω/Σελήνη στους Δίδυμους

Σε μέρες διακοπών, όπως είναι η περίοδος των Χριστουγέννων οι συγκεντρώσεις και οι συνεστιάσεις δίνουν και παίρνουν. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω μας φορά το σοβαρό μας προφίλ και μας σπρώχνει να είμαστε τυπικοί στο να δώσουμε την παρουσίας μας, όσον αφορά τις κάθε είδους συγκεντρώσεις . Από την άλλη, η Σελήνη στους Διδύμους κάνει αυτήν την συμμετοχή σαφώς πιο εύκολη. Τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν, ενώ ο κάθε περίεργος θέτει ακόμη και τις αστείες ερωτήσεις για να βγάλει λαβράκι. Πιστέψτε με, να είσαι μόνος από σχέση, γίνεσαι αυτομάτως ο πόλος έλξης για κάθε συγγενή ή άγνωστο με την έξης ενοχλητική ερώτηση: «Εσύ γιατί είσαι μόνος ακόμη; Ποτέ θα κάνεις μια σχέση επιτέλους;» Και οϊμέ, εκεί που νομίζεις πως θα περάσεις καλά, σε κάνουν να νιώθεις να θες να πηδήξεις από το μπαλκόνι.Take it easy ! Γιατί σας έχω συμβουλές επιβίωσης

oikogeneiako_trapezi

Κριός: Η οικογένειά σας, νομίζω, ξέρει από πρώτο χέρι το να σχολιάσει το γεγονός ότι είστε ακόμα μόνος πυροδοτεί την έκρυθμη προσωπικότητα σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αυτό προς όφελός σας, απειλώντας τους να ρίξετε ένα ξεσπασματάκι κάθε φορά που κάποιος αναφέρει τις χαρές του να μην είσαι single. You know και ο Άγιος φοβέρα θέλει; Αυτό ακριβώς. Κατευθύνετε τη συζήτηση σε άλλο θέμα και την προσοχή σε άλλα μέλη της οικογένειας και τα θέματα τους.

Ταύρος: Δεν απολαμβάνετε την ιδέα του να ανακρίνεστε για την ερωτική ζωή σας ή την έλλειψή της. Θα προτιμούσατε σαφώς να είστε στο σπίτι και να τρώγατε τίποτα πιτόγυρα, βλέποντας μια ταινία. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, μπορείτε να παίξετε με τη συμπάθειά τους, ζητώντας τους να σας κάνουν μικρές χάρες, ειδικά αυτές που αφορούν φαγητό. Ξέρετε του τύπου: «τώρα που είμαι μόνος και δεν έχω κάποιον να μου μαγειρεύει, τι θα έλεγες να μου φτιάξεις εκείνο το γλυκό από τα χεράκια σου;» Παύση. Γλυκό χαμόγελο, αλλά μιλιά για τα υπόλοιπα. Μήνυμα εξήφθη!

Δίδυμοι: Τρέλανε τους, πριν σε τρελάνουν! Μην αφήσετε κανέναν να αρθρώσει πείραγμα, ειδικά αν το θέμα αφορά την έλλειψη ειδυλλίου σας. Προσποιηθείτε ότι δεν έχετε ακούσει καλά και στη συνέχεια πρότεινε τους να παίξετε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Αν θέλουν να ασκήσουν την περιέργεια τους σε ερωτήσεις, ας κάνουν κάτι εποικοδομητικό! Σαν μικρός κατεργαράκος, ξέρεις ότι το κόλπο είναι να κρατήσεις τα μυαλά τους απασχολημένα με πιο σημαντικά θέματα.

Καρκίνος: Μπορείτε να κάνετε το συνηθισμένο τέχνασμα σας και να αρνηθείτε να μιλήσετε για οτιδήποτε προσωπικό. Δοκιμάστε, μιλώντας μονολεκτικά, αν πραγματικά σας πιέσουν. Συγγενής: «Παιδί μου, βγαίνεις με κανέναν;» Εσείς: «Όχι!». Συγγενής: «Θέλεις να σου γνωρίσω ένα πολύ καλό παιδί;» Εσείς: «Όχι!». Πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσουν ότι οι προσπάθειές τους είναι μάταιες και ανεπιθύμητες.

Λέων: Αν θέλετε την ηρεμία σας κατά τη διάρκεια των διακοπών χωρίς ενοχλητικούς συγγενείς να συζητούν για την αγάπη στην ζωή σας, ίσως χρειαστεί να υποκριθείτε. Απολογηθείτε στο δείπνο για την απουσία του αγαπημένου σας, που θα 'θελε πολύ να έρθει, αλλά του έτυχε κάτι και αφήστε τους όλους με την εντύπωση ότι αυτός ή αυτή ανυπομονεί να τους γνωρίσει. Αξιοποιήστε τις γεμάτες δράμα χειρονομίες σας και το έχετε!

Παρθένος: Εάν η οικογένεια και οι φίλοι σας αναρωτιούνται γιατί δεν έχετε ένα ταίρι, μπορείτε να αποκρούσετε τυχόν ενοχλητικές ερωτήσεις, λέγοντάς τους ότι δεν αισθάνεστε καλά. Από το σημείο αυτό, γυρίστε τη συζήτηση πάνω σε ένα σωρό από σωματικές ασθένειες σας που σας ταλανίζουν και τις θεραπείες τους, με όλες τις λεπτομέρειες. Θα την κάνουν ελαφρώς λίαν συντόμως.

zygos_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Ζυγός: Εκτρέψτε τα δύσκολα ερωτήματα σχετικά με την τρέχουσα μη σχέση σας, κάνοντας focus στο styling σας, φορώντας ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια ή μια πανέμορφη καρφίτσα. Επισημάνετε το μανικιούρ σας ή το mini lift που κάνατε τελευταία. Ή δώστε πάσα για να επικεντρωθεί η συζήτηση στα αγαπημένα σας θέματα, το image και στις κοινωνικές συγκεντρώσεις.

Σκορπιός: Οι φίλοι και η οικογένειά σας μπορεί να μην σας πιστέψουν, ακόμα κι αν τους πείτε την αλήθεια. Άλλωστε ποιός μπορεί να αποκρυπτογραφήσει την κρυψίνοη πλευρά σας ; Ακόμη κι αν ομολογήσετε την παντελή έλλειψη αγαπημένου, πιθανώς οι ίδιοι θα καταλήξουν σε μια πιο κατάλληλη θεωρία που νομίζουν ότι σας ταιριάζει. Κάτι σαν ότι ο σύντροφός σας είναι σε κέντρο αποτοξίνωσης, έχει επίσκεψη σε μοναστήρι, έχει πάρει τα όρη και τα βουνά για ένα διάλλειμα, μέχρι να έρθει στην αυτογνωσία. Ή είναι ένα ενοχλητικό φρικιό που δεν θέλετε να τους γνωρίσετε. Τι σας νοιάζει; Εσείς ξέρετε!

455party_time_copy

Τοξότης: Δεν είστε το είδος του άνθρωπου που χαμπαριάζει από αυτά! Εάν είστε μόνος θα απαντήσετε σε όλους και μάλιστα χαμογελαστά. Τι δουλειά έχει να κάνει η κατάσταση σας με αυτούς, ούτως ή άλλως; Εάν η οικογένειά σας συνεχίζει τις ερωτήσεις και προσπαθεί να σας πάρει πληροφορίες σχετικά με το αν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα, η απάντησή σας είναι πιθανό να είναι εξίσου άμεση και ειλικρινής. Δεν θέλετε να ζουν κάτω από οποιεσδήποτε αυταπάτες!

Αιγόκερως: Μπορείτε να κρατήσετε μακριά τις ερωτήσεις από τους περιέργους, με τη λογική ότι είστε πάρα πολύ απασχολημένοι και δεν έχετε ώρα για ραντεβού. Δεδομένου ότι είστε πολύ φιλόδοξοι, δεν θα εκπλαγούν, όταν τους πείτε ότι είστε στο μέσο μιας εταιρικής συμφωνίας που προέχει πάνω απ' όλα. Όσο πιο ίσια τους μιλάτε, τόσο περισσότερο θα πιστεύουν.

Υδροχόος: Η οικογένειά σας γνωρίζει ότι δεν είστε fan της σχέσης, απ' ό, τι άλλοι μπορεί να είναι. Η μεγάλη έκπληξη γι' αυτούς θα ήταν να τους πείτε ότι είστε έτοιμοι να παντρευτείτε. Αυτό θα τους τρέλαινε πραγματικά, ειδικά αν δεν τους είχατε συστήσει τον αγαπημένο σας. Έτσι, πραγματικά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, απλά να είστε ο εαυτός σας σε όλο του το μεγαλείο του!

Ιχθύες: Είστε γνωστοί για την ικανότητά σας να κάμψετε την αλήθεια και να μπορείτε να πείτε ό, τι θέλετε. Κατασκευάστε διαφόρους λόγους για τους οποίους δεν έχετε έναν σύντροφο και αν η οικογένειά σας έχει έστω και μια στάλα εξυπνάδας, κατά πάσα πιθανότητα θα σταματήσει να το συζητά. Αλλά αν γίνουν επίμονοι, μπορείτε πάντα να ξεσπάσετε σε δάκρυα. Έχετε μαζί σας χαρτομάντιλα καλού κακού!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved