Γενέθλια στις 26/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 26/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Με τον Ουρανό στο τιμόνι των κοσμικών επιρροών, θα πρέπει από τώρα να προσανατολιστείτε σε αλλαγές που έρχονται και το σωστό είναι να αναλάβετε εσείς την πρωτοβουλία του... αιφνιδιασμού. Φυσικά η χρονιά θα είναι καλύτερη για όσες ή όσους κινούνται σε «χαμηλές πτήσεις», αφού μια «απογείωση» θα αλλάξει τα δεδομένα προς το καλύτερο. Όσο για εκείνους που νοιώθουν ασφαλείς και «βολεμένοι», ισχύει το «μηδένα προ του τέλους μακάριζε». Για όλους πάντως, η χρονιά αναμένεται να είναι εξαιρετικά κοινωνική, με νέες κι ενδιαφέρουσες γνωριμίες.


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι:

Για σας η «εντολή» είναι να ξεχωρίσετε την προσωπική από την κοινωνική σας ζωή, αφού η δεύτερη, ούσα πλούσια και ζωηρή, μπορεί να σας παρασύρει και να «αμελήσετε» τη σχέση σας. Στο τέλος της χρονιάς θα έχετε την αίσθηση πως πολλά και σημαντικά έχουν αλλάξει στη ζωή σας, οπότε καλό είναι να στοχεύσετε έγκαιρα στο ποιοτικό «ανέβασμα» της σχέσης σας, ώστε να συνεχίσει να σας... ακολουθεί και μελλοντικά.

Βασική αρχή σας, ας είναι το «μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια»!

Αδέσμευτοι:

Εσείς κατά πλειοψηφία ανήκετε στους τυχερούς της υπόθεσης, αφού πέρα από τις πλούσιες... προσφορές υποψηφίων, θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε σε μια νέα σχέση με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ικανή να σας οδηγήσει μπροστά στην πόρτα μιας ολοκληρωτικής ευτυχίας. Θα την ανοίξετε όμως ή θα κυριαρχήσουν οι «τσιμεντωμένοι» φόβοι σας; Ιδού η Ρόδος...

Οικονομικά

Αν νοιώθετε καταβεβλημένοι από την κρίση και οι αντοχές σας έχουν εξαντληθεί... ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει! Η ζωή θα τα φέρει «τούμπα» κι από εκεί που είσαστε αουτσάιντερ θα γίνετε το απόλυτο φαβορί. Αν όμως εξακολουθείτε να συμπεριλαμβάνεστε στους «αλώβητους» και οικονομικά ισχυρούς, τότε θα πρέπει να ανησυχείτε για την συνέχιση της ομαλότητας και από αυτήν την άποψη καλείστε να δράσετε ανατρεπτικά, πριν σας προλάβουν οι εξελίξεις. Πάντως όλοι είναι πιθανόν να λάβετε μια κληρονομιά ή αποζημίωση.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved