H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 27/12

Σελήνη στους Διδύμους – Καλά Χριστούγεννα με επικοινωνιακή διάθεση.

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 27/12

Η μέρα των Χριστουγέννων ανοίγει με εξωστρεφή τάση, θέλοντας να επικοινωνήσουμε με δικούς μας ανθρώπους και να βρεθούμε γύρω από το γιορτινό τραπέζι, ανταλλάσσοντας ευχές, συζητώντας κα αναπολώντας. Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους στις 9.14 το πρωί της 25ης Δεκεμβρίου, κάνοντάς μας διαχυτικούς και βγάζοντάς μας από το ψυχολογικό μας καβούκι.

Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 11.04 το πρωί, μπορεί να μας μπλοκάρει προσωρινά όσον αφορά κάποιες αποφάσεις για το πού θα πάμε, αν θέλουμε να πάμε, ακόμα και για ποιο ρούχο να επιλέξουμε. Ως το μεσημέρι αισθανόμαστε κάπως διχασμένοι και ακροβατούμε ανάμεσα στην ανάγκη μας να ξεσκάσουμε και στον φόβο μήπως αναλωθούμε άσκοπα.

Αυτή η αμφιταλάντευση σταματά από αργά το μεσημέρι και μετά, με το εξάγωνο με τον Ουρανό, που κορυφώνεται στις 18.45 το απόγευμα.

Από νωρίς το απόγευμα λοιπόν ως το βράδυ, έχουμε αποφασίσει να ανταποκριθούμε σε προσκλήσεις, εκδηλώσεις, προτάσεις, οι οποίες όμως έχουμε κρίνει πως θα μας ανεβάσουν τη διάθεση και γενικότερα θα είναι πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες. Τέτοιου είδους προτάσεις είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν, οπότε μπορεί να η αρνητική μας τάση, να βρει εκείνο που θα την μετατρέψει σε ενθουσιώδη και εκφραστική.

Στις 26/12 στις 2.18 το πρωί, η κορύφωση της συνόδου με τον Δία που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, φέρνει μεγάλη ικανοποίηση σε όσους ξενυχτούν και πολλή τύχη σε αρκετούς, που δοκιμάζουν την τύχη τους γύρω από ρουλέτα ή οποιοδήποτε τυχερό παιχνίδι.

Η καλή διάθεση, το χιούμορ και η επικοινωνιακή μας πρόθεση υπόσχονται ένα όμορφο βράδυ.

Στις 11.08 το πρωί η αντίθεση με την Αφροδίτη εξάπτει ακόμα πιο πολύ τη διάθεση, επιθυμώντας να βρεθούμε σε μέρη που θα διασκεδάσουμε με συγγενείς και φίλους. Τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά για τις σχετικές συνεννοήσεις, ενώ η τάση μας είναι να αισθανθούμε όσο καλύτερα μπορούμε, ως το βράδυ.

Στις 27/12 στις 8.51 το πρωί η αντίθεση με τον Ερμή, δημιουργεί πολλά σχόλια και αναφορές στις προηγούμενες ημέρες, σχολιάζουμε κάποια πρόσωπα και συμπεριφορές που μας εκνεύρισαν, ενώ δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να δουλέψουμε, ή να κάνουμε κάτι που προϋποθέτει ευθύνες και υποχρεώσεις.

Η ένταση που αρχίζουμε να αισθανόμαστε θα κορυφώνεται ως το βράδυ, που η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο στις 22.07 για την τελευταία Πανσέληνο του χρόνου, που αναμένεται εκρηκτική.

Δίδυμοι, Τοξότες, Ζυγοί, Υδροχόοι, Λέοντες και Κριοί, είναι αυτοί που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο και ξεχωριστό γιορτινό κλίμα, παρασύροντας και τους άλλους.

Ιχθύες και Παρθένοι δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τους έντονους ρυθμούς, ενώ Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, είναι ανοιχτοί και πρόθυμοι να παρασυρθούν.



Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved