Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/12

Καλή εβδομάδα να έχετε, μακριά από την όποια «μελαγχολία των Χριστουγέννων»

Σήμερα έχουμε τα do και don't της εβδομάδος.

Η Δευτέρα αρχίζει με ταχύτητα και βιασύνη και πιθανόν το άγχος να κάνει την εμφάνιση του. Άστε να πάει στο καλό και κινηθείτε σε ρυθμούς... Θεσσαλονίκης δηλαδή χαλαρά με τρία – τέσσερα λάμδα ανάμεσα στα δύο «α». Δεν χρειάζεται να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη για να κάνετε δώρα, σκεφτείτε έξυπνα και οι επιλογές σας θα σας δικαιώσουν.

Την Τρίτη κάποιες ευχές θα σας συγκινήσουν και συγχρόνως θα νιώσετε έντονη νοσταλγία. Για αυτό μην ακούτε συνέχεια το «Χριστούγεννα και λοιπόν» του Δάντη αλλά το «Χριστούγεννα Ευτυχισμένα» της Βανδή. Χαρά θα υπάρχει, όμως ο λογισμός σας ίσως να τρέχει κάπου αλλού.

Η Τετάρτη φέρνει συναντήσεις και τηλεφωνήματα συν κάποια κιλά επιπλέον. Η δίαιτα εννοείται μετατίθεται μετά του Αγίου Ιωάννη. Αισθηματικά ίσως νιώσετε πως έχετε να πείτε πολλά και να ακούσετε επίσης.

Η Πέμπτη χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση του στρες, αν και μέσα από συζητήσεις θα καταλάβετε ότι μπορείτε να στηριχτείτε σε κάποιους ανθρώπους.

Την Παρασκευή, η τύχη θα σας χαμογελάσει στα οικονομικά (μάλλον θα ρίξει ο Αντώνης τα λεφτά στην αγορά).

H εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Ήλιος/Άδης= Αφροδίτη= Μεσουράνημα/Μηδενική Κριού= Κρόνος/Βόρειος Δεσμός= Μηδενική Κριού/Ουρανός= Πλούτωνας/Ποσάιντον:

Κρύο και οι δυνατές βροχές. Μαγνητισμός. Αγάπη. Επιμέλεια της εμφάνισης. Αποχωρισμοί και χωρισμοί. Τα γεγονότα που συμβαίνουν στον περίγυρο και οι συνέπειες αυτών δημιουργούν ένταση. Η αντίδραση του σώματος υπό συνθήκες πίεσης και έντασης. Ημέρες πολύ ευνοϊκές για τη διανοητική ανάπτυξη. Το άτομο που έχει ένα ανοικτό μυαλό. Ένα μυαλό που κυριαρχεί στο σώμα.

Συνήθως, οι άνθρωποι ζητούν κατά προτεραιότητα χρήματα και αγάπη μέχρι που κάποια στιγμή καταλήγουν στο «να 'χουμε την υγειά μας, πρώτα». Με τα χρήματα μπορείτε να αγοράσετε έναν γιατρό αλλά όχι την υγεία, που έχει τις δικές της προϋποθέσεις. Δύο από αυτές είναι το γέλιο και ο ύπνος, ενώ είναι γνωστό ότι όποιος λέει τον πόνο του και δεν «πνίγει» μέσα του τα προβλήματα και τους καημούς, αποφεύγει πολλά από τα ενοχλητικά ψυχοσωματικά συμπτώματα. Εδώ δεν μπορούμε να μην συνυπολογίσουμε και το feel positive, που είναι το Α και το Ω της ψυχικής υγιεινής. Και επειδή η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, κάντε μια καλή αρχή, φέρνοντας στην επιφάνεια τα θετικότερα των συναισθημάτων σας. Είς υγείαν!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δείξτε μου έναν υγιή και θα σας τον γιατρέψω» Καρλ Γιουγκ

Η σωστή απάντηση στο χθεσινό κουίζ είναι η: Α (Αφροδίτη/Κρόνος Υποθετικός= Ήλιος.

Το τραγούδι της ημέρας: Dean Martin - Let it Snow!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved