Lunar Dance: Ερωτικές απολαύσεις και τα Χριστούγεννα 1ο μέρος!

Ήλιος στον Αιγόκερω / Σελήνη στον Ταύρο

Lunar Dance: Ερωτικές απολαύσεις και τα Χριστούγεννα 1ο μέρος!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου μπορεί επίσης να είναι η πιο αγχωτική, καθώς ο Ήλιος στον Αιγόκερω μας κάνει σοβαρούς και επικεντρωμένους στο να αναβαθμίσουμε το κοινωνικό στάτους μας, να προλάβουμε τα ψώνια των Χριστουγέννων, να οργανώσουμε το μαγείρεμα του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού, να ορίσουμε τα ταξιδιωτικά πλανά μας ή να φιλοξενήσουμε αξιοπρεπώς καλεσμένους σπίτι μας, καταστάσεις που όλες μπορούν να προσθέσουν, μέχρι και τα Χριστούγεννα, τεράστια εξουθένωση και κακή διάθεση, η οποία μπορεί να μας αποσυντονίσει από την γλυκιά διάθεση της Σελήνης στον Ταύρο να μοιραστούμε με το ταίρι μας τρυφερές στιγμές ερωτικής απόλαυσης.

Έτσι, αν οι μέρες σας έχουν καταβάλει και σας έχουν αφήσει με το αίσθημα της κούρασης, από το μαγείρεμα μεγάλων γευμάτων ή από τα ψώνια για παιχνίδια για τα παιδιά σας, προσπαθήστε να πάρετε μια ανάσα και να επικεντρωθείτε σε μια άλλη. . . δραστηριότητα. Ο τρόπος για αυτό το ταξίδι στην χώρα της ερωτικής απόλαυσης και των ιδιωτικών τρυφερών στιγμών είναι διαφορετικός για κάθε ζώδιο, οπότε ακολουθούμε τις συμβουλές παρακάτω: (καλό είναι να τσεκάρουμε το ζώδιο του συντρόφου μας)

Κριός

krios_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Ευτυχώς, ο Κριός μπορεί να διαχειριστεί όλο το χάος που προκαλούν οι Χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες. Αν θέλετε να τους βάλετε στο κλίμα της ερωτικής αποπλάνησης, αιφνιδιάστε τους την ώρα που μπαίνουν από την πόρτα φορτωμένοι με τις σακουλές από τα ψώνια ή ακριβώς την στιγμή που ετοιμάζεστε να φύγετε για την δουλειά. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, καθώς θα είναι πολύ εύκολο να τους πείσετε για την «ζούμε για το τώρα» οπτική σας, υπογράφοντας τους ότι έχετε την αφθονία του χρόνου για το πάθος. Είμαι σίγουρη ότι ο παρορμητικός Κριός θα ανταποκριθεί στην αίσθηση της αμεσότητας.

Ταύρος

tayros_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Ο Ταύρος είναι αρκετά μεθοδικός και δεν επηρεάζεται εύκολα στο να αποκλίνει από τους στόχους του και έτσι μπορεί να συναντήσετε κάποια δυσκολία στο να τον παρασύρετε. Αλλά υπάρχει κόλπο! Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο αισθησιακό και ανταποκρίνεται καλά στην αφή. Έχοντας αυτό κατά νου, μπορείτε να κάνετε το πάθος μέρος του σχεδίου σας με μια συστηματική έκφραση από αισθησιακά χάδια που θα του προκαλούν εγκεφαλικά επεισόδια μέσα στην ημέρα. Στη συνέχεια, δελεάστε τον ουρανίσκο του με ένα μπουκάλι καλό κρασί και μια πιατέλα εδεσμάτων και ζητήστε του να κάνει ένα γρήγορο διάλειμμα μαζί σας στον καναπέ. Ένα ποτό, λίγο μεζές, πολλά χάδια και βλέπω το βράδυ να μετατρέπεται σε απολαυστικό «τσιμπολόγημα».

Δίδυμοι

didymos_copy_copy_copy_copy

Είναι γνωστό ότι γενικότερα η προσοχή τους είναι αποσπασμένη σε χίλια δυο πράγματα, γι'αυτό μην το πάρετε προσωπικά, αν αισθάνεστε ότι δεν έχετε την απαραίτητη ερωτική προσοχή. Απλά περιμένετε μέχρι να είναι στο φυσικό του περιβάλλον, αυτό της κοινωνικής πεταλούδας , π.χ. σε ένα πάρτι με πολύ κόσμο για να κάνετε την κίνησή σας. Δείτε λοιπόν ποτέ θα κάνει ένα διάλειμμα από τις συζητήσεις του και πείτε του ότι η συλλογή των πληροφοριών σας όλο το βράδυ έβγαλε λαβράκι κι ότι έχετε κάτι συναρπαστικό να του δείξετε. . . στη συνέχεια, τραβήξτε τον σε ένα μπάνιο επισκεπτών ή στην ντουλάπα. Θα βρεθεί σίγουρα σε θέση για να κρατήσει την εστίασή του.

Καρκίνος

karkinos_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Είναι σημαντικό για τον Καρκίνο να νοιάζεται για τους άλλους, όμως θα πρέπει να του αναγνωρίσετε την αληθινή αγάπη του (εκτός από εσάς) που είναι το σπίτι του. Είναι γεγονός ότι προτιμά να μείνει στο χώρο άνεσής του, έτσι εάν έχετε ένα έντονα κοινωνικό πρόγραμμα αυτές τις ημέρες, διαλέξτε μια συγκεκριμένη νύχτα, όταν είστε και οι δύο ντυμένοι με τα γιορτινά σας και ευχαριστήστε τον, πετώντας τα κλειδιά του αυτοκινήτου πάνω από τον ώμο σας και λέγοντάς του ότι θέλετε πραγματικά να μείνετε μέσα. Προτείνετέ του χουχούλιασμα στον καναπέ, βλέποντας μια ρομαντική τρυφερή ταινία και επαναπροσδιορίστε το τι σημαίνει αγκαλιά.

Λέων

leon_copy_copy_copy_copy_copy

Η μεγαλύτερη μάχη που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πρώτα είναι η τεράστια γενναιοδωρία του που μπορεί να προσθέσει αρκετά μηδενικά στους λογαριασμούς σας για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα! Αποσπάστε τις σκέψεις του μακριά από τη φασαρία της αγοράς των Χριστουγέννων, απευθυνόμενοι στην χαρούμενη παιχνιδιάρικη πλευρά του. Εάν είστε σε κάποιο εμπορικό κέντρο, προτείνετε μια επίσκεψη στον Άγιο Βασίλη ή μια βόλτα σε ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό. Την ώρα του παιχνιδιού καλέστε τον να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας μακριά από υποχρεώσεις, με την υπόσχεση ότι όταν πάτε σπίτι να κρατήσετε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Μετά από την προσοχή και την αγάπη σας, πέστε μου ποιός Λέοντας μπορεί να αντισταθεί;

Παρθένος

parthenos_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Θα πρέπει να δουλέψετε λίγο την τεχνική σας, καθώς είναι δύσκολο να τον καθησυχάσετε ότι όλα θα είναι τέλεια και στην ώρα τους, οπότε προσφερθείτε να τον βοηθήσετε με την λίστα των πραγμάτων που έχει να κάνει, απαλλάσσοντας τον από μερικά αγχωτικά θέματα της ημερήσιας διάταξης του. Στη συνέχεια, κάντε έκκληση στον Ερμή του, που του δίνει το αποκλειστικό ταλέντο του για επικοινωνία. Θυμηθείτε, ο Παρθένος αγαπά να εξυπηρετεί τους άλλους, έτσι ένα αυθάδης σχόλιο ή μια δελεαστική πρόταση, είναι το μόνο σύνθημα που θα πρέπει να εκπέμψετε. Να σας υποσημειώσω ότι η ονομασία του ζωδίου του -Παρθένος- είναι λίγο παραπλανητική!

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια εδώ


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις
εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved