H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 24/12

Σελήνη στον Ταύρο – Παραμονή Χριστουγέννων με ευρύχωρα χαμόγελα

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 24/12

Φτάσαμε στην κορύφωση της γιορτής των Χριστουγέννων, αναμένοντας πλέον εκείνη της Πρωτοχρονιάς, άλλοι με συγκρατημένη αισιοδοξία και άλλοι με μια μελαγχολία, που δεν χωράει πουθενά. Η ενστικτώδης Σελήνη από το λαίμαργο ζώδιο του Ταύρου, που βρίσκεται σε μία από τις ιδανικότερες θέσεις της, θα μας συντροφεύσει στις Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητές μας, από σήμερα 22/12 στις 20.27 το βράδυ.

Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 22.07 το βράδυ και λίγο αργότερα στις 23.19 το τρίγωνο με τον Ήλιο, μας γεμίζουν με επιθυμίες, που αφορούν κυρίως γαστρονομικές και υλικές απολαύσεις.

Το βράδυ μας αναμένεται οικογενειακό με καλή διάθεση και ανάγκη να απολαύσουμε ένα λαχταριστό φαγητό κάτω από το φως των κεριών και Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Παρέα με τη φωνή του Sinatra πολλοί θα κάνουν λίστες για την αυριανή εξόρμηση σε μαγαζιά, ενώ άλλοι θα σκέφτονται πόσο σημαντικά είναι τα χρήματα για την ψυχολογική μας ισορροπία.

Στις 23/12 στις 14.12 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Κρόνο και λίγο αργότερα στις 14.36 το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ελέγχουν πλήρως όλη τη διάθεση και τις δραστηριότητες της ημέρας. Επικρατεί η τάση να κάνουμε ότι μπορούμε, για να ξεπεράσουμε τη μελαγχολία μέσα μας, είτε αυτή εκδηλώνεται είτε όχι. Τα συναισθήματά μας είναι ιδιαίτερα έντονα και καταγράφονται σε κάθε μας κίνηση. Η λύπη που αισθανόμαστε βαθιά μέσα μας είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, μας καλεί να τη γιατρέψουμε, κάνοντας οτιδήποτε που θα μας δώσει χαρά, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Θα ήταν καλό αυτή την ημέρα, να πάμε με τα παιδιά μας σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, να βρεθούμε σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, να ψωνίσουμε, να διασκεδάσουμε, ώστε να φύγει από μέσα μας το βάρος της θύμησης. Ακόμα και αν η διάθεσή μας αρνείται, θα πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας, επιστρέφοντας ευχαριστημένοι για την απόφασή μας και την ευκαιρία που δώσαμε στους εαυτούς μας και τους άλλους.

Στις 24/12 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, δίνοντας όμως λευκή επιταγή χαράς και αισιοδοξίας στην Αφροδίτη και τον Δία, που παλεύουν για να διατηρήσουν τα χαμόγελά μας. Τα κάλαντα θα ακουστούν μελωδικά και όχι σαν ρέκβιεμ, ενώ το ρεβεγιόν τείνει να είναι χαρούμενο, προσδίδοντας μια ανακουφιστική ανάσα στην ψυχολογία μας.

Στις 25/12 στις 7.58 το πρωί η μέρα των Χριστουγέννων ανοίγει με το τρίγωνο με τον Άρη, που μας σηκώνει από τα κρεβάτια μας με διάθεση να πάρουμε πρωτοβουλίες ώστε να ευχαριστήσουμε τους δικούς μας ανθρώπους, ανταλλάσοντας ευχές και υποσχέσεις.

Η δραστήρια και υπερ-ενεργητική μας διάθεση, θα συνεχίσει να μας συντροφεύει με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους στις 9.14 το πρωί, που η επικοινωνιακή μας ώθηση, έχει σκοπό να εξαφανίσει κάθε δισταγμό, αμφιβολία και απαισιοδοξία.

Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες και Καρκίνοι, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, στολίζονται σαν τον Πύργο του Άϊφελ και προτρέπουν σαν Αι Βασίληδες τους γύρω τους να συμμετέχουν ενεργά στο γιορτινό κλίμα.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τους ξέφρενους ρυθμούς, διστάζοντας να αφεθούν στην υπερβολή που τους περιτριγυρίζει.

Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες βουτάνε στην υπερβολή, θεωρώντας πως είναι το καλύτερο αντίδοτο για την κάλυψη των βαθύτερων προβληματισμών τους.



Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved