Lunar Dance: Πώς στολίζουν το σπίτι τους τα 12 ζώδια;

Ήλιος στον Αιγόκερω / Σελήνη στον Κριό - Σελήνη στον Ταύρο στις 20.27

Lunar Dance: Πώς στολίζουν το σπίτι τους τα 12 ζώδια;

Βάλτε τα γιορτινά του σπιτιού σας αναλόγως ζωδίου!

Επίσημα πια στην εορταστική περίοδο προ των Χριστουγέννων κι εμείς καλούμαστε να φέρουμε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα σπίτι μας, διακοσμώντας το αναλόγως με την διάθεση του ζωδίου μας.

Κριός: Μοντέρνο και έντονο

Ακόμη μια Χριστουγεννιάτικη περίοδο μπροστά μας και ενώ κάποιες παραδόσεις παραμένουν ζωντανές χρόνο με το χρόνο, εσείς μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε ότι βαριέστε περισσότερο απ' ότι συνήθως. Ακόμα και τα κλασικά παγωμένα μπλε, χρυσά και λευκά χιονισμένα αντικείμενα μπορεί να σας φαίνονται βαρετά μετά από μερικά χρόνια. Επειδή είστε ο τύπος που αποφεύγει το γνωστό και τετριμμένο, δοκιμάστε να υιοθετήσετε ένα νέο εορταστικό πνεύμα με μια μοντέρνα έμπνευση από ροζ, μοβ και εκθαμβωτικά μεταλλικά για ένα εντυπωσιακό γύρισμα από το συνηθισμένο παραδοσιακό κόκκινο.

collage_krios

Ταύρος: Κλασσικό και αισθησιακό

Ο ραφινάτος Ταύρος θα προτιμήσει ένα συνδυασμό κλασσικού και αισθησιακού στυλ χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, παίζοντας στους χρωματισμούς του πρασίνου και του λευκού. Ένα ζευγάρι από ψεύτικη γούνα προβιές θα ήταν μια υπεροχή ιδέα για να καλύψει την βάση του χριστουγεννιάτικο δέντρου και να ικανοποιήσει την αισθησιακότητα του. Τα ποτά και τα κεράσματα καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της διακόσμησης, περιτριγυρισμένα κάτω από το ζεστό φως των κεριών και από το άρωμα των φυσικών λουλουδιών που δίνουν το τελικό φινίρισμα στο χώρο.

collage_tayros

Δίδυμος: Χαριτωμένο και Πολύχρωμο

Δώσε στον Δίδυμο χρώμα και πάρτου την ψυχή! Πολύχρωμα ποτήρια από φυσητό γυαλί δένουν σε μια πανδαισία χρωμάτων. Επισης χρησιμοποιήστε φως, πολύ φως σε όλες τις γωνιές του σπιτιού, αφήνοντας την χαρά και την διασκέδαση να αποτελέσουν στοιχείο στην Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας.

collage_didymoy

Καρκίνος: Κατάλευκο σαν χιόνι

H διακόσμηση με λευκές και ασημένιες πινελιές θα καλύψουν τις διαθέσεις του Καρκίνου. Λευκές γιρλάντες και διακοσμητικές νιφάδες χιονιού θα δέσουν αρμόνικα με ασημένιες μπάλες. Διακοσμητικά Αγγελάκια θα ταιριάξουν απόλυτα πάνω από το τζάκι. Αν σας αρέσει η ζεστή ατμόσφαιρα που το αμυδρό φως δημιουργεί, προσθέστε εκτός από τη Χριστουγεννιάτικα φωτάκια και κεριά, φυσικά σε λευκό χρώμα.

collage_karkinos

Λέων: Λαμπερό και αστραφτερό

Το μόνο που αποζητά είναι ο θαυμασμός και γι'αυτό θα ενώσει την δύναμη των δυο λαμπερών χρωμάτων της χρωματικής παλέτας. Ασημί σε συνδυασμό με χρυσό θα δώσουν την υπερβολή και θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

collage_leon

Παρθένος: Go green!

H Παρθένος μας διδάσκει πώς να σκεπτόμαστε οικολογικά, ακόμη και όταν πρόκειται για την διακόσμηση των Χριστουγέννων. Απαλό γκρι και λευκό συνδυάζονται με απλά υλικά από την φύση. Μια γλάστρα με ένα φυσικό Έλατο που θα παραμείνει στο σπίτι στολίζεται, ενώ τα φυσικά υλικά κάνουν έντονη την παρουσία τους. Με αυτό το είδος της διακόσμησης νιώθουν πως η αποστολή τους έχει επιτευχθεί! Υπάρχει αλήθεια τίποτα πιο όμορφο απ' ό, τι η ίδια η φύση;

collage_parthenos

Ζυγός: Ρομαντικό Ροζ...

Ροζ! Ποιος δεν θα ήθελε τέτοιο ονειρικό και αθώο χρώμα σε ένα Χριστουγεννιάτικο ντεκόρ; Το χρώμα είναι γνωστό για την κατευναστική επίδραση του και την ικανότητά του να σχηματίζει φανταστικά θέματα όταν συνδυάζεται με άλλες παστέλ αποχρώσεις. Βεβαιωθείτε επίσης ότι χρησιμοποιείτε floral σχέδια ή οποιαδήποτε άλλο στοιχείο που περιέχει λουλούδια. Μπορείτε επίσης, αν θέλετε, να χρησιμοποιήσετε και πολλά ασημένια κηροπήγια με λευκά κεριά που θα ταιριάζουν τέλεια με αυτή την διακόσμηση και θα σας δώσουν ένα εξαιρετικά κομψό αποτέλεσμα.

collage_zygou

Σκορπιός: Το μαύρο είναι όμορφο...

Το μαύρο θεωρείται από πολλούς ως ένα χρώμα σκοτεινό, που μικραίνει τους χώρους και δημιουργεί μια καταθλιπτική ατμόσφαιρα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στην περίπτωση του Σκορπιού που το λατρεύει κυριολεκτικά. Αν συνδυάσει κανείς το μαύρο με ανοιχτόχρωμες επιφάνειες, αστραφτερές λεπτομέρειες και -κυρίως- αν προβλέψει τον απαραίτητο φωτισμό στα κατάλληλα σημεία, θα πετύχει ένα πολύ ευχάριστο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε μαύρα και λευκά τραπεζομάντιλα και στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μαύρα κεριά και κηροπήγια θα ήταν εξαίσια επίσης για να προσθέσουν το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα στην ατμόσφαιρα.

collage_skorpios

Τοξότης: Χρωματικές αντιθέσεις

Κουρασμένος από τις παραδόσεις, δεν θέλει να έχει το παραδοσιακό κόκκινο, πράσινο και λευκό χρώμα των Χριστουγέννων. Γι΄ αυτό προτιμήστε ένα πολύχρωμο σκηνικό από μοβ, πράσινο, μπλε και ροζ πλαισιωμένο με πολύχρωμα μοτίβα σε τραπεζομάντηλα και αντικείμενα. Ακόμη και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο θέλει το χρώμα του για τον Τοξότη, οπότε δεν μένει παρά να το στολίσετε με παιχνιδιάρικα στολίδια και γιρλάντες!

collage_toxotis

Αιγόκερως: Η γοητεία του παραδοσιακού

Εδώ η διακόσμηση πρέπει να είναι κάπως παραδοσιακή, λίγο εκλεκτής ποιότητας και να θυμίζει τον παλιό καλό χρόνο. Το σκούρο μωβ, κυρίαρχο χρώμα εδώ, δένει με το λευκό υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ένα καθαρό σοβαρό style. Όταν μάλιστα συμπληρώνονται με αντικείμενα από αστραφτερά υλικά όπως κρύσταλλο ή ασήμι, οι λευκές επιφάνειες αποκτούν μια ξεχωριστή πολυτέλεια. Χαρακτηριστικότερο της διακόσμησης αποτελούν τα λευκά κολλαριστά τραπεζομάντηλα, οι χειροποίητες δαντέλες και οι αστραφτερές πορσελάνες που συνθέτουν μια ατμόσφαιρα ραφινάτης χλιδής, που τόσο πολύ εκφράζει τον Αιγόκερω.

collage_aigokeros

Υδροχόος: Φαντασία χρωμάτων

Η εκκεντρικότητα του Υδροχόου συναντά τα φτερά του παγωνιού, το ιδανικό ταίρι για το Χριστουγεννιάτικο ντεκόρ του. Το παγώνι είναι ένα από τα πιο έξοχα διακοσμημένα πουλιά της φύσης και τα φτερά του, που χρησιμοποιούνται στη διακόσμηση, είναι διασκεδαστικά και πρωτότυπα. Ο υπέροχος συνδυασμός του μπλε-πράσινου προσθέτει αρκετό χρώμα και μοναδικότητα σε μια διακόσμηση. Τα φτερά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση για τη διακόσμηση ή σε συνδυασμό με διαφανή γυάλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

collage_ydroxoou

Ιχθύς: Μπλε της θάλασσας

Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για να διακοσμήσει το σπίτι του, ένας Ιχθύς, από ένα θέμα που σχετίζεται με την θάλασσα. Ένα από τα πιο σημαντικά χρώματα είναι το μπλε και όταν αναμιγνύεται με θαλασσινά αντικείμενα δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δημιουργήσετε μια διακόσμηση από γαλάζιο, πράσινο και χρώμα της άμμου. Μην ξεχάσετε να αγοράσετε μερικά κοχύλια, όστρακα και αστερίες.

collage_IXTHEIS

Καλή διακόσμηση αστέρια!

*******************************


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις
εδώ.

*******************************

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved