Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 21/12

Λιτότητα σε αλληλεγγύη και ανθρωπιά

Μπορεί η ύφεση (έτσι τη λένε εδώ και χρόνια στο America) να πλήττει μεγάλο μέρος του πληθυσμού αλλά οι καθ' ύλη αρμόδιοι δεν έχουν καμία ανησυχία για το τι θα τους ξημερώσει και πως θα τους βρει η επόμενη μέρα. Η Washington Post έφερε στο φως λεπτομέρειες από το τρικούβερτο πάρτι που έγινε στα γραφεία του Δ.Ν.Τ στην Ουάσιγκτον όπου ο αριθμός των εκλεκτών καλεσμένων ξεπέρασε τις 7000. Σύμφωνα με έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, το μενού περιείχε... τραγανές απολύσεις, ψητές συντάξεις, ποικιλίες από γεύσεις εξαθλίωσης συνοδευόμενες από κρακεράκια ένδειας και λιμού, που οι προσκεκλημένοι καταβρόχθισαν με λουκούλλεια όρεξη τιμώντας ένα μπουφέ που κάλυπτε τρία πατώματα.

Μόνο... μισό εκατομμύριο δολάρια δαπάνησαν οι «Δουνουτούδες», και αυτό λόγω της οικονομικής κρίσης που τους έχει επιβάλλει... λιτότητα σε αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

Πάρτι όμως κάνουν και οι Γερμανικές εξαγωγές στην ελληνική αγορά, η οποία έχει κατακλυστεί με νταρντανο-γουρουνόπουλα «Φριτς», κομμένα και ραμμένα στα μέτρα της κ Μέρκελ. Όχι μόνον στην «κοψιά» αλλά και στα λεφτά, αφού διατίθενται σε φθηνότερη τιμή από τα εγχώρια. Κι έτσι όπως το πάνε σε λίγο θα μας πουλάνε φθηνότερα ακόμη και τον αέρα που αναπνέουμε, με τη διαφορά πως δεν θα είναι δικός μας. Όπως λέει και ο σοφός λαός για τις φάσεις παρακμής και εξευτελισμού «έπεσαν τ' άστρα και τρώνε τα γουρούνια».

H εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Σελήνη/Άδης= Μεσουράνημα/Άδμητος= Κρόνος Ύποθετικός= Σελήνη/Μεσουράνημα:

Μια φτωχή γυναίκα. Ένα μυαλό ελαττωματικό. Ανήσυχες σκέψεις. Ηλιθιότητα. Ένα άτομο που δεν είναι εύστροφο. Ευγενής, αξιότιμη σκέψη. Δείκτης νοημοσύνης (IQ). Τιμιότητα. Η δύναμη έρευνας του κράτους. Λήψη και εκτέλεση αποφάσεων. Διατάγματα, διαταγές. Επίσημες επιστολές. Απόφαση δικαστηρίου. Μεγάλες ιδέες. Ένας νους δεκτικός και ενεργητικός. Σκέψεις για γυναίκες. Πρωτοβουλίες για ομιλίες. Κάποια γυναίκα ή γυναίκες επηρεάζουν τον τρόπο σκέψης.

Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν το «λακωνίζειν εστι φιλοσοφείν» και «σοφόν είναι το σαφές». Ευκαιρία λοιπόν σήμερα να εφαρμόσετε στην πράξη τα διδάγματα τους, πολύ περισσότερο αν έχετε να κάνετε με «ντουβάρια» ή άτομα που κωλυσιεργούν. Ένα «ναι» ή ένα «όχι» αρκούν για να γνωρίζουν όλοι τι θέλετε και τι προσδοκάτε.

Η παροιμία της ημέρας: «Ο χορτάτος, τον πεινασμένο δεν τον πιστεύει»

Το τραγούδι της ημέρας: Νίκος Ξυλούρης-Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved