H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 22/12

Σελήνη στον Κριό – Μια ένταση σαν σάουνα με θερμό και κρύο νερό

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 20 έως 22/12

Κι ενώ το εορταστικό κλίμα ολοένα και θεριεύει μέχρι την κορύφωσή του, η Σελήνη περνάει στον ενεργητικό Κριό σήμερα 20/12 στις 9.44 το πρωί, για να ξεσηκώσει ακόμα και την πιο αρνητική διάθεση.

Οι γρήγοροι και βιαστικοί ρυθμοί της ημέρας γίνονται αισθητοί από το πρωί, ενώ από αργά το μεσημέρι και μετά, η επιρροή της συνόδου με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 18.35 το απόγευμα μας κάνει να αναζητάμε την ένταση της πρωτοτυπίας και του ασυνήθιστου. Οι προσπάθειές μας να ασχοληθούμε με κάτι διαφορετικό προκαλεί εκπλήξεις, που τείνουν στο να είναι ευχάριστες, εφόσον στις 20.40 το βράδυ η κορύφωση του τριγώνου με την Αφροδίτη, μας απογειώνει.

Η παράλληλη επιρροή των όψεων, μας κάνει αντισυμβατικούς, ασυμβίβαστους με το μέτριο, βιαστικούς, ανυπόμονους, αλλά και άκρως δοτικούς και ενθουσιώδεις. Η τάση μας να διασκεδάσουμε με κάθε τρόπο δεν βρίσκει λυτρωμό, ενώ το βράδυ προβλέπεται συναρπαστικό. Μια έξοδος στην γιορτινή πόλη θα μας κάνει να ξεχάσουμε τη θλίψη και τα προβλήματα, ενώ οι ψυχαγωγικές εκδηλώσεις θα έχουν την τιμητική τους.

Στις 21/12 πλέον στις 2.53 το πρωί και με απόσταση αναπνοής στις 2.54, κορυφώνονται παράλληλα δύο όψεις με δύο εντελώς διαφορετικές ενέργειες. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και το εξάγωνο με τον Δία, οι οποίες συγκλίνουν σε ένα γεγονός. Πως η συναισθηματική μας κατάσταση έχει ξεφύγει από όρια και κανόνες από το προηγούμενο βράδυ και η ανάγκη μας να υπερβάλλουμε έστω και ψυχαναγκαστικά, μας ξεπερνά.

Ένα ξέσπασμα που στην ουσία μας ανανεώνει χωρίς να έχει αντίκτυπο την επόμενη ημέρα.

Στις 14.12 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το πρωί ως το απόγευμα, μας φέρνει κοντά σε ανθρώπους που εμπιστευόμαστε και αγαπάμε, προκειμένου να συζητήσουμε όσα μας απασχολούν και να κουτσομπολέψουμε ακόμα και όσα δεν μας απασχολούν. Οι ώρες αυτές είναι ανέμελες και ξένοιαστες, αλλά χρειάζεται προσοχή στο λόγο μας που μπορεί να μην είναι οικείος σε όλους και να ξεπεράσει κάποια λεπτά για τους άλλους όρια.

Στις 22/12 στις 14.58 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το πρωί έως το απόγευμα, ξεκινά και διατηρεί την ημέρα σε ένα κλίμα έντασης, που αυτή τη φορά είναι άχαρη και δυσάρεστη. Η παρόρμηση, η βιασύνη, η απροσεξία και η επιπολαιότητα, μας δημιουργούν ανεπιθύμητα απρόοπτα, ενώ ο εκνευρισμός μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα. Προσοχή στην οδήγηση, στα νεύρα και στον εκνευρισμό. Επίσης οι καβγάδες είναι αναπόφευκτοι γι αυτό θα πρέπει να διατηρήσουμε όσο μπορούμε την ψυχραιμία μας.

Στις 20.27 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Ταύρο για να μας χαλαρώσει και να μας συνοδεύσει στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, είναι ασυγκράτητα και χαριτωμένα προτρεπτικοί, δημιουργικοί και ευφάνταστοι, αλλά ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα από την ασυμμάζευτη συμπεριφορά τους.

Λέοντες, Δίδυμοι, Υδροχόοι και Τοξότες, απολαμβάνουν τα σκιρτήματα του διημέρου, ενώ αποστασιοποιούνται περίφημα από κάθε ακρότητα, που μπορεί να τους εκθέσει.

Ιχθύες, Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί ενώ επηρεάζονται και αυτοί, στο τέλος κοιτάζουν με απορία όσους υπερβάλλουν και αισιοδοξούν, κρίνοντας πως τα προβλήματα δεν καλύπτονται με θεατρινισμούς.



Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved