Lunar Dance: Με το φεγγάρι οδηγό στην εξήγηση των ονείρων μας….

Tο φεγγάρι έχει την δική του ευθύνη για τα όνειρά μας

Lunar Dance: Με το φεγγάρι οδηγό στην εξήγηση των ονείρων μας….

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη - Σελήνη στους Ιχθύες

Τελευταίες ημέρες για τον Ήλιο στον Τοξότη και φαντάζομαι πολλοί χορτάσατε βόλτες και ταξίδια είτε νοητικά, είτε πραγματικά. Επί ευκαιρίας της Σελήνης στους Ιχθύες, θα ήθελα να σας πω για αυτά τα διαφορετικά ταξίδια που πηγαίνουμε κάθε βράδυ, τα όνειρα μας. Οι Ιχθύες, άλλωστε είναι γνωστό ότι κυβερνούν το ασυνείδητο και τα όνειρά μας.

Ως εκ τούτου και επειδή όλοι ονειρευόμαστε, απλά μερικοί δεν τα θυμούνται, σκέφτηκα να σας μιλήσω για έναν τρόπο για να καταλαβαίνετε τα μηνύματα τους. Αρκετοί ξυπνούν μερικές φόρες τρομαγμένοι από τα όνειρά τους και αναρωτιούνται: «Τώρα τι ήταν αυτό;». Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε και αναρωτιόμαστε τι προσπαθεί να μας πει το όνειρο και τελικά τι θα γίνει πραγματικότητα;

kentriki_2_copy_copy_copy_copy_copy

Επειδή στην στήλη αυτή μιλάμε επί των πλείστων για την Σελήνη, θέλω να σας πω ότι το φεγγάρι έχει την δική του ευθύνη για τα όνειρά μας. Κρατά το κλειδί για να έρθουμε σε επαφή με το ασυνείδητο μας και είναι υπεύθυνο για την διάρκεια, το χρώμα και το πιο σημαντικό, την αυθεντικότητα του ταξιδιού μας στην χώρα των ονείρων.

Όπως είναι γνωστό, υπάρχουν τέσσερις φάσεις της σελήνης: η Νέα Σελήνη, η αύξηση της Σελήνης-Πρώτο Τέταρτο, η Πανσέληνος και η μείωση της Σελήνης-Τελευταίο Τέταρτο. Έτσι, όταν ξυπνάμε ας παρακολουθήσουμε το σεληνιακό ημερολόγιο για να καθορίσουμε σε ποια φάση βρίσκεται η Σελήνη. Με αυτήν την τεχνική ο ουρανός θα μας αποκαλύψει σημαντικές πληροφορίες όσον αφόρα τα όνειρα μας.

Moon_phases_2

Εάν ονειρευτούμε σε:

Αύξηση Σελήνης-Πρώτο Τέταρτο

Τα όνειρα είναι πηγή έμπνευσης και πραγματοποιούνται. Όταν η σελήνη μεγαλώνει, μεγαλώνει συνέχεια και η διαίσθησή μας. Συνεπώς, ας ρωτήσουμε τον εαυτό μας τι περιμένει. Αγάπη, συνάντηση ή μια εκδήλωση κάποιου γεγονότος; Αν στο όνειρό μας αυτά τα στοιχεία υπάρχουν, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι η εκδήλωση είναι ήδη στο κατώφλι και σύντομα θα συμβεί.

Στην αναπτυσσόμενη Σελήνη είναι σύνηθες να ξεκινάμε οποιαδήποτε νέα εγχειρήματα, να φέρνουμε την αλλαγή εκεί που χρειάζεται, έτσι τα όνειρα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να μας πουν που ακριβώς θα πρέπει να ενεργήσουμε για να κατευθύνουμε τις επιλογές μας.

Μείωση Σελήνη-Τελευταίο Τέταρτο

Τα όνειρα δείχνουν γεγονότα του παρελθόντος, όπως η εξέταση των προβλημάτων που ασχολούμαστε εδώ και αρκετό καιρό. Για παράδειγμα, εάν έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε μια σχέση με κάποιον, το όνειρο μας θα μας δείξει ακριβώς αυτόν τον άνθρωπο. Αν το όνειρο μας δείχνει προβλήματα στην εργασία, τότε κάτι σε αυτόν τον τομέα θα αλλάξει ή θα εμφανιστεί μια νέα θέση εργασίας ή υπάρχει διαφορετική κατάσταση από το πως την βιώνουμε τώρα, με οποιονδήποτε τρόπο.

Είναι αλήθεια ότι ευχάριστα όνειρα σημειώνονται στην φάσης της μείωσης της Σελήνης. Αν πάλι διακατέχεστε από ανησυχητικά και τρομακτικά όνειρα ή εφιάλτες σύντομα θα δείτε ότι τα προβλήματα που σας ταλανίζουν, θα φύγουν μακριά από τη ζωή σας στο εγγύς μέλλον.

Νέα Σελήνη

Όταν η Σελήνη δεν είναι ορατή, έχουμε τα λεγόμενα όνειρα του νου. Στην διάρκεια αυτών των ήμερων, βλέπουμε συνήθως όνειρα πάρα πολύ και τα σκεπτόμαστε έντονα, αντιδρώντας ανάλογα. Όμως να πούμε ότι χρειάζεται να ξεχάσουμε τις ψυχαναγκαστικές σκέψεις, ειδικά τώρα και να δώσουμε στον εγκέφαλο μας ένα διάλλειμα και όλα θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Πανσέληνος

Κάτω από την Πανσέληνο λέγεται ότι βλέπουμε τα πιο παράξενα όνειρα που σχετίζονται με την συναισθηματική ζωή. Αυτά τα όνειρα δείχνουν τις καταστάσεις και τους ανθρώπους που γι' αυτά ξοδεύουμε πάρα πολύ συναίσθημα. Κατά κανόνα, εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία για το τι αυτό το όνειρο θα φέρει στο φως, όμως αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο παρά το ενδιαφέρον μας και όχι η 'ταινία' της ζωής μας όπως θα θέλαμε να εξελιχτεί, γιατί στην τελική οι αποκαλύψεις δεν βγαίνουν αληθινές.

Ξεκινήστε από απόψε λοιπόν τη χρήση αυτής της τεχνικής του Φεγγαριού και εύχομαι καλά όνειρα!



*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις
εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved