H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/12

Σελήνη στους Ιχθύες – Άσε με να κάνω λάθος

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 20/12

Σε ονειροπόλα διάθεση και φαντασιακές προεκτάσεις, μας οδηγεί το πέρασμα της Σελήνης στους Ιχθύες σήμερα 18/12 στις 2.50 το πρωί.

Η μέρα προβλέπεται γεμάτη από συγκινήσεις και εναλλαγές συναισθημάτων, ενώ η τάση μας να προσεγγίσουμε ανθρώπους και καταστάσεις είναι ακατανίκητη.

Από αργά το βράδυ της προηγούμενης ημέρας αισθανόμαστε μια γλυκιά αγαλλίαση να μας διαπερνά, εφόσον η σύνοδος με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 4.06 το πρωί μας βυθίζει σε νοσταλγικές στιγμές και αναμνήσεις. Η ανάγκη μας να διαμορφώσουμε ένα κατανυκτικό περιβάλλον, θα είναι έντονη.

Στις 7.16 το πρωί το τετράγωνο με την Αφροδίτη ανοίγει την ημέρα με διάθεση να βγούμε στα μαγαζιά ξοδεύοντας ότι μας έχει απομείνει, προκειμένου να δείξουμε την αγάπη μας σε αγαπημένα πρόσωπα, κυριευμένοι από ρομαντισμό και προσφορά. Οι ερωτικές μας υποθέσεις επιδρούν σαν ηλεκτροσόκ και κινητοποιούμαστε προς αποκατάσταση σχέσεων, έχοντας για συμμάχους την ανεπτυγμένη μας διαίσθηση και την καλοπροαίρετη διάθεσή μας ως νωρίς το απόγευμα.

Στις 17.56 η κορύφωση του τριγώνου με τον Κρόνο και λίγο αργότερα στις 18.35 το εξάγωνο με τον Πλούτωνα παρεμβάλλονται μόνο και μόνο για να μας δείξουν περίτρανα, πως αυτοκριτική και ψυχανάλυση είναι απαραίτητες ενέργειες για να προχωρήσουμε.

Η πραγματικότητα δεν είναι πάντα αυτή που φανταζόμαστε, γι αυτό θα πρέπει να έχουμε κατανοήσει πως η απόρριψη των συναισθημάτων και των αναγκών μας, δεν θα πρέπει να μας καταβάλλει, αντίθετα να δημιουργήσει μια νέα αρχή.

Στις 19.15 το τετράγωνο με τον Δία και λίγο αργότερα στις 22.10 το τετράγωνο με τον Ερμή, δημιουργούν μια αναστάτωση που μας ακολουθεί ως το βράδυ.

Δεν θα πρέπει να παίρνουμε σοβαρά υπ όψιν μας ότι ακούμε αυτό το διάστημα, εφόσον η ευμετάβλητη διάθεση μαζί με την υπερβολή, διαστρεβλώνουν την ουσία.

Καλό θα ήταν να μην συζητήσουμε ένα σοβαρό θέμα, να μην προβούμε σε αποφάσεις και να μην προσπαθήσουμε να πιέσουμε για κάθε είδους διαβεβαιώσεις.

Στις 19/12 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, αφήνοντάς μας να σκεφτούμε ή μάλλον να ονειροπολήσουμε, απολαμβάνοντας τις φαντασιώσεις μας. Αυτήν την ημέρα η απομόνωση είναι προτιμότερη από ανώφελες εξορμήσεις.

Στις 20/12 πλέον 44' μετά τα μεσάνυχτα, το εξάγωνο με τον Άρη έχει αρχίσει να μας κινητοποιεί από αργά το βράδυ της προηγούμενης, βρίσκοντας ξανά τη φόρμα μας και ανακτώντας αυτοπεποίθηση και θέληση.

Στις 7.18 το πρωί το τετράγωνο με τον Ήλιο, μας σηκώνει απρόθυμα από τα κρεβάτια μας με τάση να μην θέλουμε να κάνουμε τίποτα.

Η διάθεση αυτή ανατρέπεται λίγο αργότερα που η Σελήνη περνάει στον δυναμικό Κριό στις 9.44 το πρωί.

Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ταύροι καταλαμβάνονται από μια γλυκιά μέθη επιθυμιών, γίνονται ασυνήθιστα δοτικοί και αφήνονται στη μέθη των συναισθημάτων τους.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες προσπαθούν να κατανοήσουν τα δρώμενα παρά να τα προκαλέσουν, ενώ Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι και Λέοντες, απολαμβάνουν ένα ήρεμο, καθησυχαστικό και πολλά υποσχόμενο διήμερο.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved