Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/12

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/12

Ίσως να ήταν πολλοί εκείνοι που καλοδέχτηκαν το 2000 το ευρώ, πιστεύοντας δυστυχώς εκείνους που προπαγάνδιζαν ότι πρόκειται για το νόμισμα της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας, η οποία όμως αποδείχτηκε μια μεγάλη... Γερμανική οικογένεια ή μια Ευρωπαϊκή Γερμανία, συνώνυμη της χειραγώγησης, της κερδοσκοπίας, της μαφίας, της διαπλοκής και της διαφθοράς. Το ευρώ γίνεται πλέον αποδιοπομπαίο στην Ελλάδα και αυτό γιατί αποτέλεσε το εισιτήριο για την οικονομική κρίση, την εξαθλίωση, την καθημερινή αβεβαιότητα και εν τέλει την εθνική κατοχή. Οι Έλληνες σταδιακά λένε «ναι» σε εναλλακτικούς τρόπους παροχής υπηρεσιών και πληρωμής. Στην πρώτη γραμμή οι πολίτες της Κρήτης με το «καερέτι» και της Σύρου με το «Σ.α.νο» (Συριανό ανταλλακτικό νόμισμα), ανταλλάσσουν μεταξύ τους προϊόντα όπως ψάρια, λαχανικά, ξύλινα έπιπλα, σαπούνια, σπιτικά γλυκά και υπηρεσίες όπως λογιστικές, νομικές, κηπουρικές, ψυχολογικές, επισκευών, και λοιπές και δίνουν το έναυσμα για «κοινωνικά νομίσματα» σε μια Ελλάδα που βιώνει παντοιοτρόπως τους πόνους ενός πολύχρονου τοκετού για τον οποίο δεν ήταν προετοιμασμένη και για αυτό αντιμετωπίζει επίπονες επιπλοκές στη γέννα της.


Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Σελήνη/Απόλλων= Κρόνος Υποθετικός/Ποσάιντον= Κιούπιντο/Άδμητος= Άρης/Δίας= Πλούτωνας/Μεσουράνημα= Άδης:

Πολυάσχολος για πολλές ώρες στο εμπόριο, τη βιομηχανία, ή την επιστήμη. Τα υψηλά ηθικά πρότυπά κάποιου. Δραστηριότητα στους πολιτιστικούς τομείς, ώστε να βελτιωθούν τα ηθικά και όχι μόνο πρότυπα των ανθρώπων. Γάμος κάτω από άσχημες περιστάσεις, για να χωρίσει αμέσως μετά από το γάμο. Για να χωρίσει από μια συνεργασία ή ένα συνεταιρισμό, για να είναι μόνος στην εργασία. Οι προσπάθειες ενάντια στη σπατάλη των δυνάμεων ή την καθιέρωση των συνεταιριστικών σχέσεων είναι μάταιες. Ζητήματα δράσεων και εργασίας. Κόπωση και κακές πράξεις, επιθέσεις, εκρήξεις βίας. Χυδαιότητα. Σοβαρή ασθένεια. Ένας θάνατος εντελώς ασυνήθιστος. Η ανάπτυξη της θέλησης. Διαχωρισμός της δύναμής κάποιου. Αύξηση μέσω της δράσης.


Η καλή προαίρεση και ιδίως τα θετικά συναισθήματα είναι που θα προάγουν την αρμονική συνεργασία με τους γύρω σας. Ακόμη κι αν υπάρξουν ενέργειες ή συμπεριφορές που θα σας δημιουργήσουν συναισθήματα αποστροφής, αν φερθείτε στους άλλους σαν να είναι οι «κακοί» της υπόθεσης αυξάνετε τις πιθανότητες να φερθούν όντως με κακία. Αν όμως δείξετε στους άλλους το δρόμο της καλοσύνης και της αποδοχής, αυξάνετε τις πιθανότητες, ώστε να πράξουν και εκείνοι έτσι. Αντιμετωπίζοντας τους άλλους σαν να είναι αυτό που πιστεύετε ότι είναι ικανοί να γίνουν, τους βοηθάτε να το επιτύχουν.


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη. Ο ηλίθιος ποτέ» Johann Wolfgang von Goethe

Το βίντεο της ημέρας: Το καερέτι - Η ζωή χωρίς χρήμα

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved