Γενέθλια στις 17/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 17/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Τα καλά νέα είναι πως ζείτε σε ένα όνειρο, μακριά από εντάσεις και φθορές. Έτσι θα μπορέσετε να αφοσιωθείτε απερίσπαστοι και προστατευμένοι στο δημιουργικό σας έργο, όπως επίσης και να υπερβείτε τις θεωρούμενες ως δυσκολίες. Το δυσάρεστο βέβαια είναι το ότι μπορεί να... ξυπνήσετε! Κι αν ψυχολογικά οι συνθήκες σας θέλουν αισιόδοξους και οραματιστές, στην πράξη κινδυνεύετε να εξαπατηθείτε, όσο δεν πάει άλλο. Έτσι λοιπόν διαλέγετε και παίρνετε. Είτε θα τραβήξετε το δρόμο της υπέρβασης μέχρι τέλους, κυνηγώντας το θαύμα -κι εκεί πράγματι μπορεί να σας περιμένει το όνειρο σας- είτε θα ανακρούσετε πρύμναν, πέφτοντας αυτομάτως στη δίνη της απιστίας και της πλάνης.

Μια μέση ενεργειακή οδός είναι να αφήσετε χώρο στα ανθρωπιστικά σας συναισθήματα, βοηθώντας πρόσωπα με προβλήματα, μεταξύ των οποίων μπορεί να είναι κι ένας «δικός σας» άνθρωπος.

Αισθηματικά

Δεσμευμένοι:

Η προσωπική σας ζωή καλύπτεται από... ροζ συννεφάκια κάνοντας τα λάθη ή τις «παρασπονδίες» main stream! Στην θετική εκδοχή της, αυτή η τάση θα σας φέρει πλησιέστερα στην ευτυχία, που εδώ είναι συνώνυμη της άγνοιας. Αν όμως τολμήσετε να ψάξετε πίσω από τη βιτρίνα, αυτά που θα βρείτε μπορεί να είναι και τα... τριάντα αργύρια του Ιούδα!

Σε μια πιο ήπια εκδοχή, η σχέση σας θα γίνει για κάποιο διάστημα «Πλατωνική», εξ αιτίας των συγκυριών.

Αδέσμευτοι:

Ότι κι αν πιστεύετε για πρόσωπα ή καταστάσεις, το πιθανότερο είναι να διαψευστεί, αυτό όμως δεν πρέπει να σας εμποδίσει να ζήσετε το όνειρο σας. Απλά έχετε στην άκρη του μυαλού σας το «πολύ καλό για να είναι αληθινό»...

Οικονομικά

Υπό την επιρροή του Ποσειδώνα, μπορείτε βέβαια να ελπίζετε σε θαύματα αλλά κατά πλειοψηφία, αυτό θα σας φέρει μπροστά σε μια ανεπιθύμητη πραγματικότητα. Με εξαίρεση όσες ή όσους θα βιώσουν τη «Θεία Χάρη» σε όλο το μεγαλείο της (ναι, υπάρχουν κι αυτοί...), θα πρέπει να αποφύγετε κάθε σοβαρή οικονομική πράξη. Τα ανάλογα ισχύουν και για τον καθαρά επαγγελματικό τομέα, όπου πλην των καλλιτεχνικών, θεραπευτικών ή «μεταφυσικών» δραστηριοτήτων, επικρατεί... πυκνή ομίχλη!

Σε μια πιο ήπια εκδοχή μπορεί να λειτουργήσετε ως «αχυράνθρωπος», να έχετε δηλαδή τυπικές αρμοδιότητες, που στην ουσία θα ασκεί κάποιος άλλος.

Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved