Γενέθλια στις 15/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 15/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Με έναν Άρη στη μηχανή σας, θα χρειαστεί να «τρέξετε», ώστε να μην «μπουκώσει» η ζωή σας, επιδεικνύοντας ωστόσο τη δέουσα σύνεση και ψυχραιμία. Γιατί, ναι μεν, παίρνοντας φόρα μπορείτε να ξεπεράσετε με ευκολία εμπόδια που φάνταζαν βουνό, υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος. Εντάσεις συγκρούσεις και διεκδικήσεις συνθέτουν την πραγματικότητα της χρονιάς, η οποία πέρα από το SOS που εκπέμπει σε σχέση με ατυχήματα και φωτιές, εμπερικλείει κινδύνους και για την υγεία σας. Γι' αυτό προσπαθήστε να μην εκθέτετε τον εαυτό σας σε μολύνσεις, καταπολεμώντας άμεσα κάθε πιθανή εστία.


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Σε γενικές γραμμές με το Δία και τον Ουρανό να δεσπόζουν στους τομείς των σχέσεων σας, όλα είναι πιθανά! Από το να ανανεώσετε θεαματικά τη σχέση σας, μέχρι να της... κουνήσετε το μαντήλι. Όπως κι αν καταλήξουν τα πράγματα (αυτό εξαρτάται άμεσα από τις προδιαγραφές του γενέθλιου ωροσκοπίου σας) θα κληθείτε να διαχειριστείτε φορτικές πιέσεις στο χώρο της εργασίας σας.

Αδέσμευτοι: Η χρονιά σας αναμένεται να είναι έντονη και φασαριόζικη με πολλές καλές στιγμές αλλά και «ατυχίες» ή σκάνδαλα! Εκείνο που δείχνει πιο δύσκολο απ' όλα είναι η διάρκεια, οπότε δεν υπάρχει λόγος ούτε να πανηγυρίζετε για τις επιτυχίες αλλά ούτε και να σκάτε για τις αποτυχίες. Το μότο της χρονιάς είναι «αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα»... Πάντως στο χώρο της εργασίας σας αναμένονται... Σόδομα και Γόμορρα, που έλεγε και η Σαπφώ Νοταρά.

Οικονομικά


Εδώ είναι που ο Άρης δίνει τα ρέστα του, ανοίγοντας το δρόμο σε μεγάλα κατορθώματα αλλά και ανεπανάληπτες γκάφες. Το βέβαιο είναι πως είτε ως επιτιθέμενοι επιχειρούντες, είτε ως αμυνόμενοι «νοικοκυραίοι», θα χρειαστεί να βρίσκεστε διαρκώς σε εγρήγορση. Από τη μια πλευρά θα... καταβροχθίζετε τους στόχους σας τον έναν μετά τον άλλον, ενώ από την άλλη θα μάχεστε υπέρ βωμών και εστιών υπερασπιζόμενοι τα κεκτημένα σας. Στον καθαρά επαγγελματικό τομέα σας συμφέρει να κυνηγήσετε εντατικά ένα τολμηρό project, παρά να βολευτείτε στην ησυχία σας, η οποία έτσι ή αλλιώς, δεν πρόκειται να υπάρξει. Έριδες, εκρήξεις, ανταγωνισμοί και απίστευτα «κολλήματα» θα σας αφήσουν την αίσθηση πως στο Βιετνάμ ίσως και να βασίλευε η... ειρήνη!


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved