Γενέθλια στις 14/12: Τι λένε τα άστρα;

Οι γενικές τάσεις, τα αισθηματικά και τα οικονομικά για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Γενέθλια στις 14/12: Τι λένε τα άστρα;

Γενικές τάσεις

Ένα από τα κύρια μελήματα σας κατά τη διάρκεια της χρονιάς είναι το να τα βγάλετε πέρα με τις ποικίλες τεχνικές αβαρίες, φροντίζοντας να έχετε στην διάθεση σας τις κατάλληλες εναλλακτικές λύσεις. Αυτό σημαίνει πως έφτασε η ώρα για μια γενική ανανέωση του τεχνικού εξοπλισμού σας σε ένα ευρύ φάσμα (από τις μικροσυσκευές, μέχρι τα πιο «βαριά» μηχανήματα). Παράλληλα η χρονιά ευνοεί την επιμόρφωση σας και καλό είναι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.


Αισθηματικά

Δεσμευμένοι: Η παρουσία του Δία στον 7ο ηλιακό οίκο, πριμοδοτεί νέες γνωριμίες αλλά και το πέρασμα της σχέσης σας σε μια νέα φάση. Είτε δηλαδή θα πάρει μια πιο επίσημη μορφή -αν δεν την έχει- είτε θα μπει σε κρίση εξ αιτίας των νέων... ελκυστικών δεδομένων.

Αδέσμευτοι: Οι ευκαιρίες σας για κάτι... καλό θα είναι αρκετές και κάποιες από αυτές σημαντικές. Αν όμως έχετε εξασφαλισμένη την ποσότητα δεν συμβαίνει και το ίδιο με την ποιότητα των σχέσεων σας, αφού πολλοί εκ των υποψηφίων φαίνεται να κινούνται μεταξύ κενότητας και επιπολαιότητας. Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείτε να εκμεταλλευθείτε τις συγκυρίες και να το... γλεντήσετε δεόντως!

Οικονομικά


Εδώ το κουμάντο το έχει ο Πλούτωνας και γι' αυτό οι όποιες αλλαγές θα είναι δραστικές και καταλυτικές. Το σωστό και το πρέπον είναι να εγκαταλείψετε τις πολιτικές που είτε -αποδεδειγμένα- δεν οδηγούν πουθενά, είτε σας ρίχνουν κατ' ευθείαν στο στόμα του λύκου. Όπου «λύκος» εστί κάθε πρόσωπο ή φορέας που με πρόσχημα μια χρηματοδότηση σκοπεύει να σας δέσει χειροπόδαρα. Σκεφτείτε λοιπόν καλά ποιές είναι οι πραγματικές ανάγκες σας και πράξτε αναλόγως.

Παράλληλα, θα πρέπει να κινηθείτε επιθετικά, διεκδικώντας το καλύτερο για σας στα πλαίσια του «όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά». Κι αν νομίζετε πως οι άλλοι θα σας αφήσουν ήσυχους και δεν συντρέχει ουδείς λόγος εγρήγορσης, η πραγματικότητα θα σας διαψεύσει.


Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved